maandag 24 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Libelle - idee
Gepubliceerd op: 21-08-2016 Aantal woorden: 358
Laatste wijziging: - Aantal views: 749
Easy-print versie Aantal reacties: 0 reacties

idee

Libelle


Na de uitvinding van de 'Vormelep' heb ik niet veel bijzonders meer ontdekt lezer. Toch weet ik alles van serendipiteit.
De Vormelep is een stuk bestek dat zowel een vork, een mes als een lepel is. Ik eet er nog elke dag mee. Wanneer de fase van zelfverminking eenmaal voorbij is, dan is het een fantastisch gereedschap. En sterk dat hij is! Als je misprikt krijg je je lippen niet meer van elkaar! Ik heb slechts een prototype hoeven te maken en die blijft gaan.
Maar nu heb ik een idee, het slaat alles. Daarom heet dit stukje ook 'idee'. Normaal lezen ongeveer dertig geďnteresseerden mijn stukske, maar nu denk ik de driehonderd te kunnen passeren.
Ik heb iets bedacht om het terrorisme te bestrijden.
In mijn dorp hadden we vroeger een veldwachter lezer, die kreeg alles voor elkaar. Toen er een verkeerswet van kracht werd dat van alle achterspatborden van de fietsen de laatste 30 cm wit moesten zijn ging hij dat streng controleren in Stampersgat.
In noow time waren alle 300 spatborden wit lezer. Sommige deden wel 35 cm. Je hebt van die kontlikkers.
Nu komt mijn idee:
Stel nou dat we een wetje maken waarin staat dat alle lopen van de geweren in Nederland wit moeten zijn. Dat vertellen we ook in alle talen bij de grens, onder de tekst van nu, waarin staat dat alle asielzoekers een Miele krijgen.
Dan opeens gaan we controleren of de lopen van de geweren wel wit zijn lezer. Alle mensen moeten op een loopje door een gangetje lopen met hun loop en ze kunnen niet zien wat er aan het einde gebeurt. En dat is maar goed ook!
Daar staat de kleinzoon van onze veldwachter en hij neemt alle geweren in beslag. Wit of niet wit.
In noow time is ons land dan gewerenloos en er kunnen geen aanslagen meer plaats vinden.
Alle mensen krijgen dan gratis een Vormelep bij de uitgang voor de moeite. Ik lever die voor 10 euro aan Rutte. Dan krijgen we nog 990 euro van hem.

Er zijn geen reacties op deze tekst.


Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens