zaterdag 22 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
mrB - Charlotte part 1
Gepubliceerd op: 23-09-2016 Aantal woorden: 297
Laatste wijziging: - Aantal views: 674
Easy-print versie Aantal reacties: 0 reacties

Charlotte part 1

mrB


6 juni en dit betekent dat Jasper altijd op kamp gaat met zijn vrienden, maar dit jaar ging hij op een heel ander kamp namelijk “het liefdes kamp” dit was een kamp waar alles mocht drinken, roken, wiet roken en uiteraard poepen.
Hij laaide zijn spullen uit de auto en ging zich aanmelden, er stonden allemaal opwindende begeleidster, zeer sexy, lustig gekleed, tot zijn verassing was er ook zijn ex vriendin Tara.
Hij ging zijn bed klaarmaken tot opeens een zeer aantrekkelijke vrouw bij hem kwam staan:”oké jij hebt dus bed 24, bezit jij ook condooms?” Jasper keek even in zijn tas:”in orde! De vrouw:”mooi, dan mag je gaan liggen, hij ging liggen en de vrouw kwam op zijn middel zitten en deed haar shirt uit “wat is dit”? Vroeg Jasper de vrouw:”zo verwelkomen wij nieuwe gasten, jou vrienden worden nu ook verwend.
De vrouw Veronique genaamd deed Jasper zijn rits open en haalde zijn piemel eruit, ze stuurde iedereen de kamer uit en ging zelf even weg voor glijmiddel te halen, ze kwam terug en deed wat glijmiddel om Jasper zijn penis Jasper zijn piemel en begon hem heerlijk te verwennen, terwijl Veronique hem verwende voelde hij aan haar beha waar zo te zien heerlijke borsten in verstopt zaten “zijn er wensen?” “ja” zei Jasper:”ik wil u heerlijke borsten zien” Veronique stopten en deed haar beha uit:”zo goed?” ze deed verder terwijl Jasper zijn handen niet kon afhouden van de borsten.
Ze stopten en begon Jasper heerlijk te pijpen, het voelde heerlijk en Jasper genoot “ik ga je alleen pijpen goed?, we moeten zo naar het welkom’s feestje gaan” Jasper negeerde haar en genoot verder, hij stond recht en kwam klaar hij spoot recht in het gezicht van Veronique, en ging naar buiten.


Er zijn geen reacties op deze tekst.


Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens