woensdag 24 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
van Gellekom - 'Rumoer kan geen fractie leiden, laat staan Nederland'
Gepubliceerd op: 16-12-2016 Aantal woorden: 252
Laatste wijziging: - Aantal views: 457
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

'Rumoer kan geen fractie leiden, laat staan Nederland'

van Gellekom


'Rumoer kan geen fractie leiden, laat staan Nederland'


MUITERIJ BINNEN SP Het rommelt binnen de Socialistische Partij. De aanhoudend slechte peilingen en de onwrikbare koers van de top zaaien verdeeldheid bij het partijkader en binnen de Tweede Kamerfractie. Meerdere Kamerleden betwijfelen of Emile Rumoer wel moet aanblijven als lijsttrekker. Hun vrees is dat de verkiezingen voor de SP weer zullen uitdraaien op een fiasco.

Ongekend harde kritiek dus op SP-voorman Rumoer vandaag in het Algemeen Dagblad. En dat uit de mond van eigen fractieleden, maar wel anoniem. Is anonieme kritiek of feedback altijd fout? Of kan het in het bedrijfsleven juist heel goed uitpakken?
Dat vroegen wij aan Henk Konijnenpuree (33) Speelgoedtycoon in Termunterzijl: Henk:’Als je niet met kritiek kunt omgaan, dan verdien je die ook niet. Ik bedoel, aan eerlijke politiek bedrijven is nog nooit iemand doodgegaan. Maar waarom zou je het risico nemen? Dat zie je nu maar weer.’

Els Gehaktkyoghurt 54 ( CEO van grootste Huisjesmelkerbedrijf in Europa): ‘Als je kop, als politicus, het hele jaar niet zou worden afgehakt door je collega’s, zou politiek net zo vervelend worden als echt werken.

Wobbe Droogtaboe (77) gepensioneerd wietteler: ‘Tja, als duizenden anderen niet van je houden maar je houdt wel van jezelf, zal andermans haat nooit volstaan. Ik zou zeggen, hou vol Emile, je zit al bijna aan je prostaatgerechtigde leéftijd als ik je hoofd zo eens bekijk hahah. ‘

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine
vanuit Termunterzijl@ 21-06-2015 15:35:42
Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens