vrijdag 21 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Moonsurfer - Weten we het niet meer?
Gepubliceerd op: 15-04-2010 Aantal woorden: 468
Laatste wijziging: - Aantal views: 1318
Easy-print versie Aantal reacties: 1 reacties

Weten we het niet meer?

Moonsurfer


Godverdomme,godverdomme godverdomme,zo nu heb ik gelijk geneuk met de bond tegen het vloeken en alles wat religieus is! Lekker gevoel zeg,voel me gelijk opgelucht.Over opgelucht gesproken,?Ik heb het gevoel dat we steeds meer bekneuterd worden! Waar is ons(ik ben momenteel 50 jaar) Hippie gevoel ,rock and roll gevoel gebleven? Waar we vroeger toen we nog geen drempels hadden maar alleen kuilen mijmerden over een betere wereld? De jaren 50 is al genoeg over geschreven door betere schrijvers als ik.Dus dat slaan we maar voor het gemak maar even over.Het is nu 25 maart 2010,en alles dondert in elkaar.Pffffffffffff geen goeie binnenkomer voor iets om mee te lachen.Maar effetjes iets anders!!! Wat the fuck is er aan de hand in de wereld nu?????? Ik snap het echt niet meer! Was het idealisme vanuit de sixtees echt zo naïef? De geschiedenis zegt van wel.Welnu, zijn we er nu ook achter dat het kapitalisme of marktwerking ook niet werkt?
Lijkt me wel toch? Tsjonge wat een mess.En nou? We lezen elke dag in de krant slechte berichten over mogelijke ineenstortingen van bepaalde economieën binnen alleen al onze europese gordiaanse knoop samenleving.Hot item binnen de huidige haves is dat “wir haben est nicht gewust,,.De heer simones heb ik dat ook horen zeggen i.v.m. met de het schandaal betreffende de katholieke kerk zijnde het misbruik van lost souls die healing dachten te vinden vanuit de eeuwen vastgeroeste gedachten heb u naaste lief,dat hebben ze wel heel erg uitgebuit! Maar schuld bekennen ho maar.Lekker om de hete brei heen draaien,bij ons heet dat” Pappen en Nat houden,,.Dacht u nu werkelijk dat vrije geesten die een sociale smoel hebben deze flauwekul die men ons voorspiegelt voor waarheid aanneemt.Dacht het niet.
Binnen het cabaret is er iemand die deze problematiek sterk uitvergroot onder onze aandacht brengt.
Das pas cultuur!!!!!!! Free spirit!!!! Waarom is de jeugd van vandaag de dag niet meer zo actie gericht?
Hebben we zonder het zelf door te hebben onze jongeren alleen maar gevoed met de gedachte dat materialisme telt? Er is niet alleen een wapenwedloop betreffende oorlogstuig,maar ook een economische wapenwedloop betreffende consumeren!!.Elke week storten er weer een vol pakketje met krantjes in onze brievenbus,waarop wij als gezin verleid zouden moeten worden tot aankoop van producten, die hetzelfde circus in stand houden. En ook wij draaien lekker mee in deze mallemolen.Maar er is geen alternatief,en dat is wat me echt het meeste stoort aan de huidiuge status Q. Oh wat heb ik een hekel aan uitroeptekens ;-) Wij zijn drukdoende,mijn vrouw meer dan ik. onze kinderen andere waarden en normen bij te brengen dan wat de reguliere maatschappij van ons verlangt.Er is niets zo moelijk om tegen de stroom in te zwemmen.Makkelijker is “Pappen en Nat Houden,,Duurzaamheid is net zo lang als een vinger lang is.
4 Jaar,(next kabinet): LOL.


June @ 09-08-2010 22:07:27
Verloor snel mijn aandacht bij dit stuk. Let op spaties, die dienen ook ná een punt geplaatst te worden en niet vóór een komma, maar erna.
Bovendien is het wellicht grappig bedoeld om te zeggen dat je een hekel hebt aan uitroeptekens, maar vervolgens er tien te gebruiken (evenals vraagtekens), maar het leest niet prettig. I
k kan deze tekst moeilijk lezen, door 'uitroepen' tussendoor en bovengenoemde punten.

Ik denk dat er echt wel iets leuks uit kan komen, maar het is op dit moment niet echt 'leesbaar'. Het komt op mij meer over alsof je rechtstreeks gedachten op papier hebt gegooid.Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens