maandag 21 juni 2021
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
lodewijk - OVERSPEL VERKLAARD
Gepubliceerd op: 19-09-2018 Aantal woorden: 1714
Laatste wijziging: 20-09-2018 Aantal views: 44
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

OVERSPEL VERKLAARD

lodewijk


Dus als ik het goed begrijp heb je met die sloerie van jou in hetzelfde bed gelegen als waarin wij onze Leopold hebben gemaakt. Het bed dat ik van mijn vader kreeg voor ons huwelijk? Ik knikte gemaakt schuldig. Hoe heb je dat in Godsnaam kunnen doen. Heb je dan geen respect voor mij of voor jezelf? Of op zijn minst voor ons huwelijk. Het was ook niet makkelijk. Echt Je moet me op mijn woord geloven ik heb alles afgebeld. Het Berghotel, de Gaper op de Hof en de Tabaksplant. Ze zaten allemaal tot de nok toe vol. het leek Bethlehem wel ten tijde van de geboorte van onze lieve Heer. Froukje moest toch ergens slapen. Je bedoeld zeker die tiepgeit van je met dat geverfde rode haren. De goedkope Del. Je had de A.N.W.B. toch kunnen bellen. Een lekke band. Jonge jonge wat een goedkope smoes. En ij die er met open ogen in tuint. Ik had je slimmer verwacht. Gods allemachtig helemaal vergeten ,nog even schuldig klinkend als even daar voren. Hoe is de wijn tussen haakjes. Is die een beetje te drinken. We waren ging ik verder met mijn verhaal hoe zeg je dat beschaafd toch wel een beetje teut. Ver boven ons theewater na afloop van het personeelsfeestje. De chardonnay vloeide rijkelijk. Je weet hoe je vader is, die kijkt niet op een stuiver minder of meer als hij zijn personeel maar te vriend kan houden. Vooral in bankzaken. Even een stroef lachje.


Ik zat met mijn vrouw bij restaurant de Hemel op de Langestraat. Ik had dit restaurant vooral gekozen vanwege de naam en omdat wij hier samen in onze verlovingstijd vaak kwamen. Het leek me daarmee de ideale gelegenheid om mijn overspel te bekennen en nader toe te lichten. Want dat is waar het bij vreemd gaan omdraait. De juiste toelichting. De ontroerende verklaring. De flaptekst van de cadeau verpakking. Het gevoel achter de feiten. De mens achter de dader. Het is niet gemakkelijk om voor een nkoppige jury die tevens de rechter en de beul is de zaak zo aanschouwelijk te maken, dat na afloop de verzachtende omstandigheden zwaarder tellen als het delict. Het is bijna een soort omgekeerde rechtsgang. Hoe raar dat ook klinkt. Je begint bij het vonnis, dat in 95% van de gevallen luidt ; Rot maar op naar dat wijf of ik wil je nooit meer zien. Pak je koffers en vertrek. Met langzaam achteruit te werken doe je de geschiedenis voorzichtig uit de doeken. . Je draait als het ware het hele verhaal als een film achterste voren af tot je uitkomt bij het begin. Haar onvolkomenheden waar het allemaal mee begon. Maar zo dat zij niet defensief reageert. Zich niet aangevallen voelt of voor het blok gezet. Maar begrip krijgt voor de conditie humaine et les hommes. Niet gemakkelijk. Het vraagt een grote mate van taalvaardigheid en een feilloos inspelen op de emoties van het moment om deze zo als het bekende ijzer te smeden en om te buigen in de gewenste richting Emoties mogen dan wel absoluut zijn, maar ze veranderen net snel. Ze zijn even snel en overal in te wisselen als lege plastic flessen. Voor de juiste omgeving van het gesprek geldt, dat zij met zorg en smaak gekozen moet worden. Intiem en vol met herinneringen aan gelukkiger tijden. Met gedempte verlichting. maar wel zo op stand dat stemverheffing gevloek getier en gescheld in het openbaar daar niet op prijs worden gesteld. Het smijten met de glazen is zeg maar uit den boze op grond van fatsoensoverwegingen. . De tafeltjes moeten niet te ver van elkaar staan, zo dat enig gefluister noodzakelijk blijft om niet te veel in de kijker te lopen. Het is als met een goed theaterstuk, de tekst het decor en het publiek zijn op elkaar ingespeeld. Nu het stuk nog. Gelukkig is het een van mijn aspiraties om schrijver te worden en ik gebruik mijn vrouw als argeloos toehoorster en medespeelster tegelijk. Zeker ik heb wel eens last van mijn geweten . Maar ik beschouw mijn handelen dan als fictie dat scheelt een stuk. Ik plaats mij als het ware naast de werkelijkheid en speel mijn rol glansrijk.


Had je die hoer niet gewoon op de kinderkamer kunnen stoppen? Moest ze zo nodig in ons bed? Waarom noem je haar nu weer een hoer. Niet echt deftig schat. Hoe moet je zo een slettebak anders noemen. Zo een temeier die het met je man aanlegt. Een getrouwde man nog wel. Dat is het ergste Nou zei ik met lachje op mijn gezicht misschien hoe ze meer van tweede hands. Kan ze goed recyclen of hergebruiken. Wat met het oog op de toekomst zeker geen slechte eigenschap is. Je zit me in de maling te nemen h, met die vuile grijns op je gezicht. Je kunt echt opsodemieteren als je zo door gaat. Maar lieve! Rot op met je Lieve! Ik begrijp niet waar om je er nu mee moest komen. Juist nu nu we over een maand ons 12 en half jarig huwelijksjubileum vieren. Je doet het er gewoon om. Nee echt niet. Ik heb er gewoon niet bij stil gestaan, dat het gebeuren kon zo zat was ik. Ik heb er met mijn dronken kop niet bij stil gestaan, dat zij misschien andere plannen had als ik. Hoe zo vroeg mijn vrouw een tikkeltje nieuwsgierig naar de toedracht. Je gaat nou toch niet beweren dat zij het is die het jou heeft aangelegd. Neen, neen, maar eerlijk gezegd weet ik dat niet meer precies. Op de terugweg lag zij plotseling in mijn armen. Ik wilde haar nog wegduwen, maart zij kuste mij vol op mijn mond. Ik kon de kegel chardonnay ruiken. Die botste vrijwel frontaal met de mijne. Ik had ook beter niet kunnen rijden besef ik nu. Mijn promillage was waarschijnlijk ver boven het toelaatbare. Nog een geluk dat ik niet ben aangehouden anders hadden we vanavond bij ons om de hoek moeten eten in Soesterberg bij het Zwaantje. Zelfs de gehaktballen zijn daar nog van voor de tweede wereldoorlog. Zo smaken ze in ieder geval wel. Dus zij begon. Dat kun je wel zeggen, zei ik. Ze had de hele avond al iets uitdagend met haar decollet tot op haar navel. En maar wiebelen met die hammen . Het leken wel de billen van varkens. Vond je haar dan niet aantrekkelijk als vrouw. Dat durf ik niet meer te zeggen , maar je weet ik ben geen vegetarir. Een man heeft het gewoon niet voor het zeggen. Wat je aangeboden krijgt eet je op. Keurig je bordje leeg zo als ik van jou heb geleerd. Toch geloof ik niet dat jij er niet de hand in heb gehad. We werden onderbroken door een aantrekkelijke serveerster. In een leeftijd twee keer zo jong als mijn vrouw. Tijd voor een complimentje. Vind je dat meisje niet aantrekkelijk. Ik wist dat die vraag zou komen. Zeker zei ik heel aantrekkelijk , maar niet half ze aantrekkelijk als dat jij voor mij was op die zelfde e leeftijd. Een compliment dat volkomen recht deed aan het feit dat haar vader een groot eigen bedrijf had en zij daarvan de enige erfgenaam. Maar als ik er niet bij was zou je dan iets met haar beginnen. Nee natuurlijk niet. Ze is veel te jong en niet mijn type. En die secretaresse, die Froukje die is toch net zo oud. Misschien dat weet ik niet, maar die ziet er misschien expres veel ouder uit.


Denk je dat ze verliefd op jou is. Het zou kunnen. Je weet net hoe dat gaat met die jonge meisjes. Een moeizame relatie met een veeleisende vader en geen oudere man is meer veilig voor ze. Zielig eigenlijk als je er bij stilstaat. Zo weinig kans als die kinderen krijgen om echt van het leven te genieten zoals jij en ik.

Je hebt het toch wel veilig gedaan. Ik geloof het wel ze zei dat ze net ongesteld was en dat het kon. En dat soort onfrisse details vertel je me nu pas!. Je vroeg er toch naar. Niet zo ja, alleen wil ik niet het risico lopen dat ze eerdaags voor de deur staat. Met een koter op der arm en het verhaal dat het van jou is. Daar pas ik echt voor. Ach zo een vaart zal het toch niet lopen. Daarom kan je beter je vader niet vragen haar over te plaatsen. Dan kunnen we haar in de gaten houden. Als ze over zeg 6 maanden nog niet is aangekomen kan dat altijd nog. Van mijn part naar Schiermonnikoog. Of heeft je vader daar geen bankfiliaal.

Maar je bent dus niet verliefd op haar. Je houdt niet van die slettebak. Mijn vrouw klonk nog steeds wat onzeker. Neen natuurlijk niet gekkerd. Je weet toch hoe wij mannen zijn. Wij kunnen dag en nacht naast de pot piesen, maar we kunnen maar van een vrouw echt houden. Lieverd een vrouw met zoveel voordelen als jij hoeft toch niet bang te zijn voor concurrentie van zo een wicht.

Nou goed zei ze eindelijk. Ik wil het nog wel een keer met jou proberen. Maar je bent gewaarschuwd. Opgelucht knikte ik van ja. Ik kan dus Joost bellen, dat ik die hotelkamer bij de Gaaper kan annuleren voor vannacht. Of weet je wat laten wij ook eens vreemd gaan samen in een vreemd bed.


Nu zullen wel een aantal van mijn lezeressen zeggen dat dit gedrag nou niet bepaald getuigd van karakter. Dat ik mij te kijk zet als een vreselijke opportunist. Dat als ik eerlijk had willen zijn, mijn vrouw ook mijn tactiek had moeten opbiechten. Hoe haar terug te veroveren. Dat had inderdaad gemoeten als de tactiek in dezelfde lijn had gelegen als mijn strategie. Inderdaad als ik mijn kerstmaal bij het Leger des Heils had willen eten had ik blijk moeten geven van meer karakter sterkte.

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2021 Geoffrey Reemer en Ren Claessens