dinsdag 16 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Geoffrey Reemer - 1 jaar Het Schrijversweb
Gepubliceerd op: 17-03-2003 Aantal woorden: 348
Laatste wijziging: - Aantal views: 2456
Easy-print versie Aantal reacties: 6 reacties

1 jaar Het Schrijversweb

Geoffrey Reemer


Er was eens een jongen, die op een dag iets uit ging proberen met een website. Hij wilde iets interactiefs maken... iets waar mensen niet alleen maar naar konden kijken, maar waar ze ook aan bij konden dragen. Na een weekend lang ploeteren was het dan eindelijk daar: Het Schrijversweb. De reacties van de gerenommeerde sites waren sceptisch: dat gaat vast wel ten onder, want die webmaster is zo naief om het plaatsen van teksten belachelijk makkelijk te maken. Maar na 1 jaar is deze site nog steeds springlevend, met honderden teksten en vele auteurs die steeds de moeite nemen om ons ook te laten genieten van hun werk.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit had gedacht dat dit hobby-projectje, dat eigenlijk begon als niets meer dan een testje met het plaatsen van berichtjes, uit zou groeien tot één van de best gevulde online schijverspodia in Nederland. Dit was nooit mogelijk geweest zonder de bijdragen van de schrijvers. Er is nog niet één tekst geplaatst die niet de moeite van het lezen waard was, en ik heb de mogelijkheid om vervuilende teksten te verwijderen nog niet één keer hoeven te gebruiken. Alle teksten, hoe divers ook, zijn van een hoogstaand niveau: ze ontroeren, zetten je aan tot denken of maken je aan het lachen. Daarom wil ik alle schrijvers die het afgelopen jaar hun teksten aan het Schrijversweb hebben toevertrouwd bedanken uit de grond van mijn schrijvershart.

Maar een andere groep mensen die ik moet bedanken zijn de lezers van al die teksten. Een schrijverspodium is nergens zonder een publiek, en dat publiek is er zeer zeker. Teksten worden veelvuldig gelezen (de meest populaire teksten zelfs meer dan 200 keer), en er wordt ook goed gereageerd op de teksten. Daarom ook een dankwoord voor alle lezers die het Schrijversweb zo vaak bezoeken.

En nu, op naar het volgende jaar! Er is nog ruimte voor honderden, zo niet duizenden teksten. Ik ben benieuwd wat voor schitterende teksten we in de toekomst nog zullen kunnen lezen.

Met vriendelijke groet,

Geoffrey Reemer
Webmaster Het Schrijversweb

sprakeloos @ 28-11-2010 21:24:33
onbevangen, hoopvol en toekomstgericht.
2011 negen jaar........


Karel Kanits @ 24-06-2004 13:02:15
Gefeliciteerd met -inmiddels- ruim 2 jaar Schrijversweb. Een site om trots op te zijn! Zoals ik trots ben op deze site te mogen staan met mijn werk.


Sonja @ 23-06-2004 21:51:51
Misschien is dit wel een heeel late reactie, maar ik heb deze site net ontdekt! Ik heb net mijn eigen stukje erop gezet en ik kan niet wachten op reacties! Ik ben nog maar 13 zie je, dus ik hou me erg vast aan de mening van anderen! Ga aub nog lang verder...en zoals wij dan zeggen: Laterrrrsssss


elly @ 25-05-2003 10:22:56
Een late reactie, maar mijn pc is gecrasht en nu kan ik pas de nieuwe gebruiken na het downloaden van diverse nieuwe drivers.
Het woord "uitlaatklep" van Inge zou ik ook willen gebruiken. Deze club is ideaal om je verhalen kwijt te kunnen. Geen frustraties als je weer je product terugkrijgt van een uitgever.
Een prima initiatief. Nog heel veel jaren.


inge @ 28-03-2003 11:57:31
Ondanks mijn geringe bijdrage aan teksten, altijd weer een beetje trots als ik 'mijn' aantal views bekijk! Waren er maar meer initiatieven als deze om jonge schrijvers te stimuleren en mogelijkheden te bieden. Klasse hoor! Bedankt voor deze toegankelijke uitlaatklep.


Moontje @ 20-03-2003 15:07:07
Geweldig! Hoop dat het nog lang zo door gaat!Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens