woensdag 26 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Wilma van Raamsdonk - Afrekening
Gepubliceerd op: 01-07-2007 Aantal woorden: 741
Laatste wijziging: - Aantal views: 1689
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Afrekening

Wilma van Raamsdonk


Overtuigd dat ze het verkeerd had verstaan, keek ze hem vragend aan; vragend om een herhaling van die laatste zin. Ze had het onmogelijk goed verstaan, dat kn gewoon niet. Hij zou zon man niet kunnen zijn. Daar had ze had van begin af aan toch op geselecteerd. Op alle contactverzoeken die ze had ontvangen op haar Relatieplanetprofiel, door ingeschrevenen steevast als RP aangeduid, zodat enerzijds een saamhorigheid werd gecreerd en anderzijds een zekere discretie werd gewaarborgd, volgde een uitgebreide profielstudie. Daar waar opleiding, baan, type huis (een keuze uit: flat, etagewoning, tussenwoning, hoekwoning of vrijstaand huis) niet in het profiel waren aangegeven, startte ze een geveinsd genteresseerd emailtraject op om deze informatie alsnog te achterhalen. Of het profiel al of niet werd vergezeld van een foto interesse haar niet. Sterker: de foto raadpleegde ze pas als er een datum en plaats voor een ontmoeting was afgesproken en dan uitsluitend met herkenning als doel.

Zelf had ze haar eigen profiel enigszins opgepimpt, zodat ze door de over de juiste financile zekerheden beschikkende potentile partner serieus zou worden genomen. Haar fotos waren realistisch, maar ze had dan ook nooit te klagen gehad over haar uiterlijk: haar lange blonde haren, grote blauwe ogen, volslanke lichaam en lange benen alleen te zien op de foto waar ze bij een gietijzeren hek poseerde trokken, ook nu ze de vijfenveertig was gepasseerd nog steeds de aandacht.

Ze was vijf jaar geleden gescheiden, haar kinderen waren nog net geen jaar de deur uit, en ze was hard toe aan een nieuwe relatie. In het uitgaansleven had ze wel leuke mannen leren kennen, maar ze had zichzelf deze keer beloofd niet te blijven hangen aan een gezellige man met 12 ambachten en 13 ongelukken, waardoor zij als administratief medewerkster op een advocatenkantoor altijd kostwinner was geweest, maar aan n die een zorgeloze toekomst kon garanderen. Niet dat ze aan het golddiggen was, rijkdom was welkom, maar geen voorwaarde. Ze wilde gewoon en man met een vast, tweemaal modaal inkomen, een prima pensioenregeling en een leuk, goed onderhouden huis in een goede buurt. Die bleken niet in rijen van twee opgesteld te staan in het uitgaansleven en dus had ze het advies van een vriendin opgevolgd en zich ingeschreven bij www.relatieplanet.nl.

Talrijke contactverzoeken had ze inmiddels gehonoreerd met leuke, soms ietwat ondeugende emailtjes, veelal opgesteld door een bevriende tekstschrijfster van een reclamebureau. Haar onvermogen om foutloze emails te schrijven kon ze gemakkelijk maskeren tijdens de dates. Door haar uitstraling en flair omzeilde met gemak haar tekortkomingen. Elke date was succesvol geweest. Alle mannen die ze had ontmoet hadden al of niet verbaal, sommigen de volgende dag per email pas, haar laten weten genteresseerd te zijn in een relatie met haar. Maar ze was kritisch geweest en alleen met deze man, waarmee ze nu, voor de derde keer, had afgesproken een dagje winkelen in Amsterdam zou ze verder gaan. Ze was er op voorbereid om met hem het bed te delen, het liefst in Krasnapolsky op de Dam, maar enig ander hotel in het centrum met minimaal 3 sterren zou ook haar instemming krijgen.
Ze waren eerst gaan koffiedrinken in het Cobra Caf op het Museumplein, daarna uiteraard het de musea in en tot haar eigen verbazing n verrukking van daaruit de PC Hooftstraat ingelopen, op zijn initiatief. Samen met hem, een corpulente, kleine veel kleiner dan zij, laat-vijftiger met pretoogjes en een volumineuze grijze kuif, dito baard en snor, rondbeglaasde bril op de neus, had ze schoenen bij Ab Donkers uitgezocht, perfect passend bij zijn Mcgregor XXXL-casual outfit. Daarna waren ze Wolford ingegaan en had hij goedkeurend gekeken toen zij een prachtige neglig met bijpassende body had aangewezen. Ze had het gepast, uiteraard zonder hem een voorproefje te gunnen, en kwam nu uit de ruime en smaakvol ingerichte pasgelegenheid met een enorme glimlach vol belofte op haar gezicht. Ze zou hem hierin verrassen vanavond, zijn hoofd op hol doen laten slaan, zijn hart veroveren, hem aanslaan en binnenhengelen. Haar ogen zochten hem. Hij stond op straat bij de uitgang, brandende sigaar in de ene hand, het smaakvol ontworpen tasje van Ab Donkers met daarin zijn schoenen in de andere. Hij maakte geen aanstalten om de winkel weer in te lopen. Zijn vastberaden gezicht verblikte of verbloosde niet toen hij met zijn sigaar, als lichtgloeiende richtingaanwijzer, een kant uitwees en zei: Daar is de kassa.


@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens