donderdag 20 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Yn - het leven zoals het is... herfst
Gepubliceerd op: 05-10-2003 Aantal woorden: 635
Laatste wijziging: - Aantal views: 1800
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

het leven zoals het is... herfst

Yn


Het leven zoals het is herfst

Hoewel het leven mij verlaten heeft ben ik nu op mijn mooist. Het is niet eerlijk. Uren en dagen heb ik getracht er fatsoenlijk uit te zien. Mee-eters moest ik niet. Rimpels waren onvermijdelijk, maar toch probeerde ik die te camoufleren. En nu, nu het voor mij allemaal niet meer hoeft, heb ik mijn doel bereikt.
Ik heb mijn dood voelen aankomen. Ik was niet langer gewenst. Zoiets voel je diep van binnen. En het doet pijn. Ontzettend veel pijn. Niet alleen fysisch. Oh nee, dat komt pas later. Als je je voelt verstikken. Als je leeggezogen bent. En afgesloten van de rest. Als ze je laten vallen als een baksteen. Nee, wat er het eerst aangaat, is je geest. Ik zeg het niet graag van mezelf, ik blijf liever bescheiden, maar ik had een behoorlijk sterke persoonlijkheid. Mijn geest was moeilijk te kraken. Maar toch Verteerd word je. Verteerd door slechts n enkele vraag. Een vraag die langzaam binnensluipt als een verderfelijke ziekte. Een vraag die door merg en been gaat. Ligt het aan mij ? Gevolgd door Heb ik iets misdaan ? En dat meneer, is wat je teloorgang is !
En dus ben ik nu, zoals dat heet, in de eeuwige jachtvelden. Tochtvelden zouden ze het beter noemen ! Ik verlies er zowaar haast mezelf bij ! Ik word van hot naar her geslingerd. Zelfs nu, na mijn dood, vind ik geen rust. Gezever is het: eeuwige rust. Gezever, ik zeg het je. Vroeger had ik nog een houvast ! Maar nu niet meer. Zo gaat dat, als ze niets meer van je moeten weten Dan verlies je het noorden. Maar ik wil niet zagen, meneer. Zagen is niets voor mij. Zo ben ik niet. Maar ik mag toch wel een keertje mijn gedacht zeggen zeker ?
En hoe we hier behandeld worden ! Schandalig is het ! t Is niet dat we watjes zijn, maar we worden serieus onder de voet gelopen ! Naar ons wordt er niet gekeken ! Eerbied zouden ze moeten hebben ! Eerbied ! Maar nee hoor, nee. Als we niet opletten worden we zelfs ondergezeikt ! Mijn buurvrouw heeft het overlaatst voorgehad. Stel je voor zeg. Maar goed, ze had het misschien wel verdiend. Dat mens kan zagen !
Waar waren gebleven ?
Mijn leven verliep niet rimpelloos. Het begon al bij mijn geboorte. Ik raakte maar moeizaam uit mijn knop. En toen ik een opening vond, kwam ik er maar gerimpeld uit. Daarna had ik het even goed. De zon kwam mijn schoonheid ten goede. Ik voelde mij werkelijk groeien bij al die aandacht ! Maar na een poos kreeg ik een drama te verwerken. Een ijzeren gevaarte knipte mijn band met mijn familie door. Afscheid kon ik niet meer nemen. We zagen elkaar nooit meer weer
Gelukkig ben ik een optimist en al gauw zag ik in dat ze, hoewel ze familie waren, mijn groeikansen beperkten. Hun verlies was dus eigenlijk mijn redding.
Al gauw nam ik hun plaats in. Niet dat ik gevoelloos ben, maar men moet nu eenmaal voor zichzelf zorgen, niet waar ? Ik ben nu eenmaal iemand die zichzelf niet graag wegcijfert. Ik hou ervan in het zonnetje te staan ! Maar goed, nu ik mijn leven overzie, besef ik dat dat mij niet bepaald geliefd maakte
Ik heb het dan ook mogen ondervinden. Verstoten ! Verstoten door hen die ik mijn thuis noemde Ziek werd ik ervan, ziek ! Maar dat had ik je al verteld zeker ?
Zo zie je maar, het is niet gemakkelijk je naam als eikenblad waar te maken Waarom zou je het ook nog doen ? Uiteindelijk eindig je als voedsel voor diezelfde boom die jou verstoten heeft


@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens