dinsdag 16 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Libelle - kneuteren
Gepubliceerd op: 09-08-2016 Aantal woorden: 201
Laatste wijziging: - Aantal views: 672
Easy-print versie Aantal reacties: 0 reacties

kneuteren

Libelle


Vandaag vertrekken we naar de weide en heide landschappen van de gezellige kneuterprovincie Drenthe lezer.
Met wat geluk kun je er nog een echte schaapsherder tegenkomen, las ik. Ik hoop dat zijn kudde er ook bij is, want dat stond er niet bij. Het is toch prachtig om te zien hoe zo'n Lassie de schapen op een kluitje drijft, niet zelden in de buurt van een herberg, waar de herder zijn gerstenat gebruikt.
Mijn vriendin neemt haar museumjaarkaart mee, voor als het slecht weer is. Ik weet niet hoe je moet schuilen onder zo'n ding, maar alles schijnt beter te zijn dan die lekkende Hunebedden.
In Assen staat een groot museum zeggen de kenners. Wat er wordt tentoongesteld weet ik niet, als het maar groot en mooi is. Het veenmuseum schijnt ook een must te zijn. Als u diep in mijn hart kijkt dan ziet u pas hoe bedorven ik ben lezer. Het meeste droom ik nog over het Fletcher hotel dat ik heb besproken. Met vier sterren en een inpandig zwembad! Dan fantaseer ik over het jacuzzi-achtige bad waar we beiden in kunnen. Onder een laagje schuim met seringen geur. Die gemummificeerde turfsteker kan mij dan gestolen worden!Er zijn geen reacties op deze tekst.


Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens