maandag 21 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
zeos - De avonturen van Lars de tekenaar - Wederdienst.
Gepubliceerd op: 17-08-2012 Aantal woorden: 828
Laatste wijziging: - Aantal views: 1498
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

De avonturen van Lars de tekenaar - Wederdienst.

zeos


Lars is een vrolijke blonde atletische dertiger, freelance illustrator en door zijn nonchalante looks een vrouwenmagneet. De gerespecteerde vrijgezel doet gewoon zijn ding en geniet van het leven. Hij is een succesvol illustrator voor animatiestudios en mediahuizen. Als zelfstandige neemt hij zijn tijd om te experimenteren met tekenstijlen en technieken. Observeren van objecten, fauna en flora doet hij bijna onbewust.

Lars is op zoek naar een model om in het openbaar te poseren. Op het internet vindt hij allerlei zoekertjes van vrouwen die willen poseren tegen betaling, vanaf vijftig euro tot tweehonderd euro. Als hij dan een afspraak maakt, komen ze niet opdagen of gaat het eigenlijk om een web site met nep aankondigingen.

De modellen die hij op de avondschool leerde kennen voelen er niet veel voor om langdurig in hun blootje in een park of gebouw model te staan. Hij neemt uiteindelijk contact op met de lerares bij wie hij avondles volgde en zij stelt voor om een model te zoeken voor hem.

Ik sta in het krijt bij jou, lieverd, zegt ze met haar zachte hese stem.

Ze is in de veertig, gehuwd en moeder van twee kinderen. Hij denkt terug aan de avond dat ze voor hem poseerde.

Haar lekker ruikend en verzorgd lichaam, haar mooie kleine puntige borsten, haar vagina om van te smullen, denkt Lars en krijgt weer een erectie.

Ze hebben nog seks met elkaar, pure ongezouten seks. Lars begeert haar zoals ze zou willen.

Na een dag of twee krijgt hij een oproep van haar en ze geeft de plaats en tijdstip aan waar ze een model zou naartoe sturen. Hij is op dat ogenblik thuis op zijn bed, kijkt naar een seks-film en is bezig te masturberen. Hij wordt geil van haar hese stem.

Hoe moet ik je bedanken, zegt hij.

Wat ben je aan het doen? vraagt ze voorzichtig, hij hoort haar lachen.

Na een stilte hoort hij haar nog zeggen: Binnen een kwartiertje ben ik bij jou, en ze haakt in. Lars zet de film uit, neemt een douche en kan zijn lid bijna niet meer onder controle houden. Zijn glimmende eikel is volledig bloot, zijn stam staat beenhard en de minuten tikken weg. Met Greet weet je nooit, zucht hij. Hun relatie is spannend, zo spannend zoals zijn penis nu. Hij lacht.

De bel gaat, hij opent de deur van het sas van het flatgebouw en na enkele minuten gaat de deur van zijn flat open. Ze draagt een stijlvol mantelpak, haar lange donkerbruine lokken en stralende glimlach doen Lars niet denken aan een lerares tekenen, maar aan een rol die ze speelt als geile secretaresse.

Hun passie laait weer op en bereikt in vijf minuten een hoogtepunt. Ze moeten wel, hun relatie is geheim en passioneel. Dat is wat ze wil en wat Lars het liefste doet. Terwijl ze haar jas, rok en bloes over de stoel hangt, trekt hij zich af op het bed, hij weet dat ze daar super geil van wordt. Ze ontbloot haar borsten, laat haar slipje uitglijden en in haar nylons en pumps komt ze naast hem op het bed liggen. Ze spreid haar benen, draait haar bekken en voor ze kan zeggen hoe graag ze dit wil, likt hij reeds aan haar liezen. Haar mond gaat half open, haar wenkbrauwen fronsen, haar aandacht is gericht op zijn mond die haar lekker plekje opzoekt. Oooh, Lars, lieverd....ik heb het zo nodig, kreunt ze smekend. Vlug, lieverd, ik heb maar een kwartiertje.

Lars zijn tong verdwijnt tussen haar schaamlippen, hij kust, likt, zuigt en blaast op de gevoelige plekjes die hij alleen weet zijn. Ze is zo geil dat ze bijna onmiddellijk klaarkomt. Zijn mond is nat. De smaak van haar poesje verslaaft Lars, hij raakt in een roes van de geur en bijna automatisch knielt hij vr het bed, trekt haar benen naar zijn schouders toe en stoot zijn eikel tussen haar glimmende schaamlippen. Neuk me, lieverd, godverdomme...ooo ja, kreunt ze.
Lars stoot langzaam naar binnen, trekt traag terug en voelt haar sappen langs zijn stam. Soppend geluid wordt hoorbaar wanneer hij het tempo opdrijft. Hij wordt nog meer opgewonden van het beeld van zijn penis die steeds dieper in haar glijdt. Haar hese stem maakt hem nog heftiger, hij kreunt diep, zijn buikspieren trekken ongecontroleerd samen en lacht wanneer hij zijn zaad diep in haar spuit.

Wat n geluk dat je onvruchtbaar bent h lieverd....grapje...schat, zucht ze.

Nja, zo ben ik nog nuttig h, grijnst hij.

Bekijk het van de positieve kant, je likt en neukt geweldig schat, je hebt een lijf om van te snoepen, gaat ze zuchtend verder terwijl ze haar verder aankleedt.

Na vijf minuten staat ze aan de deur van zijn flat, kijkt hem aan en zoent hem op de mond. Mijn adonis! fluistert ze en verdwijnt naar beneden. Vergeet je afspraak niet h schat.-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens