woensdag 24 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Libelle - 'me clit werkt niet meer'
Gepubliceerd op: 06-08-2016 Aantal woorden: 419
Laatste wijziging: - Aantal views: 739
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

'me clit werkt niet meer'

Libelle


Omhooggevallen rijke viswijven zoeken af en toe een slachtoffer lezer.
Ik was het slachtoffer.
Toen we allemaal nog arm waren ging het nog wel. Toen echter braken ze door met hun grootste ‘Doe het Zelf’ zaak van Nederland.
Ach wat lag het meer voor de hand dan elkaar uit het zicht te verliezen. Ik met mijn tweede hands campertje op de camping Municipal en zij met Club Med naar Martinique. Of was het een ‘studiereis’ naar het seksleven van de Inca’s?
En nu ineens dat telefoontje, het was immers zo leuk vroeger; ‘laat ons elkaar nog eens zien, we zitten allemaal boven de zeventig nu’. Zij wel vier jaar trouwens.
Zelfs hun parkeerterrein had uitzicht op de Vecht. Mijn oude Honda bedankte me dwars door de pijn van haar versleten bougies heen, terwijl ik hem achter hun nieuwe Jaguar parkeerde.
Wat was ze lelijk geworden, een rij veel te witte, te regelmatige buitenlandse tanden lachten me toe. Jezus wat een bek, een schitterend uithangbord van ‘van hoe ouder, hoe gekker’.
Langzaam lei ze me op de marteltafel. Haar interesse voor mijn welzijn bleek nog minder dan voor haar belastinginspecteur.
Ik zal ze leren dacht ik, ik heb immers een kleindochter, een natuurtalent, die in het Nationale elftal hockey terecht zal komen! En verdomme, en wat krijg je dan te horen; de hare hockeyt niet alleen, maar speelt ook nog piano!
En hun succes stokte niet bij één generatie lezer, hun zoon is inmiddels een geslaagd zakenman, hij rijdt in een Tesla en is laatst uitgenodigd door de Tesla organisatie Nederland.
Strikt in het geheim deelden ze hem mede dat er een nieuwe, kleinere Tesla in de maak was.
Alle Tesla eigenaars mochten daarop voorintekenen tegen vooruitbetaling van 1000 euro.
“Doe mij er dan maar twee”, had de kanjer uitgesproken en zo zal hij zijn moeder verassen met een boodschappenwagentje op batterijen voor moederdag. Nou ja, verassen, toen ze het me vertelde ontblootte ze al haar 144 identieke cultivé tandjes en gierde dat ze toch wel wat mocht hebben; ’me clit werkt allang niet meer’. Op zijn Amsterdams uitgesproken kan het nog net.. Na dit, ongetwijfeld ingestudeerd hoogtepunt van de dag, keek haar man toch wat geschrokken toe en stelde me snel een vraag; ‘En hoe gaat het nu met jou Theo?’. Ik schrok ervan en vertelde trots over mijn nieuwe vriendin. Over de ontelbare puntjes die ik al in haar voordeel had afgevinkt zweeg ik maar. Misschien speelt ze ook nog wel piano …


@ 21-06-2015 15:35:42
Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens