woensdag 26 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Johan - Lekker single
Gepubliceerd op: 12-05-2003 Aantal woorden: 1288
Laatste wijziging: - Aantal views: 1644
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Lekker single

Johan


Lekker single

Kijk, luister: ik kan natuurlijk prima alleen zijn. Echt waar: geen probleem.
Maar ondanks dat is het toch best eens aardig als je op bijvoorbeeld zaterdagavond iemand bij je over de vloer hebt. Dus wat doe; je belt wat vrienden, je nodigt ze uit om lekker te komen eten, maar helaas iedereen heeft al een afspraak...
Direct zet je je daarover heen, je vertikt het om bij de pakken neer te gaan zitten, onafhankelijkheid past niet in je zelfbeeld en je gaat gezellig op zaterdagavond met een bord spaghetti voor de tv zitten, Kopspijkers is er op, je kan zo gezegd afgrijselijk goed alleen zijn; oefening baart kunst en bovendien: er zijn ergere dingen op de wereld. (Je zou alleen zo gauw niet weten wat.)
Maar tegen 11 uur begint je zaparm wat op te spelen en buiten hoor je uitzinnige jonge mensen, op weg naar een hossende stad...

En het begint te kriebelen. En je overweegt om alleen naar de stad te gaan.

Nou, tamelijk riskante onderneming natuurlijk, tikkie sucidaal ook wel, want iedereen ziet natuurlijk dat je alleen bent en je marktwaarde daalt met 180 beats per minut.
Maar what the heck; je gt alleen naar de stad, je neemt het risico.
En je raakt daar aan de praat met een heel knap meisje, hoe zeldzaam deze ontmoeting, want meestal kom je alleen in gesprek met desperate types, vrouwen op bergschoenen, of van die wijven die meteen willen weten wat voor sterrenbeeld je hebt o, leuk boogschutter. Ik zag het meteen toen je net binnenkwam.
Nee: dit meisje is echt beeldschoon en gaat gewoon leuke onderwerpen aan, kortom ze laat wat van zichzelf zien en dan heb ik het niet over die onvermijdelijke tattoo vijf centimeter boven de bilnaad.
Met andere woorden, jullie hebben een leuk, intiem gesprek dat ergens overgaat - en af en toe kijk je elkaar iets langer aan dan strikt noodzakelijk.

Dan ineens springen de tl-lichten van de kroeg aan. Wat gaat de tijd toch snel als het leuk is. Het meisje stelt zich voor als... Tamara, je geeft elkaar een hand, wat eigenlijk als een stap terug voelt... Zij zegt theatraal: Quitte c' est mourir un peux, afscheid nemen is een beetje doodgaan. Angstvallig wacht je af, waar gaat het nu heen, oftewel wordt de liefde nog bedreven vannacht, of slaap je alleen in je lits jumaux ... Twee minuten later kijk je haar na als ze buiten op het plein wegslingert op haar fiets Kutwijf
Vloekend fiets je naar huis en de rest van de week heeft ze compleet bezit genomen van je hele systeem, van je hele infrastructuur, van je hele darmflora. Je vraagt je af waarom het telefoonboek eigenlijk niet op voornaam is gerangschikt, en die zaterdagavond daarop zit je met een bord spaghetti op schoot Kopspijkers te kijken, maar eigenlijk kijk je niets en eet je niets, want later op de avond ga je naar diezelfde tent en jawel: ZE IS ER!

En zij straalt ook van oor tot oor en je zoent elkaar, n..., twee..., drie keer..., en je lacht en boem pardoes, ineens geeft ze nog een zoen op je mond, en vervolgens ben je vijf minuten NIET van je propos. En ze ziet er prachtig uit, ze heeft iets aan met van die spaghettibandjes. En dan ga je weer kletsen. En als je iets in haar oor zegt, leg je zacht je hand op haar schouder, en met je duim raak je dat gedeelte aan waar haar hals begint en terwijl zij jou iets zegt gaat zij met haar wang tegen jou wang, god, moet niet gekker worden sta je daar ineens te wangen en ook voel je steeds vaker haar borst tegen je bovenarm aan drukken en je krijgt het heet en steeds grager wil je haar kussen, en o, o, o, wat gebeurt er nu ineens sta je gewoon te kussen in de kroeg, in de bomvolle kroeg, god, dat was toch ook niet de bedoeling, maar wel lekker natuurlijk, zo twee warme lippen tegen de jouwe...

Kortom, je spreekt wat af met Tamara. Op zaterdagavond maak je spaghetti voor haar, je kijkt samen Kopspijkers, althans je doet een poging, maar na vijf minuten lig je op de bank al woest te vrijen, de vonken en kledingstukken vliegen ervan af, ondertussen verhuis je naar je slaapkamer waar je de liefde nog vuriger bedrijft en pas tegen het krieken van de dag val je in slaap.
Rond een uur of drie in de middag word je wakker en het voelt, zoals ze dat noemen, nog steeds goed en je besluit, wat een gekkigheid, wat een zotheid, wat een spontaniteit, naar het strand te gaan.
In de auto zing je uit volle borst mee met een cassettebandje, ze lacht om je grappen, en bij het strand huppel je hand en hand door de duinen en je eet pannenkoeken met stroop, je lult elkaar de oren van de kop en als de zon in de zee zakt hou je elkaar stevig vast en je zegt helemaal...

Dan rij je weer terug. In de auto wordt het al stiller. Ze zegt dat ze naar haar eigen huis gaat. Je slikt een keer en zegt dat het goed is. Je spreekt af dat je elkaar snel zal zien.

Twee dagen later zal om ze om 6 uur bij je zijn. Je gaat fantastisch voor haar koken, je neemt er zelfs een middag vrij voor. Je dekt de tafel, kaarsen er op, je poets de wijnglazen nog eens zorgvuldig, je hebt een eigengemaakte kruidenkaas en om kwart voor drie zit je helemaal picobello op de bank, klaar voor de start. Ze zou om 6 uur bij je zijn.
Om tien minuten voor zes gaat de telefoon. Je moeder. Hoe het met je is. Ze hoort zo weinig van je de laatste tijd. Je zegt dat je ook nu niet kan praten, want je krijgt zo bezoek. O, krijg je een leuk meisje op visite? Je geeft niet echt antwoord en je sluit het gesprek af door te zeggen dat je morgen zal terugbellen.
Dan gaat de bel, je doet open en meteen zie je het: het is mis. Ze kijkt je niet echt aan, ze is niet echt heel erg enthousiast... Gewoon, d'r is iets.
Met een glimlach doet ze haar best om zichzelf te maskeren. Tijdens het overheerlijke maal wil het gesprek maar niet echt op gang komen. Je hoort jezelf iets vertellen over je werk, dat je bijna nergens meer mag roken en zij vertelt over een collega waar ze zich vreselijk aan irriteert. Je zegt haar dat het niet irriteren aan is, maar ergeren aan: iets is irritant en je ergert aan iets. Ze zegt: Ok, dan erger ik me nu aan je en dan is het irritant dat je me gaat verbeteren. Stilte. Nog meer stilte. Je zegt dat je het afgelopen weekend onwijs leuk vond. Zij zegt dat ze het ook heel erg leuk vond.
Ze draait wat aan het pootje van haar wijnglas. Ze kijkt je niet aan. Dan neemt ze het woord. Dat ze bang is dat ze je gaat kwetsen. Dat ze bang om zich te binden en tegelijkertijd bang om je te verlaten, dat ze bang is dat ze nog teveel bezig is met haar vorige.... en dan hoor je haar eigenlijk al niet meer...
Je ziet jezelf namelijk alweer zitten. Zaterdagavond, bord spaghetti, Kopspijkers...
En dan later op de avond: op naar de stad
@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens