zondag 21 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Claudio Aendenboom - American dream ?
Gepubliceerd op: 05-02-2017 Aantal woorden: 249
Laatste wijziging: 05-02-2017 Aantal views: 482
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

American dream ?

Claudio Aendenboom


Toen ik vorige week tijdens een nacht in New-York terugkwam van een feestje liep ik opgewekt door the Bronx, mij van geen kwaad bewust. Want geruisloos volgde een zwarte limousine mij op de voet. Ik had een glaasje porto teveel op en hoorde enkel een hond blaffen in de verte...

Tot de autolichten fel een muur met een reggae-graffiti beschenen. Even keek ik om en versnelde gauw mijn pas, het hotel waar ik logeerde was niet ver meer.

Maar de geheimzinnige wagen kwam naast mij gereden en de geblindeerde ruiten schoven naar beneden. En je mag drie keer raden wie ik daar zag grijnzen: Jawel, mijn goede vriend Donald Trump!

'Stap in jongeman,' fluisterde hij in de kille ijzige nacht !
Even aarzelde ik maar nam plaats naast de machtigste man op Aarde. Ook hij was dronken.

Na een korte stilte vroeg hij wat ik deed in het leven. Ik lachte en grinnikte dat ik niet veel zaaks deed, een beetje poëzie schrijven en de neuro-psycholoog uithangen.

Wow, ik kan je daarmee veel geld doen verdienen. Kom voor mij werken, ik maak jouw American Dream waar ! glimlachte hij boosaardig.
En plots besefte ik dat deze man een dubbelganger was!

Ik smeet het auto-portier open, rolde weg op de grond en zette het op een lopen, recht naar mijn hotel ! Want dit was geen Amerikaanse droom maar een ware nightmare !

 

(zie voor meer:
www.deleunstoel.nl)


@ 21-06-2015 15:35:42
Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens