vrijdag 21 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Sanne - Stom dagboek, pagina 3
Gepubliceerd op: 11-05-2003 Aantal woorden: 745
Laatste wijziging: - Aantal views: 1828
Easy-print versie Aantal reacties: 3 reacties

Stom dagboek, pagina 3

Sanne


Stom dagboek, bladzijde 3

In Microsoft Word is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
Eikels!! En dit bericht om de zoveel woorden. Niet voor te stellen, toch? Of ik heb een virus, of die mensen van microsoft proberen me boos te maken. Ja, ik denk dat het het laatste is, ze hebben een complot tegen mij lopen. De rotzakken. Maar ik laat me niet kennen hoor, ik stuur gewoon een alles vernietigend virus naar Bill Gates. (Die is er toch mede verantwoordelijk voor, of zit ik nu weer domme dingen te schrijven?)
Maar in ieder geval, het is weer dezelfde saaie zondag zoals mijn zondag meestal is. Gister avond heb ik weer zitten genieten van Crime Scene Investigation. (Zooo, dat is een moeilijke woordenreeks voor iemand zoals ik!)
Gister waren er van die darmen die er uitgespletsjt waren. Echt geweldig, dat je zelfs ziet hoe een kogel in iemands lichaam gaat! Echt zo van: paf, als ‘ie afgevuurd wordt, fletsj, als ‘ie de persoon raakt, slûûûûrp als ‘ie dwars door iemand heengaat, en tsjak als hij dan ook nog een bot raakt. Zo, dat was mijn imitatie van een afgevuurde kogel. Maar dan ook nog dat het cameraatje het helemaal volgt, echt de beste serie die er op dit moment is, vind ik. Net zoals ER, dat was vrijdagavond. (Nee, ik word er niet voor betaald om dit te schrijven, het zijn gewoon goede series.) Daar zit gewoon een leuk en goed verhaal in.
Dus heb ik eindelijk eens niks te zeuren vandaag, behalve die foutmeldingen. En het was juist mijn bedoeling om een stom dagboek te schrijven, niet één met allemaal leuke en positieve verhaaltjes erin! Ik moet nodig in therapie. Nou, toch nog even wat….laatst was er een dom programma (ík vind het dom), en het heet apperativo ofzoiets. En daar was een man die lachtherapieën gaf! Nou, sorry hoor. Okee, om dit verhaal zal je eerder huilen dan lachen, maar lachtherapie? Nee. Toch? Nee, echt niet! Of word ik nou gek? Ieder mens kan toch wel een beetje lachen? Echt erg hoor. Ja toch? Toch? Nee, echt hoor. Toch?
Nou, nieuw onderwerp: drilborende buren. Ik had het er gister ook al over, en die lullo’s staan nu alweer te boren. Echt, voor alles kan je een boete krijgen, (zelfs voor wildplassen!!) behalve voor boren op zondag. In mijn frustratie beuk ik dan ook nog tegen de muur aan, wat niks helpt. Ja, ik heb een polsfractuur, maar die buren hebben er geen last van. O, nog iets wat zelfs erger is! Irritante kinderen op het plein die om half 10 al Annemaria KoekKoek doen. Of HelaHolaPepsieCola. Of Buskruiten. Of verstoppertje. Of oorlogje spelen. Ga zo maar door. Dan heb ik echt zin om die kinderen op de één of andere manier hun mond te snoeren. En dan ga ik uit mijn raam hangen met gevaar voor eigen leven, en dan roep ik zo hard ik kan: ‘Hé, bekken dicht!’ Maarja, ik word niet erg serieus genomen dan, en ze gaan gewoon door. Dan word ik echt boos. Dan sjees ik naar beneden, en ren ik half door de schuifpui heen. Tja, ik heb een traag verwerkingsproces van mijn hersenen, dus vergeet ik altijd dat er ook nog glas in dat ding zit. En dus heb ik een polsfractuur en schedel fractuur in een uurtje opgelopen. Het zou zo uit CSI kunnen komen.
Zo gaat dan ongeveer mijn zondagochtend. Niks boeiends dus. Oja, huiswerk maken voor de volgende dag. Doe ik altijd zo goed. Hkrm. De helft van de tijd kijk ik haatdragend naar die vervelende rotkindjes die op het klimrek zitten, en bedenk ik de meest afschuwelijke manieren waarop ze eraf kunnen lazeren. (Gnagna.) Ik heb een erg levendige fantasie, wat het geheel nog leuker maakt. Dan zie ik ze kermend op de grond liggen en….okee, ik zal ophouden. Maar het begint nu toch weer wat op de andere pagina’s uit mijn stomme dagboek te lijken. Lekker veel gemopper en gemekker en oninteressant gelul. Het gaat nu ook beter met de foutmeldingen geloof ik. Zie je, er zit een cameraatje in mijn computer, en de hele crew achter microsoft heeft mijn dreiging gelezen. Zo. Zo doe je dat. Het is nu wel weer genoeg vind ik, ik begin nu serieuze vormen van schrijfkramp te krijgen. (Typkramp dan.)
Dus, alweer de groeten! En ja, ik ga weer op zoek naar leuke verhalen.@ 10-11-2004 09:10:16
Je schrijft hier zoals je praat. Wat mij betreft mag je nog veel meer overdrijven

Bepaalde toevoegingen zou ik weglaten.
- of zit ik nu weer domme dingen te schrijven?
- Zo, dat was mijn imitatie van een afgevuurde kogel
Laatst was er een dom programma. Dan hoef je er niet nog eens ‘ik vind het dom’ achter te zeggenSanne herself alweer!! @ 13-05-2003 15:04:14
Nope.


@ 11-05-2003 10:25:51
Geen kindervriend, zeker? ;-)Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens