dinsdag 22 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Driek Oplopers - De tieten van Katja en Bridget
Gepubliceerd op: 14-09-2007 Aantal woorden: 681
Laatste wijziging: 14-09-2007 Aantal views: 2513
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

De tieten van Katja en Bridget

Driek Oplopers


Wanneer je het programma van de pathetische leugenaar Harry Mens sponsort, dan ben je natuurlijk geen knip voor de neus waard. Want zeg nou zelf, een programma waarin een topcimineel vertelt dat ie totaal onschuldig is, waar een foute ex-journalist rabiaat rechtse leugens mag vertellen, en waar een veroordeelde beursfraudeur beleggingsadviezen geeft, daar wil je toch niets mee te maken hebben? Nou, meneer Metterwoon wel. Die heeft daar best een paar grijpstuivers voor over. Nee hoor, de vastgoedbranche heeft niets te maken met de onderwereld. Jammer dat meneer Metterwoon inmiddels lelijk door de mand is gevallen. Tijdens een poenig fundraisingpartijtje in Monaco zaten daar ook Willem Holleeder en consorten aan tafel.

Sterker nog, Metterwoon had ook een leuk videoverslag van het feest laten maken. Een aardig videootje voor de zakenrelaties, zoals Haagse Harry de Bottenbreker (Ik sla die huurder er wel uit), Seksclub Valerie (Bij ons in bed verkoopt u beter) en nog een paar van die fijne figuren. En wie zitten er in dat videofilmpje pontificaal in beeld? Juist: Willem Holleeder en zijn vriendjes. Het ergste tuig van de richel te gast bij Metterwoon. Maar begrijp me niet verkeerd, beste lezer, van enig contact tussen vastgoedfirma Metterwoon en de onderwereld is geen sprake. Absoluut niet!

Huilebalkerig dreigt Metterwoon nu met de rechter. Want het is gemeen van het NOS-journaal dat ze die beelden hebben uitgezonden. Ja dag hoor! Je bent niet goed snik met je huilebalkverhalen. Moet je je maar niet inlaten met allerlei tuig als Holleeder en zijn vriendjes. Hoe is meneer Metterwoon eigenlijk zo rijk geworden? Faillissementsfraude? Te hoge huren berekend? Afpersing? Oplichting?

Nu we het toch over oplichting hebben: u kent die beldelletjes wel, toch? Van die hysterische wijven of van die excuusnegers met zon ADHD-achtige stijl van doorkakelen in een goedkoop decortje met debiele vragen. Die op tv zeggen dat er niemand kijkt en dat je dus een duurbetaald telefoonnummer moet bellen en een lichaamsdeel van drie letters moet zeggen. En dat je dan drie!duizend!euro!wint. Omdat je de enige bent. Maar als je belt krijg je te horen dat je helaas niet door de keuzecomputer bent uitverkoren. Genaaid word je. De FIOD heeft, mede naar aanleiding van een klacht van mij, een inval gepleegd bij dat omroeptuig van RTL en SBS. Want niet de armlastige televisiekijkers, maar de bazen van die televisiefraude worden rijk.

Over rijk gesproken. Je kunt cht rijk zijn, maar ook net doen alsof. Zoals een geschifte leugenaar die bij Pauw en Witteman beweerde dat ie veel geld had, en bereid was een anorexia-patinte te helpen door een vergoeding van 150.000 euro te betalen. Het meisje in kwestie dolblij. Daags na de uitzending werd duidelijk dat meneer helemaal niet rijk was, laat staan bereid om de behandeling van dat meisje te sponsoren. We zijn hier principieel tegen doodsbedreigingen. Dat is werkelijk de enige reden dat ik er niet toe oproep om hem gewoon maar overhoop te schieten als u hem tegen komt. Hoe dan ook: de rijkdom van deze meneer spatte als een zeepbel uit elkaar.

Ook als een zeepbel uit elkaar gespat is een van de tieten van een Aziatische mevrouw. Tijdens een fietstochtje werd ze gestoken door een bij. Siliconenvulling lek, tiet weg. Hilarische reacties bij een wielrenclub in de bollenstreek. Bij de damesafdeling fietst iemand die veel harder gaat dan de rest. Hoe dat kan? Talent? Oost-Duitse doping? Nee hoor, ze blijkt een omgebouwde meneer te zijn. En meneren kunnen meestal harder fietsen dan mevrouwen. Maar een klacht bij de wielerbond haalde niets uit, en de meisjes hebben nu zwaar de pest in over deze oneerlijke concurrentie. Ze hopen nu op een parcours met veel vliegend en vooral stekend ongedierte in de hoop op een klapband-maar-dan-hoger voor hun wat minder populaire collegaatje. Maar het verhaal over de lek gestoken tiet leidde tot groot alarm bij de Nederlandse omroepstudios en de kapsoneswinkels in de P.C. Hooftstraat. Overal staan bedienden klaar om met vliegenmeppers alle stekende insecten dood te slaan. Waarom? Ze zien er niet uit zonder tieten, die Katja Schuurman en die Bridget Maasland.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens