dinsdag 22 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Driek Oplopers - Irritaties
Gepubliceerd op: 05-10-2007 Aantal woorden: 813
Laatste wijziging: - Aantal views: 1248
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Irritaties

Driek Oplopers


Even het modellenbureau gebeld. Elite-Models, want ik zet altijd hoog in. Oplopers hier. U hebt mijn fotos ontvangen? Ja? Fijn. Ik wil graag de nieuwe Katja Schuurman worden. U belt even met de productieploeg van GTST? Het bleef een hele tijd stil aan de andere kant van de telefoon. Uiteindelijk werd ik doorverbonden met een of ander kakwijf. Met zon Amstelveense stem, en zon spraakgebrek waar de letter r niet in voorkomt. Ja, meneer Oplopers, we hebben uw fotos gezien. U komt helaas niet in aanmerking. U bent echt veel te lelijk, met die kale kop, dat stomme brilletje en die spillepoten. Wilt u ons niet meer storen? U begrijpt dat ik daar geen genoegen mee neem. Ik moet en zal met mijn kop op tv. Maar dan moet ik wel eerst op Engelse les, en daarna contact opnemen met een nieuw modellenbureau in Londen. The Ugly Modelling Agency. Want dat bureau biedt werk aan mensen die nog vl lelijker zijn dan ik. Kijk, die concurrentie durf ik wel aan. U begrijpt dus wel dat ik het helemaal eens ben met de strijd tegen het lustobject.

Want dat is de nieuwe hobby van ons kabinet. Het moet afgelopen zijn met lustobjecten. En iedereen doet mee. Zelfs Woutertje Bos. Die heeft zelfs kritiek op de modellen van het Centraal Planbureau. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik eens een middagje bij de uitgang van het CBP gaan posten. Alleen maar schriele kereltjes met aktetassen. Waar Bos die modellen vandaan haalt? Niks gezien. Maar cultuurminister Plasterk is het boegbeeld van de anti-lustobjectencampagne. Daar heb ik eerlijk gezegd toch zo mijn bedenkingen bij. Want volgens mij is die vent gewoon jaloers. Zelf is Ronald nou ook niet moeders mooiste, en ik koester sowieso een gezond wantrouwen tegen mensen die anno 2007 nog een hoed dragen Want ik vind die vorm van aanstellerij nogal irritant.

Ook irritant is die Jantje Smit uit dat inteeltdorp aan de oever van het IJsselmeer. Al die waardeloze kutliedjes van hem. Die stomme reclames voor het b-merk van C&A. Die zelfingenomen rotkop. Toch zie ik een groot voordeel. Hij rotzooit tegenwoordig toch met die Yolanthe Karbouw van Woonwagenkamp? Dat vind ik wel een lekker wijf, eerlijk gezegd. Eerst wilde ze niet gefilmd worden in Jantjes real life soap. Maar ze is om, en dat biedt perspectieven. Ik herinner me nog die real life soap van Fransie Bauer. Die wilde zijn familie verder niet naakt in beeld. Maar in Volendam zijn ze niet zo preuts. Dus ik verwacht een flink aantal close-ups van de reet van Jolanthe in die real life soap van Jantje. Dat worden fraaie filmbeelden.

Ook heel fraaie filmbeelden vond ik die van een stel Haagse Tokkies. Ze waren gespot tijdens een dodelijke steekpartij op een dak. Kijk, daar hou ik van. Met een lekker potje burgerjournalistiek is niets mis. Met een verbijsterde blik op mijn gezicht las ik een brief van de vereniging van bus- en treinondernemingen. Die willen een verbod op het filmen van personeel. Rot toch op! Ik had best een filmpje op YouTube willen zien van die conducteur die vanuit de trein een reizigster op het perron in haar gezicht schopte. Ik vind het echt geweldig dat de NS het Nederlands Olympisch Comit sponsort, inclusief de afdeling Kickboksen Of leuke shotjes van die smeris in Groningen die het geld van bekeurde toeristen gewoon in zijn eigen zak stak. Prachtig toch? Looneisen zijn bij de Prinsemarij niet meer nodig. Nee, ze regelen hun zaakjes voortaan gewoon zelf

Over zaakjes zelf regelen gesproken. Koperdieven doen dat ook. Koper is tegenwoordig best duur, dus het is beslist lucratief om wat te jatten. Dat vonden een paar schoffies uit Heerhugowaard ook. Dus sloopten ze een hek rond een transformatiehuisje, en knipten een koperen leiding weg. Helaas voor de heren stond er hoogspanning op die leiding, dus de klap was gigantisch. Een van de boeven kwam onder stroom te staan en ligt nu met flinke brandwonden in het ziekenhuis. Een vette grijns brak door op mijn bek toen ik las waar dat transformatiehuisje stond. Aan de Voltastraat Maar hoe dan ook, al dat gejatte koper brengt veel rottigheid met zich mee. Vaak kan de trein daardoor niet rijden omdat ook de kabels van de seinen achterover zijn gedrukt. Irritant dus.

Maar het meest irritant is trouwens de heer Emile Ratelband, zenuwlijder te midden-Nederland. Dat vinden de lezers van de Nieuwe Revu. Ik heb hem ook maar even gebeld. Zo lamlul, het is je eindelijk gelukt. Na heel veel zwoegen sta je toch op de eerste plaats van een klassement. Nederlanders ergeren zich klem aan voordringen. Maar het wordt pas cht ondraaglijk als jij het bent, met die stomme druktemakerij van je. Maar vertel eens, heb je eigenlijk gisteren wel een cadeautje gekregen wegens dierendag? Dat lijkt me wel gepast, met die paardenbek van je


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens