dinsdag 19 februari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Vindjezelf - Geluk zit in een klein hoekje
Gepubliceerd op: 03-03-2014 Aantal woorden: 659
Laatste wijziging: - Aantal views: 1115
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Geluk zit in een klein hoekje

Vindjezelf


Het is zondagochtend 9 uur en ik kijk naar mezelf in de spiegel, iets wat veel vrouwen meerdere keren dagelijks doen en vaak langere tijd en dan voornamelijk vlak voor een event/feestje tot ergernis van hun partner, wat dat betreft ben ik de ideale partner voor deze mannen, ik ben geen vrienden met de spiegel, ik zie een misvormde neusje met een rare hobbel in het midden, en ondanks dat ik vorige week vol trots kon zeggen dat ik 2 kilo kwijt was geraakt zitten die er inmiddels ook weer aan en voel ik mij nog steeds zoals de oude volle vuilniszak aan de kant van de weg, ook letterlijk aan de kant van de weg, zoals ik 3 maand terug na 12 jaar huwelijk kreeg te horen dat ik als vuilniszak niet genoeg was voor mijn man en hij besloten heeft om verder te gaan met die mooie Gucci tas, perfect gevormd en een, jawel.. een strak gevormde neus zonder rare hobbels.
Ik besluit mijn haar in een elastiek te binden want doordat ik veel heb gedraaid vannacht is mijn haar nu een heus vogelnestje geworden waar elke vogel jaloers op zou worden, ik poets snel mijn tanden met het laatste beetje tandpasta in de tube en pak de autosleutels en rijd naar de kerk die zich 10 minuten verderop bevind, ik baal tijdens de rit van mezelf dat ik wederom de fiets niet heb gepakt want ik weet dat ik ruim op tijd zou zijn.
Apart hoe iedereen in deze kerkstoelen zo verdomd perfect lijken.. ik schrik van mijn taalgebruik in mijn innerlijke gedachten en vraag gelijk vergeving.. toch blijft de gedachte mij vasthouden, een ieder hier lijkt het allemaal prima voor elkaar te hebben, en lijkt het aan mij of is elk stelletje ineens een stuk kleffer geworden? Naast mij zie ik een meisje glimlachend kijken naar een jongen uit 2 rijen voor haar en hij beantwoord het met een knipoog, ik weet niet waarom maar ik erger mezelf dood aan deze 2! Concentreer jullie nou eens op de dienst ja!! ik betrap mezelf erop dat ik zelf ook niet 100% bij de preek ben die inmiddels al een kwartier aan de gang is, mijn gedachten blijven afdwalen en ik begin mij zo vreselijk eenzaam te voelen in deze grote goedgevulde kerk, ik voel een brok in mijn keel en kan mijn tranen moeilijk bedwingen ik kan het dan ook niet helpen dat 1 traan over mijn rechterwang naar beneden rolt en zijn weg vind naar mijn kin. Ik schrik wanneer ik iemand zijn hand op mijn schouder voel.. Gaat het wel? Ik veeg snel mijn traan van mijn kin en kijk op naar rechts waar een aantrekkelijke man zit van rond mijn leeftijd.. J-j-ja het gaat wel ok, hij laat zijn hand van mijn schouder glijden en schenkt mij een glimlach die mij warm van binnen maakt, ik durf de rest van de dienst deze man niet meer aan te kijken omdat ik bang ben dat hij mijn gedachten kan lezen die nu wel erg zijn omgeslagen, ik vraag mij af hoe het nou kan dat deze man mij niet eens was opgevallen.. Waarschijnlijk omdat mijn focus lag bij de kleffe stelletjes om mij heen... De dominee eindigt zijn gebed en wenst iedereen een fijne zondag, ik sta op en wil weglopen wanneer mijn hand word vastgehouden, Wil, wil je misschien een kopje koffie drinken? De aantrekkelijke man kijkt mij hoopvol aan..
Ik kan het niet helpen te balen van het feit dat ik niet iets beter mijn best heb gedaan om er iets beter uit te zien dan ik op dit moment doe, deze gedachte word wel abrupt ten einde gebracht wanneer deze man tegenover mij zijn lach laat zien en mij nog vragend aankijkt en op dat moment kan het mij even niets meer schelen, ik verdien dit dus ik antwoord met een verlegen blosje op mijn wangen: tuurlijk, waarom niet!

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens