dinsdag 16 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Stefan Bongaerts - Henry: Biografie van een levensgenieter
Gepubliceerd op: 31-07-2011 Aantal woorden: 308
Laatste wijziging: - Aantal views: 1465
Easy-print versie Aantal reacties: 0 reacties

Henry: Biografie van een levensgenieter

Stefan Bongaerts


In deze scene hebben de twee schrijvers van de biografie, David en Natascha, hebben een relatie met elkaar. In deze scene wacht David geduldig op Natascha in een lingeriewinkel:

David voelde zijn armen niet meer, hij liep al uren achter Natascha van de ene winkel naar de andere, en tot overmaat van ramp mocht hij alle spullen dragen die ze gekocht had, en dat was niet weinig!

In de lingerie winkel had hij zich helemaal niet op zijn gemak gevoeld, vooral toen er een goed doorvoede dame van rond de vierhonderd pond de kleedkamer uit kwam in een lingeriesetje, nou ja setje was niet helemaal het juiste woord voor de twaalf meter stof die benodigd waren om deze circustent met beengaten te beschrijven, en ongegeneerd zichzelf bekeek in de spiegel. Het bovenste deel van het setje leek wel een slazwierder zoals men die vroeger gebruikte, dichtgeklapt leek het op een bal waar je de salade in deed, en dan met je armen zwierende bewegingen maakte om het overtollige water er uit te schudden.
" Wat enig!" riep ze verrukt uit " Mijn man gaat in de hemel zijn."
" Zeker als hij een hartaanval krijgt bij het zien van al dit lekkers." dacht Henry, met haar echtgenoot meevoelend.
Hij keek haar gefixeerd na toen ze de kleedkamer terug binnenwaggelde, en doordat ze netkousen droeg, moest hij onwillekeurig aan een opgebonden rouladegebraad denken , maar dan groot genoeg om een mega huwelijksfeest van vlees te voorzien.
"Welkom in celullitis - city, het grootste vetpark ter wereld." dacht hij sarcastisch toen hij de vrouw achter het kleedkamer gordijn zag verdwijnen, de vorm van haar billen bleef jammer genoeg in het gordijn afgebeeld, en hij moest lijdzaam toezien hoe elke beweging in het gordijn opbolde als een macabere act achter een groot doek.

Er zijn geen reacties op deze tekst.


Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en RenÚ Claessens