vrijdag 19 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Libelle - druk, druk, druk
Gepubliceerd op: 28-07-2016 Aantal woorden: 293
Laatste wijziging: - Aantal views: 669
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

druk, druk, druk

Libelle


Geen tijd bijna om een stukje te schrijven lezer, goedemorgen. Sinds ik wat trager ben geworden en regelmatig dingen vergeet, ben ik geheel bezig met onderhouden van mezelf. De geringste tegenvaller brengt me volledig van mijn ŕ propos en veroorzaakt vooral tijdsverlies.
U weet zelf hoe funest het is voor een oud persoon om te gaan jagen en jakken! Het kan dodelijk zijn!
Gisteren moest ik ook weg. Als ik weg moet dan komt er altijd aandrang om het toilet te bezoeken.Deze keer was het geen loos alarm. Na twee keer twee velletjes toiletpapier hield de toiletrol ermee op. De dispenser was ook leeg lezer. Met zeer twijfelachtig, schone billen schreed ik de trap op naar het tweede toilet om het karwei af te maken. Toen was ik bijna weg, tenminste, ik zat al in de auto en merkte dat ik in mijn blote bretels zat. Mijn poloshirt immers had ik uitgetrokken, anders kunnen de bretels niet omlaag. Dat shirt lag nog in die wc met de lege toiletrolhouder en de eveneens lege dispenser.
Eindelijk was ik weer compleet en reed weg. Ik miste echter mijn zonnebril! Woedend reed ik een blokje om, ging weer naar binnen en viste mijn zonnebril uit het fonteintje van het toilet. Juist op dat moment spuide het kraantje een aantal druppeltjes op de bril. Zuchtend zocht ik naar mijn zakdoek en graaide mis. In het laatje van het toiletmeubel trof ik een laatste schone zakdoek aan.
Ik vergat het licht uit te doen in de badkamer, maar daar valt mee te leven.
De assistente van de tandarts giechelde een beetje, toen ze me zei dat ik mijn polo binnenstebuiten aan had. Ik was juist aan de beurt toen ik aankwam ...

@ 21-06-2015 15:35:42
Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens