dinsdag 21 mei 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
David - Bert Dorenbos is een enge fundamentalist
Gepubliceerd op: 29-04-2010 Aantal woorden: 560
Laatste wijziging: 29-04-2010 Aantal views: 1173
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Bert Dorenbos is een enge fundamentalist

David


Onderstaande column heb ik al op mijn weblog gezet. op dat weblog krijg ik regelmatig reacties, die vrijwel altijd op de inhoud gericht zijn. Waarover ik schrijf, hoe de reactieplaatser tegen mijn standpunt aankijkt, waar hij het wel of juist niet mee eens is.
Ik ben echter benieuwd hoe er naar mijn schrijfstijl word gekeken. Afgezien van de inhoud dus, puur op techniek, zinsbouw en worodgebruik.
Wat doe ik fout, wat gaat goed en wat kan beter?
Ik zou wat reacties zeer op prijs stellen.

***
Vanmiddag legde christenclub Schreeuw om Leven 30.000 plasticen nepfoetussen op het Plein in Den Haag. Wie? Schreeuw om Leven. Een club die zich vooral bezighoudt met het voeren van acties tegen abortus, euthanasie, een vrije seksuele moraal en andere dingen die tegen hun bekrompen, vreugdeloze denkbeelden ingaan.
In naam van die anti-abortus wij zijn baas in jouw buik-beweging gooiden deze jubelgristenen vanmiddag een paar ton plastic op de openbare weg. Om een statement te maken. Om aandacht te trekken. Om te laten zien dat je je bekrompen denkbeelden best aan anderen mag opdringen.

"Geen wonder dat zinloos en huiselijk geweld, drank, drugs, porno en alles wat God verboden heeft, de abortusoverlevenden teisteren. Met geweld in de moederschoot is geweld in de samenleving gentroduceerd. Wil er toekomst zijn voor Nederland dan moet abortus worden afgeschaft. Niet stap voor stap, maar totaal en wel per direct. De verkiezingen voor 9 juni dienen dan ook in het kader te staan van De Afschaffing van Abortus of het Oordeel."

Bovenstaande quote komt van de site van Schreeuw om Leven. Opperhoofd en eenpersoons verbotseinsatz Bert Dorenbos was vanmiddag ongetwijfeld ook van de partij. Bertje is namelijk erg fan van het ongevraagd rondstrooien van allerhande teringzooi. Begin deze maand spamde hij al 250 euthanasie-pillen (net zo nep als de foetussen) rond op het Binnenhof.
Diezelfde dag zat hij bij Pauw & Witteman een pleidooi te houden voor het per direct afschaffen van elke vorm van euthanasie. Want als de God van Bert Dorenbos heeft besloten dat mensen jarenlang uitzichtloos moeten lijden als dat die God uitkomt, dan is Bert het daarmee eens. Als Bert vindt dat onze ouders en grootouders veel te lang totaal van de wereld in een bejaardenhuis moeten zitten, dan moeten wij dat ook vinden. Als Dorenbos vindt dat iets niet mag, mag niemand dat.

Want Bert Dorenbos is een doodenge gristenfundamentalist, die zijn ouderwetse, bekrompen en totaal achterhaalde mening met de Bijbel zijn in hand denkt op te moeten dringen aan anderen. Het begrip vrijheid gaat bij hem zo ver als hij dat zelf wil, en absoluut niet verder.

Duncan Hills Religion Watch heeft absolut niets tegen christenen. Ook niet tegen hen die tegen abortus of euthanasie zijn. Als mensen er voor kiezen om aan het eind van hun leven een lange lijdensweg af te leggen, vinden wij dat prima. Maar mensen zoals Bert Dorenbos moeten niet onder het mom van de Bijbel hun eigen denkbeelden aan anderen op willen dringen.
Bert, het is mijn leven. Die baby is van de moeder. De lijdensweg van die bejaarde man is de lijdensweg van die bejaarde man. Wat wij met ons eigen leven, met ons eigen kind, met onze eigen lijdensweg doen maken we godverdomme zelf wel uit. Daar hebben we een eng fundamentalistisch clubje als Schreeuw om Leven niet voor nodig.

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens