woensdag 16 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
kees niesse - Achtervolgd door Satan
Gepubliceerd op: 16-08-2006 Aantal woorden: 1633
Laatste wijziging: 16-08-2006 Aantal views: 1793
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Achtervolgd door Satan

kees niesseACHTERVOLGD DOOR SATAN.

Met een vreselijke angstkreet werd Wouter midden in de nacht badend in het zweet wakker. Mien was ook meteen klaarwakker en zat rechtop in bed en riep:
''Wat heb jij nou Wouter, ik schrok mij een ongeluk, zit een mus je achterna?''
''Het is veel erger darling, ik droomde over satan en voel nog het suizen in mijn kop en hoor gejaagde stemmen op de achtergrond. Wat heb ik toch de laatste tijd.''
''Dat is je slechte geweten darling, ik zal een afspraak maken bij de huisarts, want je bent niet in orde en je bezorgt mij ook een wegtrekker. Ga nou maar weer slapen. Net toen Mien indommelde, begon hij weer te schreeuwen en met zijn armen te zwaaien.
''Hij wil mij pakken'', riep hij hardop.
Mien werd nu echt ongerust. Wat heb je nou weer man, ik schrik mij kapot.''
''Ik word belegerd door een zwerm wespen, ze willen mij steken.''
''Doe niet zo achterlijk man, hier zijn geen wespen. Ik haal een glas water voor je, daar knap je van op.''
''Niet doen, geef mij liever een glas whisky, dat helpt wel.''
''We hebben geen whisky meer Wouter, je hebt gisteravond een halve fles leeggedronken, vandaar die nare dromen, dat komt er van idioot.'' De rest van de nacht verliep gelukkig rustig.
De volgende morgen bij het ontbijt zei Mien:
''Je krijgt 's avonds geen drank meer Wouter, want je slaapt onrustig en krijgt nare dromen.''
''Dat kan je me niet aandoen Mien, zonder drank ben ik geen mens, dat weet je toch.''
'' Je moet afkicken Wouter, en daar beginnen we vandaag mee, goed begrepen. Waar droomde je vannacht over?''
''Ik droomde dat Satan mij achtervolgde, een wezen met een grote kop en twee horens op zijn voorhoofd en grote bloeddoorlopen tanden.

Onze Lieve Heer kon hem niet de baas Mien, daarom is de wereld zo slecht''
''Daar moet je je niet druk over maken Wouter, de duivel of satan is er altijd geweest, en die gaat niet weg. Pas als God klaar is een nieuwe wereld te scheppen, dan zal hij verdwenen zijn, eerder niet. Dat zijn je eigen woorden en die van buurman Wim, de bekeerder.''
''Ik droomde Mien, dat ik het ouderlijk huis op een avond had verlaten, ik liep door moerassige velden en de hemel was bloedrood gekleurd, dat maakte mij angstig. Toen ik bij een groot meer kwam, begon plotseling de wind op te steken en wel zo hard , dat de boompjes bijna de grond raakten en in de verte hoorde ik vrouwen schreeuwen en het geblaf van honden. Opeens kwam vanuit het meer een groot wezen met horentjes op zijn voorhoofd op mij af. Ik schrok geweldig en nam de benen. Mijn geluk was ,dat net een huifkar naderde met op de bok een koetsier, die mij beduidde in de huifkar te springen.

Ik werd verschrikkelijk bang Mien, want de man met de horentjes sprong op een knorrende varken en rende ons achterna. Ik deed het bijna in mijn broek, maar gelukkig zag ik in de huifkar een groot net liggen. Die pakte ik en spreidde hem en gooide het op de kop van het wezen en de varken. Dat was mijn redding, want het wezen staakte de achtervolging. In een haven stopte de huifkar en de koetsier beduidde mij uit te stappen, hij ging niet verder. Toen ik uit de huifkar sprong, begonnen ineens de klokken van een kerk te luiden, het was middernacht. Omdat het volle maan was kon ik alles goed zien, ik liep langs erven en omheinde tuinen en zag op een gegeven moment een boerenhuis. Ik wilde graag slapen, daarom klopte ik op de deur, maar ik schrok mij kapot, toen ik dat wezen met die horentjes achter het raam zag staan. Meteen nam ik de benen, ik werd wanhopig Mien, nog de hele nacht voor me ,en het werd koud. Ik kreeg tranen in mijn ogen en haatte de mensheid.

Ik liep verder en zag in de verte een kasteel met een zeshoekig ommuurde toren en veel bijgebouwen. Tot mijn verbazing stond de valbrug naar beneden en kon ik doorlopen tot aan de ingang van het kasteel. Ik was erg moe en wilde in het kasteel een slaapplaats zoeken. Ik ging naar binnen en liepen de donkere trappen op. Opeens voelde ik iets over mijn voeten lopen, ik denk een rat, maar daar ben ik niet bang voor, zoals je weet Mien, speel ik ook met muizen die ik getraind heb onrust te veroorzaken als ik belaagd word. Toen ik helemaal boven was gekomen zag ik in een slaapkamer een hemelbed met rondom geborduurde gordijnen. Ik opende een gordijn en zag een lange dunne vrouw liggen met twee vlechten en haar gezicht was bleek. Ze keek me lachend aan en riep: ''Dag schat, verwen me. Ik wilde weglopen, maar ze had mij al beet en trok mijn broek naar beneden. Ik kreeg een rilling van angst. Ik doe het niet graag, maar ik gaf haar een kopstoot, waarna ze los liet en ik naar beneden de trappen af kon rennen.

Tot mijn grote schrik hoorde ik, dat ze me achterna rende en steeds riep, dat ze een beurt wilde hebben. Net op het moment, dat ik haar hand voelde in mijn nek, dook ik een kamer in. Mijn droom veranderde in een vreselijk angstkreet, want in die kamer stond dat wezen weer met die horentjes op zijn voorhoofd, die zijn bek wijd opendeed en met die grote tanden van een vampier mij in mijn nek wilde bijten. Toen schrok ik wakker Mien en voelde ik het suizen in mijn hoofd en hoorde ik het gezoem van een zwerm wespen of bijen,dat weet ik niet meer. Ik hoop de komende nacht niet weer zo angstig te dromen Mien.''
''Ik hoop het niet Wouter, want ik heb vannacht nauwelijks geslapen. Laten we maar een borrel nemen op de goede afloop, op wie zullen we drinken Wouter?''
''Op jou Mien, jij hebt me door die zware nacht geholpen. Proost.''

Kees Niesse.

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens