vrijdag 17 september 2021
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
lodewijk - UIT GOED VOOR U
Gepubliceerd op: 19-09-2018 Aantal woorden: 880
Laatste wijziging: 23-09-2018 Aantal views: 48
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

UIT GOED VOOR U

lodewijk


UIT GOED VOOR U

Wat maakt het uit! Ik ! zei ik meteen. Het wennen aan een verandering kan maar beter zo snel en volledig mogelijk gebeuren. Voordat je denkt dat het alleen tussen je oren zit. Zij ging door of zij niets gehoord had. Wat maakt het uit, dat de liefde tussen ons over lijkt. Er is toch nog zoveel meer om voor te leven. Om van te houden. Je baan , je auto , ons huis , onze kinderen samen. Appelmoes! dacht ik om met Jaap Fischer te spreken. Liefde maakt daar maar een klein onderdeel van uit. Zeker zei ik, maar het is wel de bougie die de motor tot leven brengt. Zonder vonk geen vooruitgang. Voor geen meter. Ik dacht liefdevol aan mijn Volvo station bij een andere garage als normaal. Geen toenadering plastisch gezegd. Maar ging zij daar tegen in. Zonder de benzine de motor van het bezit is er ook geen vonk nodig Dat wordt zonder die hechte ombouw dan een grillige vuurvlieg in het duister van de koude en eenzame winternacht. Kan jij, zij wees mijn kant uit met een beschuldigende vinger, haar nagels slecht gelakt, alleen met een glimworm in jouw bed leven. Jou kennende dacht ik het toch niet. Daar had ze mij in het nauw. Als voormalige misdienaar kende in zo een beetje de hele brief aan de Korinthi褰s uit mijn hoofd. De brief van de apostel Paulus aan die kerkgemeenschap in het oude Griekenland. En gek genoeg kwam in die hele brief over de liefde het woord gemeenschap niet een keer voor laat staan het woord seks . Net zo min als in het hooglied van koning Salomon . Kwam het woord seks in de Bijbel eigenlijk wel voor of was de bijslaap iets wat alleen door de heidenen en de Farao werd bedreven. Pornografie en het nieuwe testament dat ging niet samen. Dat was voor de een de dood in de pappot van de ander. Die laatste deed het met zijn eigen zuster. Incest! Met mijn zuster, ik moet er geen nacht aan denken Naar ik mij kon herinneren van de zondags school . Niet voor niets dat hij werd verzwolgen door de dode zee als een metafoor voor de vrouwelijke vagina. Zo als de dominee vertelde. Een man alleen kan alleen al van zijn denkwereld ongenadig ongesteld raken. Als een straf van God. Nou heeft God zelf natuurlijk makkelijk praten Die heeft liefde noch seks nodig om zijn zin te krijgen. Of aan zijn gerief te komen. Die roept maar wat over : Het zij zo en zwaait wat met zijn hand , ademt uit en Hupsakee weer een Adam en Eva zo niet twee. Maar voor een ontbijt op bed of een kopje koffie voor de kleine wonderen had je toch echt moeder de vroedvrouw nodig.

Ik weet het goed gemaakt ging zij verder. Als jij wat beter je best doet op je werk als ambtenaar en bij je baas op een loonsverhoging aanstuurt mag jij van mij dat extra geld gebruiken om naar de hoeren te gaan. Moet ik dat dan zien als een promotie, vroeg ik rood van ergernis. Neen zei zij als een noodzakelijk kwaad. Want je dacht toch niet dat ik jou nog bij mij in bed aan je trekken liet komen. Op de late vrijdagavond. Bij het spaarzame licht van een goedkoop waxine lichtje van de ACTION . Daar is van mijn kant toch echt heel wat liefde meer voor nodig als dat jij ooit verdient of verloren hebt in heel je leven. Zeker als ik moet zien hoe je er nu uitziet met je dikke pens. Maar ik houd van een ander, riep ik vertwijfeld. Nou en mijn vader. God hebbe zijn ziel hield ook meer van Viola van Eemnes als van mijn moeder zaliger , maar denk je nou echt dat hij haar daarvoor aan de kant zou hebben gezet. Er moest toch iemand zijn boterhammen smeren voor dat hij naar zijn werk ging. Wat is een ander anders als een gebruikt inruilmodel. Zelfs een maagd is na een nacht tweedehands. Want weet eikel, dat is liefde in de praktijk , je stink sokken stoppen en je vuile onderbroeken in de was gooien. Daar heb je geen nieuwer model voor nodig. Dat kan ik net zo goed. Zo niet beter. Ik ben al aan de stank gewend. Dat is zeg maar de kardinale fout binnen de opvoeding voor meisjes. Niet dat Sinterklaas niet bestaat. Dat is een leugentje om bestwil. Of een zwarte Kerstman. Die ben je na de eerste hete nacht ook al weer zat. Maar dat ze je leren dat de liefde een sprookje is. Een prins op een groot wit paard. Een sprookje aan mijn Hoela wat dat ook moge zijn. Een regelrechte nachtmerrie is het de liefde en dat zonder enige gebruiksaanwijzing. Een varkenshoeder is het rijdend op en over zijn eigen ongewassen zwijn getild. Neen, neem dan de trouw, dat is een ander verhaal. Trouw aan jezelf. Waarom dacht je dat ik met jou getrouwd was !! het woord zegt het zal. Voor vertrouwd is liefde alleen maar overbodig. Een tegoed op de rekening die je als alimentatie of boete samen betalen moet in dit leven
Ludo 18-09-2018

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakk覺m覺zda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalar覺m覺z  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatlar覺  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doal güzelliklerinin yan覺 s覺ra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir ehirdir. Sinop yaln覺zca doa merakl覺lar覺 taraf覺ndan deil ayn覺 zamanda tarih merakl覺lar覺 taraf覺ndan da gezilip, görülen ve beenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop 襤nce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarlar覺 Sinop’un tarihsel kal覺nt覺lar覺n覺 oluturmaktad覺r.

Tarih merakl覺s覺ysan覺z ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsan覺z, o halde Sinop otelleri aras覺ndan bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiiniz otelin isteklerinize uygun olup olmad覺覺n覺 internet üzerinden örenebilirsiniz. Nas覺l özellikler istiyorsan覺z, beendiiniz otel de bu özelliklerin olup olmad覺覺n覺 kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkân覺n覺z da bulunmaktad覺r.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avc覺lar sex shop  
avc覺lar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikd羹z羹 sex shop  
beylikd羹z羹 sex shop  
kad覺k繹y sex shop  
kad覺k繹y sex shop  
bak覺rk繹y sex shop  
bak覺rk繹y sex shop  
iitme cihaz覺  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
k覺z覺lay sex shop  
vibrat繹r  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
堭堛堿堭 塈堿堻  
堭奡痧塈 堿堻  
堭奡痧塈 堿堻  
堬塈堬  
赲邽訇訄郋  
迮郕-郋郈  
堛堿堭 塈堿堻 塈堻媟堥  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
i癟 giyim  
sa癟 bak覺m  
iitme cihaz覺  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatlar覺  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  sa癟 bak覺m  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  k覺z覺lay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibrat繹r  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2021 Geoffrey Reemer en Ren Claessens