zaterdag 22 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Karel Kanits - De ontdekking van de hemel
Gepubliceerd op: 22-04-2003 Aantal woorden: 987
Laatste wijziging: - Aantal views: 4346
Easy-print versie Aantal reacties: 35 reacties

De ontdekking van de hemel

Karel Kanits


De ontdekking van de hemel

Rukken, trekken, handkarren, met je derde duim liften, je zaad te vondeling leggen, de hand aan jezelf slaan, de pijp uitkloppen.... Hoe romantisch je het ook verwoordt, masturbatie is en blijft de oudste powerlift-oefening ter wereld. Sinds ongeveer mijn twaalfde jaar is de genotspier dan ook het best getrainde deel van mijn lichaam.
Vanaf die leeftijd ben ik me de mogelijkheden van dit illustere lichaamsdeel bewust. Tot die tijd had ik slechts verbazing en in een eerder stadium zelfs een lichte angst gehad over het feit dat mijn plasser uit het niets zo strak kon staan. Vaak overkwam me dat als ik in bad moest. In de zinken wasteil kon het gebeuren dat het topje plotseling als een periscoop boven het badschuim uitstak. Ik voelde wel aan dat dat min of meer taboe was, want de enige keer dat mijn moeder er opmerkzaam op was mikte ze er achteloos een washandje op. Uit angst nogmaals betrapt te worden, heb ik daarna geruime tijd controle kunnen uitoefenen over mijn erecties; iets dat me vanaf mijn puberteit echter nooit meer is gelukt.
Integendeel. Zo vanaf mijn tiende, elfde jaar begon ik op gezette tijden uiterst broeierig om me heen te kijken in de klas. Ik kan me nog herinneren dat ik toen ht stuk van de klas, Jos, urenlang met onverholen geilheid heb zitten aanstaren. En dat alleen omdat dat me een zeer aangenaam gevoel in de onderbuik gaf. Mijn niet meer te controleren stijve lid onttrok ik aan het zicht door omzichtig met de knien over elkaar in mijn krap bemeten schoolbankje te zitten.
Pas veel later nam ik kennis van de zware psychische problematiek van Jos, die zo rond haar zeventiende wegens achtervolgingswaan in een kliniek werd opgenomen. Toen ik haar daar wilde opzoeken, heeft haar vader via dreigementen met een gewelddadige dood fijntjes aan me laten weten dat dit niet op prijs zou worden gesteld.

Dat onderbuikse gevoel werd verder hevig gestimuleerd door de briefjes met onbeholpen geile verhaaltjes, die op het schoolplein werden uitgewisseld. Broeierig samenzwerend lieten wij -de jongens uit de klas- de hevig beduimelde en haastig uit schoonschrijfschriften gescheurde papiertjes rondgaan. Vanwege het bedroevende taalniveau heb ik lange tijd geil met lange ij gespeld. En gedaan alsof ik alles begreep wat er werd geschreven. Woorden als clitoris en sperma hadden, zonder dat ik precies wist waar ze voor stonden, een zeer opwindende bijklank.
Gezien de frequentie, duur en het plotselinge karakter van mijn erecties onder schooltijd, kon het niet uitblijven dat dat een keer zou worden opgemerkt. Elke week moest n van ons, staand naast de juf, voorlezen aan de rest van de klas. Toen het mijn beurt was, aarzelde ik geen moment over de tekst die ik ten gehore zou brengen. Ik zou voorlezen uit mijn favoriete verhaal. Over een blind jongetje dat plotseling weer kon zien. Daar stond ik, declamerend. De woorden oplepelend die ik al tientallen malen, bij wijze van voorbereiding, hardop had gefluisterd. Ik naderde de climax van het verhaal, daar waarin het jongetje door zijn moeder wordt gemaand om zijn ogen te openen. Vanwege het door mij beoogde effect, bouwde ik de spanning op door hier en daar een accent in de intonatie te kiezen of door een stilte te laten vallen. Na een dergelijke stilte volgde de onsterfelijke zin: Wil je echt dat ik mijn ogen wijd open sper, ma?....... De twee laatste woorden galmden extra na in mijn zwoelgeile onderbewustzijn en ter plaatse kreeg ik een enorme erectie. Die extra geaccentueerd werd doordat de zon schuin de klas in scheen en er een schaduw in de vorm van een circustent rond het kruis van mijn terlenka-broek zichtbaar werd. Geruime tijd hebben ze me daarna op school Toni Boltini genoemd...

s Avonds in bed hoefde ik maar aan het magische woord neuken te denken, om weer die aangename sensatie in het kruis te voelen. Tegen mijn matras aan rijend voerde ik de spanning hevig op. Dat ging al weken zo. Steeds zat ik tegen een mij onbekend gevoel aan, dat mij juist vanwege die onbekendheid angst inboezemde. Ook deze keer was er die ervaring. Zoals gebruikelijk stopte ik het gerag. Nieuwsgierig ging ik niettemin kort daarna toch weer verder. Het begon me te duizelen. Ik voelde dat ik niet meer kon stoppen. Even verloor ik alle controle, mijn hoofd leek uitn te spatten, mijn zware gehijg stokte en voor even was ik los van de aarde. Met een hevig kloppend gevoel voelde ik een stroperige nattigheid in mijn onderbroek stromen. De aanvankelijke lichte paniek was in een split-second overgegaan in een sensationeel heerlijk gevoel. Een bijna religieuze ervaring. Dit was de Hemel! Zo is het bedoeld! Ik was het Rijk van God binnengetreden. Sinds die eerste keer zie ik de Hemel als een gelukzalig, eeuwigdurend, orgastisch paradijs met welgevormde willige wijdbeens liggende naakte vrouwen. Geen plaats voor God overigens. Die past niet in de Hemel. Want van God krijg ik een slappe.
Die stroperige substantie in mijn broekje na elk orgasme voelde hoogst ongemakkelijk. Zaadlozen in poedervorm leek mij de oplossing. Zou ik het begrip kruisbestuiving ook beter begrijpen. Maar al dat zogenaamde ongemak woog niet op tegen die hemelse sensatie. Dus elke avond lag ik er extra vroeg in. Zeer tot verbazing van mijn ouders, die toch menigmaal met mij de strijd over het tijdstip van slapen gaan hadden moeten voeren.
Mijn moeder, die mij nog iets van een katholieke moraal trachtte mee te geven, prees mij erom en zei dat ik als brave jongen zeker in de Hemel terecht zou komen.
Dat denk ik ook, mam!, zei ik dan maar en bedacht me dat ook de Heere Jezus niet van Zijn Kruis af kon blijven.


Karel Kanits


darkrose @ 04-12-2009 13:46:49
Hij schijnt mij toe dat zulks een mannelijk voorval soms erg vervelend kan zijn inderdaad, zeker als je een persoon bent die er niet van houd als anderen voor je denken, zeker niet wanneer je voor de klas moet spreken. Maar het is toch ook een prachtig fenomeen hoe dingen zich ontwikkelen, dat vanuit vrouwelijk perpektief zoiets erg intrigerend kan zijn ook op de lastige momenten een uitkomst blijken voor alle sores. Heerlijk verhaal


Debby van den Bergh @ 19-11-2008 13:09:04
Leest lekker weg. Je schrijft zeer beeldend en de lange ontmoedigende zinnen (zie eerder commentaar) zijn mij niet opgevallen. Daarnaast is je boek 'De Teennagels van Keith Richards' een geweldig humoristisch boek (evenals 'Oma waait uit') en een echte aanrader.
Dat je tijdens je optredens nog leuker bent, spreekt voor zich.
Groetjes van je grootste fan....


Arthur @ 26-10-2007 01:22:16
Top Kaan! Evenals je vandaag verschenen boek; De Teennagels van Keith Richards. Ik heb hem nog niet (gelezen), maar ik verheug me er nu al op.
Ik zal nooit de terugreis vanuit Landgraaf met jou vergeten na een Stones concert vergeten, want een kankereind zeg...

Adriaan @ 28-01-2006 23:53:36
Ik begrijp steeds niet waar die plotselinge passanten vandaan komen en ineens weer een (bijna willekeurige) tekst uit het verleden boven weten te halen.


Bloempje @ 28-01-2006 23:13:44
Zelden een erotisch verhaal gelezen dat toch zo mooi literair is. Minpuntjes zijn de lange, ontmoedigende zinnen en het blasfemistische tintje. Voor de rest; petje af!


Angelface @ 26-10-2004 12:20:36
eigenlijk wel een lekker verhaal...


Debby van den Bergh @ 08-10-2004 00:09:18
Hahaha! Geweldig verhaal! Post eens wat meer Misschien koop ik die bundel van je wel


Wausje @ 20-09-2004 18:16:42
Hij is geinag!!


suzannemeurs @ 20-07-2004 10:42:12
ik heb je gezien op de grote markt in den haag. toen zongen jullie een lekker rockend haags nummer. kan je me tekdst mailen ajb? kicke verhaal. je hebt lef!


Ronald Dzjie @ 29-06-2004 10:25:19
Je hebt het over de ultieme ontdekking in een mannenleven! Komt er nog een deel twee?


Herman @ 12-06-2004 14:58:18
Stuur je zeiksijsverhaal naar Schrijversweb!


Karel Kanits @ 01-06-2004 10:31:36
Nogmaals bedankt voor alle reacties. Aan meneer Van der Gaag: een bundel ligt momenteel bij uitgeverij De Nieuwe Haagsche. Ook Podium had interesse. Uw kritiek neem ik ter harte. Heb vaker gehoord dat ik in flauwiteiten verval.


Peter @ 28-05-2004 09:24:32
Kareltje, ouwe rukkahhh!


Van der Gaag @ 13-05-2004 15:16:05
Heb inmiddels ook wat verhalen van u gelezen op de site van Galerie Haags. Ik herhaal: benader hiermee een uitgever! Vooral de column 'Echte Kunst' kon ik zeer waarderen.


Van der Gaag @ 11-05-2004 13:03:38
U zou er verstandig aan doen uw tekst(en) onder de aandacht van een uitgever te brengen. Maar niet nadat u ze hebt ontdaan van plattitudes als 'zaadlozen in poedervorm' bijvoorbeeld. Een wat subtielere benadering laat aan de lezer meer te raden over. Verder niets dan lof voor de opbouw, consequente stijl en foutloos taalgebruik.


ceevee @ 05-05-2004 21:00:26
nou nog wat rukwinden...


DaBozzz @ 04-05-2004 11:59:24
Hot man!


Djihal @ 01-05-2004 10:17:22
Hey, Karol! zhsterrek je optreden gisteren. WIE WONT MOH!!!! Ook names the FAG!


FAGinLA @ 01-05-2004 10:12:17
LEKKHHHHHHHH!!!!!!!!!


MW @ 28-04-2004 10:19:25
Jezus, Karel!


Milne @ 26-04-2004 16:47:19
Heb ik jou niet es zien voordragen in Utrecht?


Mrs. M. @ 15-04-2004 13:56:12
Misschien een briefje aan Mulisch hierover?


PIMmetje @ 14-04-2004 12:08:34
Mooie opleiding tot alleenstaande beschrijf je daar!


Corinne @ 08-04-2004 19:18:48
Bedankt Karel! Ik ga de sites opzoeken en zeker weer kijken en lachen.Groeten Corinne.


Karel Kanits @ 08-04-2004 13:50:11
Even reagerend op Corinne. Op xdiverse sites staan verhalen van mij. Bijvoorbeeld bij de Haagse schrijvers/performers Aad Bontebal en Boozy (zoek ze op Google)en bij Galerie Haags. Verder verwijs ik je naar mijn site, die ik binnenkort voorzie van meer verhalen: http://zeiksijs.haagsweb.nl In het najaar publiceer ik een bundel bij uitgeverij De Nieue Haagsche. Voor schrijversweb stuur ik het verhaal 'Nico' op.

Dank voor jullie reacties.

Groet,

Karel


Corinne @ 07-04-2004 19:49:00
Een heel leuk verhaal!!! Ik heb moeten lachen en een volgende van dit genre zou erg leuk zijn. groetjes Corinne.


zWOeLaahhH! @ 07-04-2004 16:47:06
Mmmmm, ben er wel beniewd naar ;-)


CorvuS @ 31-12-2003 08:02:43
Erg leuk!


cindy @ 30-12-2003 15:01:06
Hoi Karel, ik heb echt ontzettend moeten lachen om jouw verhaal. Ik vind dat je het leuk geschreven hebt. Groetjes


Dirk @ 06-10-2003 12:21:13
Je naam klinkt me bekend. Jij woonde bij de Lierstraat in de buurt toch? Leuk verhaal trouwens al zou ik het zelf nooit zo doen. Groet.


moi @ 05-06-2003 19:40:35
shit ,zo rot
en wa een verhaal ,kzit et me volle sensatie te leze , ben een meiske en kep bedeleide:s


Karel Kanits @ 24-04-2003 19:34:02
Ik heb twee wijzigingen aan deze tekst aangebracht:
1. De rubriek veranderd in Erotiek. Ondanks het humoristische karakter van deze tekst, vind ik het verantwoorder om deze tekst in Erotiek te plaatsen, vanwege de erotische ondertoon die niet echt bedoeld is voor jeugdige lezers.
2. De views-teller weer op 0 gezet. Als ik in drie dagen tijd zo'n 60 hits op Het Schrijversweb heb, kan de teller nooit op 214 staan. Laten we het wel eerlijk houden, h?

Verder een originele een geinige tekst.

M.v.g.
de Webmaster


Habib @ 24-04-2003 09:58:25
Klote voor je , man!


Leo @ 22-04-2003 16:02:03
Kom ik stomtoevallig jouw verhaal tegen. Geinig toch? Echt autobio Karel?


Angela @ 22-04-2003 12:52:11
Lachen! Heb je meer van die verhalen?Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en Ren Claessens