zaterdag 22 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Lady Beth - Verleiding
Gepubliceerd op: 06-05-2004 Aantal woorden: 396
Laatste wijziging: - Aantal views: 1919
Easy-print versie Aantal reacties: 0 reacties

Verleiding

Lady BethHij draait alle potjes dicht en slikt zijn pillen in één keer door. Nu nog een laatste blik in de spiegel … hm ja, dat ziet er prima uit… oké, aan het werk!

In de sportzaal valt zijn oog meteen op een enorme, bezwete man die zich uit de naad werkt bij de krachttoestellen. Hij ziet hem hier voor het eerst, maar… wauw! Dàt wil hij bereiken, die kracht, die spierbundels… ooit… ja, ooit!

Spijtig wendt hij zich af en laat zijn geoefende blik door de zaal dwalen. Hé! Daar op die fietstrainer, wat een lekker ding, een blondje, ook nieuw hier, maar wat in hemelsnaam komt zij hier doen? Met dat perfecte figuur… zo mooi…zo… zo raakt hij potdorie wéér helemaal van slag!
Hij aarzelt. Wat heeft hij zichzelf nu beloofd? Drie keer in de week, meer niet. Hij moet aan zichzelf denken, vooral nog een keer naar die spierbundel kijken. Dat blondje van gisteren… voor twaalven wegwezen, heeft hij haar gezegd.
Heerlijk die inspanning, zijn ontlading van afgelopen nacht, allemaal geweldig hoor, maar de geestelijke inspanning, dat gezeur achteraf, verliefd worden en zo, nee, daar begint hij niet aan. Hij krijgt zijn spieren en mooie lijf echt niet cadeau, hij moet er keihard voor werken.

Maar zij, oh beeldschone verleiding, superslank, heerlijk strak in het fitnesspak en dan dat kontje…kijk eens, hoe zij haar best doet… haar prachtige, volle borsten zwoegen op en neer en er parelen zweetdruppeltjes op haar mooie voorhoofdje. Hij krijgt er… dorst van, ja… alleen drinken wil hij… haar…
Het trekt in zijn liezen… hij wil haar… helpen… ja, ja natuurlijk, alleen maar helpen!

“Hulp nodig?” Hij schenkt haar zijn tandpastaglimlachje. Lieve God, van dichtbij is ze nog mooier, oh, hij wil haar… nee… of ja toch… alleen maar helpen! Of misschien even… nee, niet vasthouden, want dan …
Verbeeldt hij het zich of glimlacht ze ondeugend terug? Het is oké, zij wil het ook…resoluut gaat hij achter haar staan… hemeltjelief… ze fietst door, hij ziet haar billen bewegen … oh, verleidster… hij wil haar voelen… heel voorzichtig…zijn hand komt dichterbij …even maar…

“Hé maat, oprotten nu!”

Hij krijgt een keiharde duw. De bezwete spierbundel wil zijn vrouw… kussen… ja, heel innig kussen…


Er zijn geen reacties op deze tekst.


Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens