woensdag 26 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Leelee Harvey - Mijn eerste week samenwonen met een man
Gepubliceerd op: 31-12-2005 Aantal woorden: 894
Laatste wijziging: - Aantal views: 2527
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Mijn eerste week samenwonen met een man

Leelee Harvey


Mijn eerste week samenwonen met een man

Daar ging ik dan. Dozen vol met spullen achter in mijn Golf gepropt, tassen met kleren op de achterbank en een paar planten naast me bij de passagiersstoel. Ik reed nu officieel de straat van mijn ouders uit, op weg naar mijn eigen huisje. Ik zag mijn moeder nog staan op de weg, hand in de lucht, met de andere hand zag ik haar nog net een traan wegvegen. Shit, dat wou ik net niet zien. Ik draai de bocht om en ze is uit het zicht. Snel veeg ik bij mezelf ook een traantje weg. De radio maar even wat harder zetten dan, Girl van Anouk galt door mijn speakers. Een beetje vrolijkheid.
Aangekomen in de Buskerstraat kan ik gelukkig mijn auto nog kwijt. Er is nog 1 parkeerplekje vrij. Scheelt weer met sjouwen. Ik zie mijn vriend al in het huis lopen. Druk met zijn eigen spullen een plekje te geven. Ik haal vier tassen uit mijn auto met kleren en loop naar nummer 38. Het is een klein, maar gezellig huisje. Heeft een paar weken geduurd met het opknappen, maar het ziet er nu beter uit dan met de sleuteloverdracht.
Na het uitpakken ging ik maar wat eten klaar maken .Een tosti lijkt me wel wat. Kan ik meteen die toaster gebruiken die een jaar lang in de kast heeft gestaan. Hartstikke nieuw nog. Gelukkig had ik die dag ervoor de boodschappen al gedaan. Het brood lag al in de trommel klaar. Ik pakte twee broodjes en sneed die schuin doormidden. De kaas stond in de koelkast. Folie eraf, en even de kaasschaaf zoeken. Oh jee, we hebben helemaal geen kaasschaaf. Ik spring snel in mijn auto en rijd naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Ik loop door de grote winkel met mijn mandje en zie allerlei andere dingen die we nog niet hebben of kunnen gebruiken. Ik kom dus met een tas vol spullen terug. Een klein emmertje, altijd handig. Wat doekjes voor op het aanrecht. Vuilniszakken, en een kaasschaaf.
De tosti was heerlijk. s Avonds ga ik de douche maar eens uitproberen. We hebben zelf een douchecabine om de douche heen gebouwd. Het was gewoon een douche met een gordijntje. Een douchecabine vind ik veel lekkerder douchen. Hoef je er niet aan te denken dat de rest van de badkamer nat wordt. Als ik uit de douche kom sta ik in een plas water. Ik roep mijn vriend. Hij constateert dat het randje niet goed is afgekit. Hij kan het nu niet meteen doen, omdat het nog nat is. Goed, dan doe je het morgen. Als je het maar doet.
Als ik de volgende ochtend beneden kom, tref ik een waar afwas arsenaal aan. Op de salontafel staat een glas, een beker, een kommetje en een halflege zak chips, open. Mannen denken ook nergens aan. Uit frustratie laat ik het gewoon staan. Hij ruimt het zelf maar op.
Sta ik s avonds de afwas te doen, eindelijk dat glas en die beker van die ochtend op het aanrecht aantreffend. Het water is erg heet. De kraan had er moeite mee om het koude water om te zetten naar heet water. Het duurde wel vijf minuten. Maar nu, dan toch goed heet water.
De beker waaruit mijn vriend zijn koffie heeft gedronken zit vol met koffieresten. De resten zitten zelfs aan het lepeltje geplakt. Met de borstel krijg ik het er nog net af. Ik moet hard boenen, maar het lukt. Met de beker gaat het al net zo. Hij mag afdrogen, dat bekijkt hij maar.

En ja hoor, vier uur later gaat hij eindelijk de keuken in. Hij pakt niet eens een theedoek. Hij kijkt of de spullen droog zijn en zet ze zo in de kastjes! Niet te geloven! Zitten er straks allemaal kringen om mijn mooie servies van de Wehkamp!
Een paar dagen later vind ik het wel eens tijd om de wasmachine uit te proberen. Er liggen wat handdoeken in de mand en wat kleren van mezelf. De kleren van mijn vriend liggen allemaal naast zijn bed. Dat raak ik maar niet aan, mag hij zelf doen. Zijn kant van de kast zit ook volgepropt met kleren. Hij vouwt het niet netjes op, nee hij propt het er gewoon in. Ik draai twee wasjes en hang de kleren op aan de waslijn. Dat is gedaan. Mijn vriend sprint ineens naar boven bij het zien van de wasmand. Later, als hij weer beneden is, ga ik boven kijken. Ja hoor, de wasmand zit weer helemaal volgepropt met kleren! Die ga ik nu echt niet meer wassen, hij wacht nog maar een dag. Had hij maar eerder moeten zijn!
Het randje van de douchecel is nog steeds niet gemaakt. Ik heb er nu een handdoek bijgelegd om het water op te zuigen. Het is een oude handdoek, dus dat maakt niet uit.
Mijn vriend gooit nog steeds al zijn kleren naast het bed neer. De salontafel is een ware verzamelplek voor van alles. Lege flessen cola, dichtgekoekte bekers met een lepeltje dat vastgeplakt zit aan de rand, tandenstokers en kruimels. Ik geef niet op, ik laat het maar gewoon lekker zo. En dan zal je zien, als er visite langs komt, dan gaat hij als een speer door het huis om alles netjes op te ruimen!!


@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens