dinsdag 22 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Sanne - Stom Dagboek
Gepubliceerd op: 09-05-2003 Aantal woorden: 740
Laatste wijziging: - Aantal views: 1733
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Stom Dagboek

Sanne


Stom dagboek,
Ik ben eigenlijk van plan een soort dagboek te schrijven, met al mijn ergernissen erin. Wie geen zin heeft om een verhaal te lezen met gezeik erin, zoek dat maar snel iets anders, stelletje zeikers. (Eigenlijk ben ik de zeiker in dit verhaal, vat het niet te persoonlijk op dus.)
Het begint nu al saai te worden. Ik denk niet dat iemand dat ooit eerder gepresteerd heeft, op de eerste pagina al een zeikverhaal neerzetten. Stel je voor als je het later terug wil lezen, en de eerste pagina is al saai.Wat ik het allerergste vind, is dat lieflijke meisjes met roze strikjes in hun zijdezachte haartjes altijd Lief Dagboek in het begin schrijven. Hallo, een dagboek is geen levend iets. En zij hebben dan hele verhalen over hoe de schooldag was, hoe ze gezellig met mama thee gingen drinken, hoe hun roze rokjes vuil waren geworden omdat ze op het gras hadden gezeten omdat de zon scheen. Zoals je merkt, mijn beeld over dagboekenschrijvers is nogal verziekt.
Ik kan wel gaan vertellen wat ik vandaag heb gedaan als jullie dat interessant vinden hoor. Ik ging naar school, bleef daar 6 te lange uren, ging naar de stad, kwam terug en stink nu naar de rook. Mijn kamer lijkt wel een klein caf door die stanklucht. En nu zit ik hier heel sneu een digitaal dagboek te maken.
Zo, dat was mijn dag. Nu nog wat meer ergernissen? Ik snap dat heel veel mensen op dit moment al afgehaakt zijn, maar ik snap niet dat sommige verhalen berhaupt geplaatst mogen worden. Mijn stijl is al saai, vermoeiend en slecht, maar geloof me, er staan hier nog slechtere verhalen. Weet je wat pas echt humor is? De erotische zone. Dan kijk je bij: meest gelezen verhalen enz., en dan zie je toch waar mensen veelal in genteresseerd zijn. Misschien moet ik me daar maar in gaan trainen.Dan wordt je verhaal misschien nog wel helemaal uitgelezen.
Verder vind ik het jammer dat niemand eens bedacht heeft om een goed boek te schrijven over tips. Ja, je hebt Het Handboek Voor De Schrijvers, maar daar staan vooral uitgeverijen in. Denk nou niet dat als je dat boek hebt, je ineens een bestseller schrijver wordt. Haha. (Deze haha is sarcastisch bedoeld, voor de onwetenden onder ons.)
Er zijn zoveel mensen die een boek willen schrijven. En als je dan hoort dat echt meer dan de helft wordt afgeslagen, denk je echt (ik dan), waarom zou ik gaan proberen een boek uit te geven? Het is t*ring veel moeite, kost je bloed, zweet en tranen, een goed boek heeft minstens 4 jaar tijd nodig, enz. Gelukkig heb je dan van dit soort sites, waar je gratis en voor noppes je verhaal kwijt kan. En je verveeld er niemand mee; het is ook gratis te lezen, dus als de eerste zinnen je al niet bevallen, ga je verder naar een ander verhaal. Koop je een boek, en de eerste regels staan je niet aan, is het toch wel jammer om het in de papierbak te gooien.
Nee, dan moet je er toch voor gaan kiezen om met zn tween een boek te schrijven, zoals die succesvolle NicciFrench, of hoe die lui ook mogen heten. Succes gegarandeerd. Je kan elkaar genadeloos afkraken, dat is toch alleen maar beter voor de kwaliteit. En als je het dan ff niet meer ziet zitten, schuif je het moeilijke punt gewoon door naar je schrijfpartner, die er dan lekker over kan tobben hoe nu verder te gaan. Lekker afwisselend.
Voor de mensen die het nog steeds vol hebben gehouden mijn niet interessante verhaal te lezen, dankjewel! Het lucht echt op en het interesseert mij geen reet of het wel of niet gelezen wordt. En als mijn vieuws op maar 1 blijft hangen, who cares? Mijn eerste verhaal hier was een groot drama, niemand las het. Geef ze eens ongelijk. Ik ga lekker niet zeggen welk verhaal dat wat, het enige wat ik eraan toe wil voegen is dat de door mij opgegeven naam de naam is van een elfje uit mijn toekomstige boek. Jaer zijn hier zoveel vage namen, zoek het maar lekker zelf uit als je verder niks anders te doen hebt behalve een muisarm te creren. Nou, ik ga nu verder surfen, op zoek naar leuke en goede verhalen.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens