zondag 24 maart 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
kirsten - de vakantie
Gepubliceerd op: 18-03-2004 Aantal woorden: 1469
Laatste wijziging: - Aantal views: 1986
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

de vakantie

kirsten


Karin gaat 3 weken op vakantie met haar familie. Ze gaan naar Parijs: de stad van de liefde. Maar veel liefde is er voor Karin niet te vinden, want hoe erg ze ook gezeurd had, haar vriend mocht niet mee. Karin heeft nou 2 maanden verkering met Joris en ze kunnen echt geen dag zonder elkaar.
En nou mag Joris ook nog eens niet mee op vakantie!

Alle spullen zijn ingepakt, en Karin zit als eerste in de auto te wachten totdat ze eindelijk zullen vertrekken. Ze is erg zenuwachtig en wil snel vertrekken. Haar ouders stappen in en ook haar broertje komt naast haar zitten.
zo hebben jullie er een beetje zin in? Roept haar vader, blij dat hij eindelijk een tijdje vrij heeft gekregen om met zijn gezin op vakantie te gaan.
Ja hoor, pap roept haar broertje vanachter zijn gameboy vandaan.

De motor begint te ronken en Karin kijkt voor de laatste keer naar hun huis die ze een tijdje niet weer zal zien. Het ziet er kaal en verlaten uit. De kleine paarse tulpjes die zij samen met haar moeder had geplant komen op. Ze zien er prachtig uit in dat vroege daglicht.
Dan begint de auto te rijden en het lijkt net of de grote en oude eikenbomen in de laan, haar uitzwaaien.
Ze wordt steeds zenuwachtiger bij het idee van hun plan en om de zenuwen een beetje te verdrijven begint ze maar in haar boek het ijskind dat volgens haar vriendin echt een topper is die ze zeker moet lezen.
Verdiept in haar boek en met de autoradio aan op de achtergrond gaat de reis verder.

Karin wordt gewekt door het gepiep van de gameboy van haar broertje. Ze moeten nou toch wel bijna bij het punt zijn waar ze hebben afgesproken?
Aah, daar een groot blauw bord waarschuwend dat er een tankstation aankomt.
Karin gaat rechter zitten en legt haar boek weg. kunnen we hier even pauze houden? Ik moet erg nodig naar de wc. ja, pap ik moet ook zegt haar broertje die nog steeds verdiept is in zijn gameboy spelletje.
Haar vader rijdt de parkeerplaats op en stopt. Wel opschieten jongens, anders komen we nog te laat bij het hotel. Karin en haar broertje stappen uit en lopen naar de achterkant van het gebouw. Een vies zuur ruikende urine geur komt haar tegemoet. Het laat haar bijna kotsen. Haar broertje loopt naar binnen en voor Karin is dat het moment waar ze op heeft gewacht. Snel loopt ze het bos in, overal liggen vieze urine doekjes die ze probeert te vermeiden. Ze loopt verder en verder totdat ze bij een parkeer plaats komt waar een mooie donkerblauwe Fiat staat. Karin loopt er naartoe en tikt op het raam. Degene in de auto draait het raam open en langzamerhand kijkt ze in de mooie diepblauwe ogen van Joris. Zijn half bruine gezicht kijkt haar ondeugend aan. stap snel in, voordat iemand je ziet. Karin loopt naar de andere kant van de auto en doet de deur open. Ze stapt in en doet snel de deur weer dicht. Het is lekker warm in de auto. Kon je wel makkelijk wegkomen?. vraagt Karin terwijl ze Joris een liefdevolle kus geeft. ja hoor, ik heb mijn moeder verteld dat ik met vrienden naar het zomerhuisje ga dus dat zit wel goed. En hoe zit het met jou? Hoe ben jij weggekomen? Ooh, mijn ouders staan hier op de parkeerplaats en denken dat ik nu op de wc zit! Er verschijnt een glimlach op Joris zijn gezicht en hij draait de autosleutel om. De auto begint zacht te ronken en rijd achteruit.
Joris rijdt langs het tankstation en ziet de ouders van Karin bij de ingang staan. Druk pratend met de eigenaar van het tankstation bij de ingang. Ook Karin ziet ze staan. Voor de laatste keer kijkt ze naar hen. Haar moeder kijkt met grote verbaasde ogen in het rond. Waar was haar dochter heen? Wat was er met haar gebeurd? Wie heeft haar meegenomen? Al die vragen dwalen nu door haar hooft terwijl Karin haar vader snel wat met drukke gebaren wil uitleggen aan de eigenaar. En dat alles terwijl hun dochter haar hart achterna gaat en bij haar vriend in de auto zit op weg naar een zomerhuisje in Duitsland.
Dan rijden ze weg en ziet Karin haar ouders als hele kleine poppetjes achter de bomen verdwijnen. Eindelijk gaat nou hun geweldige vakantie beginnen. Karin ziet het helemaal zitten, op vakantie met de jongen van haar dromen en nog wel zonder ouders! Echt helemaal te gek, haar vakantie kan niet meer stuk!

De reis gaat rustig verder, alles gaat zijn gangetje terwijl Di-rect door de auto heen galmt. Karin kijkt naar het strakke geconcentreerde gezicht van Joris. Zijn mond is iets open, om diep in te ademen en de spanning weg te blazen. Maar zijn ogen zijn streng geconcentreerd op de weg. Als hij zo kijkt is hij nog knapper dan anders, denkt Karin. Zou ze hem proberen te zoenen? Of wordt hij dan boos? Karin legt haar hoofd op de gespierde schouder van Joris. Zijn mooie blauwe ogen kijken naar haar. Karin kust hem en Joris zoent hem terug. Wat een mooie belevenis, rijdend in de wind, je haren naar achteren gekamd met een zacht fris briesje en zoenend met de mooiste jongen die ze kent.

Plots klinkt er een hard getoeter achter hun. Karin schiet terug in haar stoel.
Wat was dat nou? Ze kijkt achter zich en ziet een gigantische vrachtwagen op hun afkomen. Weg Joris, weg met die auto, ga aan de kant! Er komt een vrachtwagen aan!
De man in de vrachtwagen komt steeds dichter en dichter bij, hij wordt groter en groter. De man in de vrachtwagen schreeuwt het uit. Weg wezen ik kan niet maar remmen!
Maar Joris merkt het te laat en ze horen een grote bonk achter hun. De auto schiet naar voren, Karin en Joris worden met een grote druk naar voren gegooid. Karin voelt een machtige pijn opkomen. Haar been zit vast tussen de stoelen. Ze kijkt naar Joris, en hij kijkt naar haar de tijd lijkt even stil te staan maar dan doet Joris de deur van hem open en rolt snel uit de auto. Hoe kan hij dat nou doen? Haar zomaar in de steek laten? Wat moet zij nou doen? Ze probeert haar been los te wringen en te gelijke tijd de ingebogen deur open te duwen en de auto giert maar voort. Opeens veranderen ze van richting en de auto schiet recht op een boom af naast de weg. Ze bukt, wat moet zij anders? Ze kan niet anders en langzaam ziet ze de boom groter en groter worden. Tot ze er tegenaan word gedrukt, en de pijn door haar lichaam heen schiet. Het wordt zwart voor haar ogen en de pijn stopt. Ze voelt niks meer en langzaam ontspant ze zich. Joris komt eraan lopen en zoekt gespannen naar Karin in de auto. Hij loopt snel naar de andere kant en daar ziet hij Karin. Met haar hand tegen de ruit nog in al die angst, bang om dood te gaan getracht om er uit te komen en hij had haar niet geholpen..
Haar bebloede gezicht ziet wit, en het lijkt net of ze naar haar verdraaide been kijkt. Joris kan het niet meer aanzien en valt neer op de grond, vlak bij het gezicht van zijn vriendin. Karin, zijn vriendin is overleden.

Hij voelt zich duizelig worden. De wereld draait om hem heen. Wat moet hij nu? Joris is alleen. Hij hoort een ambulance arriveren de sirene klinkt harder en harder. Joris ligt op de grond zijn tranen stromen over zijn wangen, hij wil niet geholpen worden, dat heeft hij niet verdiend. Laat hem maar sterven, laat hem maar hier liggen. Dat heeft hij verdiend. Hij verdient geen hulp. Hij moet sterven, hij moet overlijden door het ongeluk en niet met Karin. Nee Karin had niet dood moeten gaan, waarom, waarom had hij haar nou niet geholpen? Waarom was hij zo egostisch geweest om uit die auto te stappen? Nee, hij had het recht niet om verder te leven, niet nu Karin dood is. Hij hoort aan de ambulance dat die nu heel dichtbij is. Joris voelt dat drie man hem optillen en op de brancard leggen, een pijnscheut vliegt door zijn botten heen. Dan word hij in de ambulance gelegd, hij ziet nog net hoe de mannen in het vel gele vesten naar Karin toelopen. Hij kan niks meer doen en hij heeft niks gedaan, en daarom is Karin nu dood

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens