donderdag 20 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
God Dethroned - een existentieel onderonsje
Gepubliceerd op: 13-08-2003 Aantal woorden: 629
Laatste wijziging: - Aantal views: 1752
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

een existentieel onderonsje

God Dethroned


Ik voelde me een rockster. Een die nog moet doorbreken, die nog iedereen moet overtuigen, maar die er zichzelf reeds van bewust is en zijn aftakeling aangevat heeft, het kronkelende pad van verderf bewandelt op weg naar een jeugdige dood, zoals het volwaardige sterren behoort. Zo verloor ik langzaam maar zeker de hoofdrol in mijn eigen bestaan, viel mijn schaduw weg van mezelf en brak in duizenden stukken, elk met een minimale reflectie van wat eens was. Ik liet me leiden door chaotische spiraalvormige bewegingen, was het uiteenbarsten nabij. Ik aanschouwde de talloze ongefundeerde huizen, als waren het veilige capsules, behuisd door menig individu, elk met een eigen verhaal, en besefte dat ze hun hersenen reeds lang daarvoor in hun tuin geplant hadden. Immense creaties waren het geworden, niet meer in de hand te houden. De individuen van hun kant waren slechts verpakkingen van anekdotes, anekdotes waar ik nooit weet van zal hebben. Anekdotes die me trouwens bitter weinig interesseren en waar ik allerminst behoefte aan heb ze te horen.
Sartre kwam voorbij gewandeld en nam zich de moeite even tot mij te spreken. Ik wil je vriend zijn, zo sprak hij me toe, toon mij wat vriendschap is. Let er alleen op dat je in elk geval jezelf niet bent. Gebruik mij, dat is stukken eenvoudiger, minder complex en misschien zelfs prettiger.
De tip is je ogen hard dicht te knijpen, je mond gesloten te houden en je vingers in je oren te stoppen, de geluiden in je hoofd te vrije loop te laten. Creer je eigenste impressies. Wanneer de geur je hindert, doe dan voort zoals je bezig bent en laat hem hinderen, want je hebt tenslotte toch een bewijs nodig dat je leeft. Meer had ik hem niet te zeggen.
Daar, zie je, daar aan je linkerzijde, een kerkhof, een christelijk kerkhof. Hier teren ze weg op een gezapig natuurlijk tempo. Vervolgens Sartre wees opeens bruusk de tegenovergestelde richting aan. gaan ze naar dit grote modieuze winkelcomplex, daar, aan de rechterkant.
Zijn repliek was treffend.
Iedereen bouwt zich een leven op rondom uitspraken. Uitspraken die reeds lange tijd gezegd zijn, en al ontelbare keren gezegd zijn, echter niks bezit minder originaliteit dan zulke levens die iedere dag opnieuw bestaan. Complexiteit is slechts een zelfbedrog, het is de illusie wekken op het juiste spoor te zitten, jezelf voor te spiegelen het te bevatten en ondertussen bewust wanhopig te spartelen naar enige vorm van orde in, ja, in wat?? Impressies, gevoelens, op welk niveau ook beleefd, zijn de fundamenten, ook al staan deze meermaals haaks tegenover elkaar.
Sartre knikte instemmend met een zelfverzekerde blik alsof hij zo direct de existentie van de gehele kosmos zou kunnen weerleggen zonder enige moeite. De meest walgelijke informatie ooit aan de massa vrijgegeven is de wetenschappelijke definitie van liefde. Ze moesten mensen beschermen tegen zichzelf!! Even vond hij genoegen in de onvrede.
Een vogel, onsymmetrisch bontgekleurd met n helder alziend oog, kwam aangevlogen uit zijn jeugd en nam plaats op Sartres schouder. Laten we opnieuw beginnen., verhaalde de vogel, Laten we ons naar een ander terrein verplaatsen, en terug alle stappen overlopen, van het primaire tot het zijnde. Dat brengt de extase, en mr.
Er restte mij niks meer dan uit het ritme te stappen. Deel uitmaken ervan, maar nooit weten waarvan, leidt tot frustraties. Stervend in een paradox heeft altijd wel al iets mystiek gehad. Ik dacht heel even de sleutel te zien, en meende mij achteraf te herinneren dat hij de vorm had van een leugen des levens, dat hij blind was en niet verdord door kennis, klaar om te inhaleren.
Overvloed aan overvloed, ik neem een schaar en verdeel je in gelijke delen. De junks krijgen er twee. Want zij brengen de naalden in ongeschonden oppervlakken

@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens