vrijdag 17 september 2021
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
lodewijk - HET GESCHENK VAN DE LIEFDE
Gepubliceerd op: 19-09-2018 Aantal woorden: 1022
Laatste wijziging: 20-09-2018 Aantal views: 43
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

HET GESCHENK VAN DE LIEFDE

lodewijk


Rond mijn 35ste raakte ik verliefd op D. Een toen nog frle blonde schoonheid afkomstig uit de buurt van Wijster in Drenthe. De plaats waar heel Nederland bij wagonladingen tegelijk nog steeds zijn huisvuil verbrandt . Als ik haar nu nog wel eens tegenkom op straat of bij de HEMA bekruipt mij het denkbeeld dat ik haar kan voortrollen als een bierfust. Zo is haar verschijning veranderd.

In die dagen was ik extra gevoelig voor de overdracht van vonken. Zeg maar voor een nieuwe bougie in de tweetakt van de liefde. Mijn buurvrouw A. had mij net de deur gewezen. Vanwege de onverenigbaarheid van de wederzijdse verstandelijke vermogens, om het zo diffuus mogelijk te zeggen, gingen wij na een maand al uit elkaar. Zij koos ervoor om terug te keren in de veilige schoot van haar beroepsmilitair uit het dorpje op de Utrechtse heuvelrug; Woudenberg. Net achter de Grebbeberg. Een soldaat derde klasse, die ze nog kende van haar tijd op de kleuterschool. Pas een jaar later toen de militair zijn eigen Waterloo had gevonden begonnen wij weer als van voren af aan met een van onze talloze affaires. Als zondagskind van de liefde zag ik dat als mijn door God geschonken geboorterecht. De natuurlijke kringloop in de evolutie van de liefde. Maar welke man beschouwt zich niet als de koning van de liefde. Op Willem Alexander na.

D. was een kunstenaresse : net afgestudeerd aan de academie in Utrecht. Wat ik mij nog kan herinneren is : dat wij samen, in het prille begin van onze relatie, op bezoek gingen bij een verzekeringskantoor in Apeldoorn. Waar zij haar eerste expositie van schilderijen had. Haar werk viel wat tegen. Zeker wat het formaat en de kleur betrof. Ze waren overwegend blauw. Maar dronken van verliefd als ik was zag ik overal de potentie van in.

Ik had haar ontmoet bij caf van Zanten. Waar zij aan de overkant woonde. In het voormalig bejaardentehuis Sint Joseph. Toen net verbouwd tot jongerenhuisvesting. Waar zij een kamer huurde aan de kant van de Muurhuizen . Met de opgang in dat torentje, dat zo uit de Efteling had kunnen komen. Waar zij met haar elfenverschijning wonderwel paste. Wij kwamen te praten over kunst en omdat ik er voor open stond vlogen weldra de vonken over. Van weerskanten wel te verstaan. In de vorm van een liefdevolle onenigheid. Geloof me een betere kickstart voor wederzijdse gevoelens bestaat er niet.

Zo als dat behoort aan het begin van elke verhouding was het een tijd van tegendraadse tegenstellingen. Enorme verwachtingen en diepe teleurstellingen. Een eindeloze onzekerheid zeker als zij er even niet was. Waar de zachte zomerwind van haar goddelijke nabijheid de storm en onweerswolken toch steeds weer verdreef. Aan alles wat werd gelispeld tussen neus en lippen door toch steeds een gouden randje zat. Na 3 weken kroegbezoek, die wel 3 jaren leken te hebben geduurd bekenden wij onze liefde voor elkaar. De hoogst mogelijke voorkeur om het samen te proberen. Wat ! was nog niet helemaal duidelijk, maar ik stond open voor alle suggesties en mogelijkheden van haar kant.

Even krijg ik het beeld voor ogen van de liefde als een sleurhut op een slecht onderhouden houten rollercoaster.

Het was rond het midden van november dat jaar dat het ijzer , heet genoeg, gesmeed werd. Ik herinner mij nog dat ik de volgende dag op de sportschool in de kleedruimte bij Ben Herder het nodige commentaar te verduren kreeg. Mijn rug zat dan ook onder de diep rode schrammen van haar roodgelakte nagels. Alsof ik gegeseld was. Zo mij masochistisch pijnlijk bewust van mijn nieuwe liefde zag ik bij Hunkemller op de Langestraat een lingerie setje. Een niemendalletje van een vurig rood liefdessatijn afgezet met het zwarte kant van mijn wellustige verlangens. In het begin van de verhouding ben ik altijd wat dichterlijker als pak m beet 3 maanden later .Op het eerste gezicht moest ik dat setje kopen. Ik voelde mij verdwaasd. Een vrouw die bevredigend moet worden bij het zien van een paar extra hoge naaldhakken in de etalage bij de Mansfield. Luxe Ingepakt als een vroeg Sinterklaas geschenk toog ik opgewonden naar de Muurhuizen. Met op de weg daarheen de prettige gedachte dat voor mij de liefde een ongrijpbaar geschenk betekende. Een genade die zich moet materialiseren in alles. Het liefst in en door haar handen. Op haar kamer overhandigde ik haar het groots verpakte kleinood. Met bevende knien bijna en het hart bonkend in de onderbuik voor de vorm waarin ik haar bedankje verwachtte. Ben je nou helemaal betoeterd hoorde ik haar zeggen na het openen van de verpakking. Terwijl het bloed mij naar de wangen kroop. Denk je dat ik een goedkope snol ben. Denk je nou echt dat ik dit vod ooit zal dragen. Nog niet in mijn kist! Het is wel duidelijk dat je me van geen kant kent. Je gaat het maar ruilen. Tenminste als je het bonnetje nog kan vinden .Eikel! Zelden voelde ik mij als man zo afgewezen. Als je met de beste bedoelingen voor iemand iets koopt en het wordt meteen naar de vuilnisbak verwezen voel je vooral jezelf spotgoedkoop, een afdankertje in je gebrek aan mensenkennis. Even wilde ik tot in het diepst van mijn tenen vernederd een retourtje Wijster kopen.

Uiteindelijk heb ik het als een passend verjaardagscadeau weggegeven aan een Indische vriendin. Bij wie het wonderwel mooi afstak bij haar warme huidskleur. Die mij sprakeloos van dankbaarheid daarvoor haar liefde betoonde op een wijze waarop het hele dorp Wijster en Woudenberg samen nog wat van hadden kunnen leren. Want je komt het beste met elkaar klaar, neem dat maar van een kenner aan, als de woorden en daden in overeenstemming zijn met de geschenken.

De moraal van dit verhaal: Jouw lust is nog niet wat een ander blieft!

Ludo 14=09-2018

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2021 Geoffrey Reemer en Ren Claessens