vrijdag 17 september 2021
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
lodewijk - BETERE TIJDEN
Gepubliceerd op: 19-09-2018 Aantal woorden: 733
Laatste wijziging: 20-09-2018 Aantal views: 46
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

BETERE TIJDEN

lodewijk


BETERE TIJDEN

Zal ik het licht uitdoen of doe je het liever met het licht aan. Volgens vele onderzoekers de oudste vraag van de wereld. Wat jij wilt, zei ik . Het maakt mij niets uit. Jouw schoonheid verleent elk duister een bijzonder glans een eigen licht. Je bent een oude charmeur fluisterde zij gevleid terug. Gedempt speelde het laatste licht door de gordijnen van de slaapkamer. Aan de Noordkant van mijn huis. Het schijnt, zei ik met een nauwelijks hoorbare stem tegen mijn nieuwe vriendin, dat als je van elkaar houdt aan een half woord genoeg hebt.: Dat klopt !,zei zij, teder. Houd je nu al van me? Wil je dat hiermee zeggen. Mooi! ,zei ik enigszins gerustgesteld. Betekend dat dan ook dat je aan een half gebit en een halve erectie voldoende liefde af kunt lezen om te weten wat ik echt genoeg voor je voel. Ging ik verder naar de volgende brandende vraag. Ergens in het huis kraakte er iets. Daar vraag je me wat ! was haar wat benauwde reactie. Bedoel je dat je voor een deel een kunstgebit hebt en voor een deel impotent bent? Hem niet of nauwelijks overeind krijgt. De appel van Eva niet kunt eten! Het was nu helemaal donker buiten. Je slaat de spijker op de kop lieverd, zei ik van onder de dekens. vandaan Zonder dekens voelde ik mij in de kou staan. Maar gelukkig voor onze leeftijd biedt de wetenschap voor beide problemen op dit vlak van de liefde een oplossing. Ging ik verder. Fixodent een hechtmiddel voor uw tand prothese. Zo sterk dat een mens daarmee zelf kan tong zoenen en fellatio bedrijven. Zonder dat hij / zij bang hoeft zijn dat zijn/haar valse tanden in zijn liefdesworteltje blijven steken. Of dat hij zijn eigen gebit terugvindt in haar mond. Om nog maar te zwijgen over het beroemdste van alle blauwe pilletjes . Viagra waarmee het lijkt of je hem hebt ingesmeerd met stijfsel. Je weet wel van onderen. De blauwe maar reddende engel in de nood die de helft van alle huwelijken in dit land overeind houdt.. Wonderlijk als dat je dat slikt lijkt het als of je piemel zijn adem urenlang kan inhouden. Zelfs onder haar theewater. Het lijkt wel of de kachel nog aanstaat zei zij. Om te vervolgen met Heb je beiden dan in huis ?, Zeker! zeker zei ik. Als het goed is staan ze in het medicijnkastje links naast het bed. Op onze leeftijd kan een mens niet meer zonder wat hulpmiddeltjes niet waar. We zijn de jongste niet meer. Een mens verliest hoe ouder hij wordt aan kracht in al zijn ledematen. Net als Samson zijn wilde haren! Daar kan hij niks tegen doen! Dat is de natuur van het beestje. Zo heeft de goede God het beslist. Opdat je kinderen ook iets hebben om voor te zorgen. Hun naastenliefde op bot te vieren met Vaderdag.
Wat ze niet al hebben verzonnen. Steunkousen tegen je spataderen een leesbril een looprek een rollator. Een klik implantaat. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het voorziet in een behoefte. Overal hebben ze tegenwoordig medicijnen voor. Ook voor mijn kwaaltjes. Dat is gelukkig waar zei zij. Hoe oud was je ook al weer 61 zei ik er twee jaar afliegend. O je bent nog best jong vergeleken bij mijn 63ste . Daar telde ik dan weer 2 jaar bij op. Onze liefde kan nog heel wat jaartjes mee. Zeker zei ik zacht beamend met of zonder hulpmiddelen. Dat staat buiten kijf, ging zij hier in mee. Dat is het mooie van het ouder worden. Hoe ouder je wordt hoe beter de liefde je leert de helft te vergeven! Klonken haar woorden sereen. Als je mij nu eerst nog 3 bekertjes water wil geven dan kan je daarna het licht uit doen. 3 bekertjes vroeg ik licht verbaasd. Ja zei zij lief lachend: n voor mijn kunstgebit. n voor mijn glazen oog en n glaasje water om mijn medicijnen in te nemen. geneesmiddelen ,die ik slik, omdat ik vroeger voor meer als de helft een man was.

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2021 Geoffrey Reemer en Ren Claessens