zondag 24 maart 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Sanne - Stom dagboek, pagina 3
Gepubliceerd op: 11-05-2003 Aantal woorden: 745
Laatste wijziging: - Aantal views: 1847
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Stom dagboek, pagina 3

Sanne


Stom dagboek, bladzijde 3

In Microsoft Word is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
Eikels!! En dit bericht om de zoveel woorden. Niet voor te stellen, toch? Of ik heb een virus, of die mensen van microsoft proberen me boos te maken. Ja, ik denk dat het het laatste is, ze hebben een complot tegen mij lopen. De rotzakken. Maar ik laat me niet kennen hoor, ik stuur gewoon een alles vernietigend virus naar Bill Gates. (Die is er toch mede verantwoordelijk voor, of zit ik nu weer domme dingen te schrijven?)
Maar in ieder geval, het is weer dezelfde saaie zondag zoals mijn zondag meestal is. Gister avond heb ik weer zitten genieten van Crime Scene Investigation. (Zooo, dat is een moeilijke woordenreeks voor iemand zoals ik!)
Gister waren er van die darmen die er uitgespletsjt waren. Echt geweldig, dat je zelfs ziet hoe een kogel in iemands lichaam gaat! Echt zo van: paf, als ie afgevuurd wordt, fletsj, als ie de persoon raakt, slrp als ie dwars door iemand heengaat, en tsjak als hij dan ook nog een bot raakt. Zo, dat was mijn imitatie van een afgevuurde kogel. Maar dan ook nog dat het cameraatje het helemaal volgt, echt de beste serie die er op dit moment is, vind ik. Net zoals ER, dat was vrijdagavond. (Nee, ik word er niet voor betaald om dit te schrijven, het zijn gewoon goede series.) Daar zit gewoon een leuk en goed verhaal in.
Dus heb ik eindelijk eens niks te zeuren vandaag, behalve die foutmeldingen. En het was juist mijn bedoeling om een stom dagboek te schrijven, niet n met allemaal leuke en positieve verhaaltjes erin! Ik moet nodig in therapie. Nou, toch nog even wat.laatst was er een dom programma (k vind het dom), en het heet apperativo ofzoiets. En daar was een man die lachtherapien gaf! Nou, sorry hoor. Okee, om dit verhaal zal je eerder huilen dan lachen, maar lachtherapie? Nee. Toch? Nee, echt niet! Of word ik nou gek? Ieder mens kan toch wel een beetje lachen? Echt erg hoor. Ja toch? Toch? Nee, echt hoor. Toch?
Nou, nieuw onderwerp: drilborende buren. Ik had het er gister ook al over, en die lullos staan nu alweer te boren. Echt, voor alles kan je een boete krijgen, (zelfs voor wildplassen!!) behalve voor boren op zondag. In mijn frustratie beuk ik dan ook nog tegen de muur aan, wat niks helpt. Ja, ik heb een polsfractuur, maar die buren hebben er geen last van. O, nog iets wat zelfs erger is! Irritante kinderen op het plein die om half 10 al Annemaria KoekKoek doen. Of HelaHolaPepsieCola. Of Buskruiten. Of verstoppertje. Of oorlogje spelen. Ga zo maar door. Dan heb ik echt zin om die kinderen op de n of andere manier hun mond te snoeren. En dan ga ik uit mijn raam hangen met gevaar voor eigen leven, en dan roep ik zo hard ik kan: H, bekken dicht! Maarja, ik word niet erg serieus genomen dan, en ze gaan gewoon door. Dan word ik echt boos. Dan sjees ik naar beneden, en ren ik half door de schuifpui heen. Tja, ik heb een traag verwerkingsproces van mijn hersenen, dus vergeet ik altijd dat er ook nog glas in dat ding zit. En dus heb ik een polsfractuur en schedel fractuur in een uurtje opgelopen. Het zou zo uit CSI kunnen komen.
Zo gaat dan ongeveer mijn zondagochtend. Niks boeiends dus. Oja, huiswerk maken voor de volgende dag. Doe ik altijd zo goed. Hkrm. De helft van de tijd kijk ik haatdragend naar die vervelende rotkindjes die op het klimrek zitten, en bedenk ik de meest afschuwelijke manieren waarop ze eraf kunnen lazeren. (Gnagna.) Ik heb een erg levendige fantasie, wat het geheel nog leuker maakt. Dan zie ik ze kermend op de grond liggen en.okee, ik zal ophouden. Maar het begint nu toch weer wat op de andere paginas uit mijn stomme dagboek te lijken. Lekker veel gemopper en gemekker en oninteressant gelul. Het gaat nu ook beter met de foutmeldingen geloof ik. Zie je, er zit een cameraatje in mijn computer, en de hele crew achter microsoft heeft mijn dreiging gelezen. Zo. Zo doe je dat. Het is nu wel weer genoeg vind ik, ik begin nu serieuze vormen van schrijfkramp te krijgen. (Typkramp dan.)
Dus, alweer de groeten! En ja, ik ga weer op zoek naar leuke verhalen.@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens