dinsdag 16 oktober 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Camedy.nl - Geen columns meer…
Gepubliceerd op: 03-12-2005 Aantal woorden: 212
Laatste wijziging: - Aantal views: 1799
Easy-print versie Aantal reacties: 2 reacties

Geen columns meer…

Camedy.nl


Geen columns meer…

Geen columns meer…

Tot mijn grote spijt moet ik meedelen dat ik stop met columns schrijven. Ik stop…even…met columns dan, hè. Helaas heb ik zeven weken vakantie en deze ben ik genoodzaakt door te moeten brengen in Australië. Ik baal hier behoorlijk van, want het is de zon die mij al om 7.00 uur wakker gaat maken. Verschrikkelijk. Afgelopen jaar was dat ook al het geval, toen was Australië een maand lang op zijn hoede voor ons, mijn vriendin en ik. Geen handschoenen, geen truien, geen sneeuw, geen …..heel veel niet, maar ook heel veel wel!!

Maar, geen columns van mijn hand voorlopig. Wel reisverhalen. Op dit moment schrijf ik terwijl ik eigenlijk haast heb, mijn koffers zijn nog niet helemaal ingepakt. En die vakantievoorpret, eindigt ook bij mij/ ons in die heerlijk vakantiestress. Laten we dat vooral…niet…zo houden.

De plekjes die we gaan aandoen (voor de insiders en liefhebbers) zijn; Kuala Lumpur, Sydney, Melbourne en Perth en omstreken….

Dit is nog even een tam opwarmertje ik geef het toe, maar de vonken gaan er van af vliegen in de komende weken Ik hoop alleen niet dat de vonken in het vliegtuig al gaan vliegen, anders wordt dit wel een hele korte reisverslag-serie.


Adriaan @ 05-12-2005 16:05:14
Ik heb veel trieste dingen in mijn leven gehoord maar dit spant de kroon. Ik wens je veel sterkte toe in de komende moeilijke periode.


Innocente @ 03-12-2005 22:46:52
;) Helaas moet ik jullie beiden dan veel plezier, een fijne vakantie en goede reis toewensen!!

Ook jammer van die sneeuw, hoor, want die gaan we met deze kerst zeker krijgen!!Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens