zondag 21 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
She - Nooit meer slapen
Gepubliceerd op: 02-01-2017 Aantal woorden: 403
Laatste wijziging: - Aantal views: 610
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

Nooit meer slapen

She


Ik lig weer wakker, en ik weet dat jij slaapt. De man waar ik al naar hunkerde als jong meisje, jij de broer van mijn vriendje 26 jaar geleden. Het mocht niet het kon niet. Maar ik was zo verliefd, ik droomde je voelde je. Het was toen al heftig de fantasieen die je opriep bij mij.Ik was maar een 14-jarig meisje...


Daarna gingen onze levens verder, beiden getrouwd een kind, ouder..weer gescheiden .. Maar nooit ging je uit mijn systeem tot we elkaar weer via internet troffen en we steeds vaker gingen chatten, en ik je bekende dat ik smoorverliefd op je was vroeger. Al snel werden de gesprekken pikanter, we besloten af te spreken.

Verlegen zaten we aan de keukentafel te praten over heel andere dingen dan wat we via internet deden. Tot je naar bed wilde gaan en vroeg waar ik wilde slapen, op de logeerkamer of? Bij jou natuurlijk. Ik heb je laten zien dat ik niet altijd verlegen ben. Je moest echt op adem komen bij het raam. Want overal heb ik je gekust gestreeld en gelikt tot je me omdraaide en heel wild op zijn hondjes hebt laten zien dat je een man bent..

Nu heb ik je twee weken niet gezien en gevoeld, ik kan niet meer slapen.
Ik wil je in me, ik wil dat je me dwingt me neerdrukt op de tafel, en bij me naar binnenstoot tot ik helemaal week wordt. Ik wil je in mijn mond nemen tot ik zo nat word en jij helemaal gek. Mijn god nog nooit heeft een man me zo geil gemaakt als jij dat ik slapeloze nachten heb van het verlangen. Dat mijzelf vingeren niet meer helpt, ook 5 keer per dag niet. Ik ben zó geil dat andere mannen het ruiken en als vliegen om me heen hangen, maar ik wil echt alleen maar jou, jou .

Ik stel me voor hoe ik in de auto jouw kruis masseer tot je niet meer kan en de wagen op een parkeerplaats stilzet en de kleren woest van mijn lijf scheurt om me bijna in twee te splijten, zodat mijn sap de achterbank doordrenkt . Dat ik de afwas doe en je me over het blad dwingt en me half ontkleedt., dat je me dwingt.

Je maakt mij zo ontzettend geil dat ik bijna sterf...Ik zal nooit meer slapen.

@ 21-06-2015 15:35:42
Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens