donderdag 20 juni 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
marjolijn - relatie(f) [hoofdstuk 1]
Gepubliceerd op: 19-05-2005 Aantal woorden: 2376
Laatste wijziging: - Aantal views: 1556
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

relatie(f) [hoofdstuk 1]

marjolijn


H1
Tom en ik zitten samen op de bank, ik kruip dicht tegen hem aan. Hij slaat zijn arm om mijn schouders. Een angstaanjagende gil verlaat de televisie en vervolgens bijna mijn mond. Waarom wil hij toch ook altijd van die griezelfilms kijken?! Hij weet toch dat ik daarna 3 weken niet kan slapen. Dom wijf, wie gaat er dan ook daar naar binnen! Ik schrik wakker uit mijn gedachten en probeer weer met mijn aandacht bij de film te blijven. Het bloed spuit alle kanten op. Echt lekker romantisch zon film. Vind je ook niet? Ik draai me om. Vind je ook niet? vraagt hij nog een keer. Vind ik wat niet? probeer ik nog voorzichtig, maar het is al te laat. Je let verdomme ook nooit op! Het is altijd hetzelfde met jou, altijd hetzelfde gezeik! Bijna had ik hem gezegd dat het niet mijn schuld was maar dat hij van die stomme films uitzocht. Die domme horrorfilms, waar ik dus echt niks aan vind. Maar toen ik de uitdrukking op zijn gezicht zag wist ik dat het beter was om gewoon mijn mond te houden en het over me heen te laten komen. Je hebt nooit wat voor me over! Waar ben je met je gedachten?! Bij een andere vent soms? Is dat het?! Dat is het h... Je gaat vreemd of niet Vuile hoer die je bent! Hij ziet rood van woede, zijn vuisten zijn gebald. Dan stormt hij de kamer uit. Ik hoor de voordeur dichtslaan. In het hele huis is niks anders te horen dan de krijsende mensen op het televisiescherm.
Met een zucht zet ik de film af. Doodse stilte Waarom hebben we nou nooit gewoon een gezellig avondje, eentje zonder ruzie! Lag het aan mij? Was ik niet genteresseerd genoeg geweest? Het was niet dat Tom zijn best niet deed. Ik sla mijn armen om knien heen. Ik ben gewoon een enorme trut geweest, hij vroeg me gewoon wat. Ik had beter op moeten letten Het is mijn schuld! De tranen rollen over mijn wangen beneden, schokkende schouders. Moe van alle emoties sleep ik mezelf naar boven. De deken die normaal altijd zo lekker warm is voelt aan als ijs. Daneindelijk slaap
Gestommel op de trap! Ik ben klaarwakker. Tom komt de kamer binnen, trekt zijn kleren uit en laat zich op het bed vallen. Ik pak zijn hand vast. Hij verstijft. Het spijt me, mompel ik zacht. Het is al goed lieverd, het maakt niet uit. Ik ben niet boos, ik was gewoon bang bang dat je me zou verlaten Hij geeft me een kus op mijn wang, draait zich weer om en valt tevreden in slaap. Langzaam maakt het verdriet plaats voor een glimlach. Hij was niet echt boos. Het was gewoon omdat hij zoveel van me houdt. Hij was bang om me kwijt te raken Dat is het! Ik voel zijn warme adem en zijn sterke handen die de mijne vasthebben. Ja, dat moet het zijn

Goedemorgen honingbloempje begroet Tom me vrolijk als ik met een slaperig hoofd in de keuken verschijn. Dampende geuren komen mijn neus binnen. Het ontbijt staat al op de tafel, klaar om gegeten te worden. Hij schuift een stoel naar achter en gebaart me om te gaan zitten. Jij hoeft deze morgen niks te doen, laat mij je maar eens lekker verwennen. Wil je koffie of thee? Vers geperste sinasappelsap misschien? Wat houd ik toch veel van deze jongen ik kijk in zijn fel groene ogen. Een donkere krul staat omhoog. Een vage lach verschijnt om mijn lippen. Wat is hij toch lekker Zeg wat wil je nou drinken? Mag je daarna weer verder gaan met naar me staren. Zegt hij plagend. Ik word vuurrood. Een kop thee graag, niets erin. Komt eraan!
Ik neem nog een hap van de boterham met pindakaas, die hij zorgvuldig voor me gesmeerd heeft. Van het feit dat ik helemaal geen pindakaas lust trok ik me maar niks aan. Het was zon lief gebaar dat ik het niet wilde verpesten. Smaakt het? Heerlijk. antwoord ik met gemaakte glimlach. Je bent echt een geweldige boterhamsmeerder. Tom begint te lachen. In n slok werk ik mijn thee naar binnen, hopend dat het de vieze smaak zou verdrijven. Hij staat op. Fijn dat je het lekker vond schat. Dan loopt hij de trap op naar boven. Zodra hij uit het zicht verdwenen is spring ik op en loop naar het aanrecht. Gadverdegadver! Ik houd mijn mond onder de kraan. Dan voel ik een stekende blik in mijn rug. In een verwoede poging probeer ik het water ongezien uit te spugen. Wat ben je aan het doen? Langzaam draai ik me om. Tom staat dreigend tegen de deurpost aangeleund. Ik uhh ik moet weg! stamel ik voorzichtig. Ik heb afgesproken om naar de stad te gaan. Als ik weg wil lopen houd hij me tegen. En met wie dan wel? Hij kijkt me onderzoekend aan. Met Mark De spanning was zo intens dat ik bang was dat als ik adem zou halen de muren het zouden begeven. Met Mark. Herhaalt hij langzaam. Zijn stem was onnatuurlijk kalm. Ik kon wel door de grond heen zakken. Weer had ik het voor elkaar gekregen, ik wist hoe onzeker hij was. Als je liever hebt dat ik blijf dan bel ik wel af. Zijn gezicht is even vertwijfeld. Een aarzeling zo klein dat je hem nauwelijks kon zien. Voor mij hoef je niet te blijven hoor. Je wilt het toch niet Alle emotie was weggebd. Ik kon niet langer in schatten of hij tegen me uit zou vallen. Het is goed Tom, het maakt niet uit. Ik bel wel af. Je weet toch, dat ik liever bij jou ben. Langzaam laat hij zijn arm zakken. Dit was wat hij wilde horen.

Met een zucht leg ik de telefoon neer. Mark was woedend Hij had gezegd dat het onzin was dat ik Tom niet alleen kon laten, dat het verdomme al de vierde keer was dat ik had afgebeld. Daarna had hij opgehangen, mij achterlatend met een onbegrijpende kiestoon. Hij snapte het gewoon niet Mijn relatie met Tom was zo ingewikkeld. Ik hield van hem en Mark was alleen maar een vriend. Waarom zag hij nou niet in dat Tom belangrijk voor me was. Ik staar naar de telefoon die op de tafel ligt. Stiekem hoop ik het vertrouwde melodietje te horen, maar het bleef doodstil. Een koude rilling loopt over mijn lichaam.
In mijn gedachten herhaal ik de zinnen telkens weer, opnieuw en opnieuw. Wat is er toch met je? Vraagt Tom bezorgt. Er zit me zoveel dwars, toch krijg ik geen woord over mijn lippen Niks. Weet ik er uiteindelijk uit te persen. Hoe kon ik het hem nou vertellen Hij zou radeloos zijn, woedend Nog voor hij wat kan antwoorden druk ik een kus op zijn warme lippen. Tom grinnikt en pakt me stevig vast. Kom hier tijger, fluister ik hem zachtjes in zijn oor.
Slaperig doe ik mijn ogen open. Hij ligt naast me en kijkt me hopeloos verliefd aan. Teder veegt Tom een pluk uit mijn gezicht. Weetje, ik houd zo ongelofelijk veel van je. Hij knijpt zachtjes in mijn hand en buigt zich naar me toe. Ik weet niet wat ik zonder je zou moeten Je mag me nooit verlaten. Als ik hem aankijk slaat mijn hart over. Ik zie de glans van angst achter een masker van geluk. Geraakt door de oprechtheid van zijn liefde beginnen de tranen in mijn ogen te branden. Ik neem zijn hoofd tussen mijn handen. Ik blijf voor altijd bij je. Hij legt zijn hand op de mijne en zachtjes raken zijn lippen mijn wang. Dan voel ik opeens een pijnscheut. Hij grijpt mijn arm en duwt me hardhandig naar beneden. Beloof het me! Zijn stem klinkt onheilspellend. Ik probeer me omhoog te werken maar zijn sterke handen drukken me terug op de grond. BELOOF HET! Vol ongeloof staar ik naar het gezicht waar een bijna dierlijke uitdrukking op is verschenen. Waarom deed hij dit? Ik hield toch van hem, dat wist hij toch De tranen vechten zich een weg terug naar mijn ogen, maar deze keer niet van blijdschap. Hij heft zijn hand op en laat hem boven mijn gezicht hangen. Voor de laatste keer beloof me dat je me nooit zal verlaten. Ergens in de verte hoor ik mijn stem de woorden uitspreken. Ze lijken zich telkens maar te herhalen. Tom staat langzaam op en kijkt me spottend aan. Hij loopt weg en laat mij gebroken achter. Onherroepelijk stromen de tranen over mijn wangen. Een waterval van verdriet verspreidt zich door mijn ziel. Hij was gek geworden. Ik kruip weg in mijn eigen wereld. Dit kan niet echt zijn, het kan gewoon niet! Ik wieg zachtjes heen en weer niet waar

Als ik mijn ogen wil openen merk ik dat ze dik zijn van het huilen. Iemand schudt me heen en weer aan mijn schouders. Op de achtergrond hoor ik een stem. Angst overvalt me. Was hij nog steeds boos op me? Ik scherm mijn gezicht af met mijn armen. Paniek verkrampt mijn spieren. Wat is er met je? Zeg nou toch wat? De stem klinkt bezorgt. Langzaam dringt het tot me door dat de persoon die gehurkt voor me zit iemand anders is. M-m-ark..? Hij tilt me op en legt me voorzichtig op de bank neer. Een donkere slaap overvalt me. Flarden van boze dromen schieten door mijn hoofd. Ik begin te snikken, zacht streelt een hand door mijn haar. Het sust de angst, het donker van de nachtmerries maakt plaats voor het licht van een de dromenloze slaap.
Als ik wakker word ligt er een deken over me heen. Met een pijnlijk lichaam probeer ik recht op te gaan zitten en laat mijn ogen aan het donker wennen. Ik zie dat Mark naast me zit, hij is in de stoel in slaap gevallen. Een warm gevoel overspoelt me. Hij was er voor me geweest precies op het moment dat ik hem nodig had. Ergens wist ik wel dat hij het mij niet lang kwalijk zou nemen, maar toch had ik die angst gehad. Bang zijn was een slopende emotie, het brak je, mentaal en fysiek. Ik sla voorzichtig de deken van me af en loop zachtjes, zodat Mark niet wakker zou worden, naar de keuken. Ik pak de fluitketel van de bovenste plank en luister naar hoe de stralen water tegen de bodem aankletteren. Ik zet hem op het vuur staar ernaar met mijn theeglas al tussen mijn handen geklemd. Als je naar water kijkt, kookt het nooit. Mijn lippen krullen omhoog en vormen een glimlach. Dat zei mijn moeder altijd. Ik doe mijn ogen dicht en wacht op het schelle fluitje. Wat ben je aan het doen? Een hand op mijn schouder. Het glas valt uit mijn handen en de scherven vliegen omhoog. Geschrokken zet ik een stap naar voren en draai me om. Mijn voet staat in de gebroken stukken, donker gekleurd bloed sijpelt naar buiten. Godsallertering..! Ik kijk Mark aan. Mijn hart bonst in mijn keel, alles staat op scherp. Opeens voel ik de snijdende pijn en zak in elkaar. Uit mijn voeten steken grote stukken glas.

We rijden naar de eerste hulp, mijn voet verbonden in een handdoek. Tussen ons hangt een zinderende stilte. Zwijgzaam kijk ik naar het landschap dat voorbij raast. Snel wisselen de treurige bomen elkaar af. Het is herfst, overal, denk ik verbitterd. Ik kijk naar Mark, onbewogen zit hij naast me, zijn blik strak op de weg gericht. Hij is boos, ik voel zijn haat. Zuchtend besef ik me dat hij me mijn relatie met Tom nooit zal vergeven. Ik verdring de gedachte, hij is er voor me, dat is het belangrijkste. In de verte is een groot gebouw te onderscheiden.
Ingezwachteld, speel ik met de mouw van mijn trui. Mark zit naast me op de bank en kijkt me aan. Radeloos probeer ik zijn blik te ontwijken. Ik weet wat hij wil vragen, maar ik kan het niet. Een vloedgolf van wanhoop probeert me te verdrinken.
Hij legt zijn hand op mijn knie, Je moet het me vertellen. Wat dan? Er valt niks te zeggen. Een lege lach komt schaterend uit mijn mond. Echt niet. Ik staar naar de muur, er was toch ook niets? Ik was niet echt gewond, alleen geschrokken. Eigenlijk had Tom me alleen bang gemaakt. Dat is toch niet echt een misdaad? Nee toch? Het hoorde alleen niet zo. Misschien was het wel gewoon een grapje Zeg nou wat. Mark kijkt me doordringend aan. Ik ga hier niet weg, voor ik weet wat er gebeurd is. Ik sta op en loop met lome passen door de kamer heen. Mijn hand glijdt over het frame van een fotolijstje. Toms arm om mijn middel geklemd, terwijl ik een hap neem uit de reusachtige sorbet die we aan het eten zijn. Ik glimlach flauwtjes. Toen was het nog leuk, zonder ruzie. Geen geschreeuw, maar lieve woordjes, zachtjes gefluisterd in mijn oor. Ik smijt het lijstje kapot tegen de muur. Het geluid van brekend glas leek hier op zijn plaats, alsof het zonder niet echt aan het gebeuren was. Mark kijkt verschrikt naar de gescheurde foto. Wat? Wat? Wat moet je nou dan? Ik gooi een woedende blik naar zijn ontstelde hoofd. Mag ik zelf niet weten wat ik doe? Klootzak! Ik storm op hem af en laat mijn vuisten op zijn borst neerkomen. Laat me met rust laat me Tranen biggelen over mijn wangen. Hij slaat zijn armen om me heen. Rustig lieverd, huil maar uit. Ik voelde me zo veilig toen, de wereld buiten bereik. Mijn hoofd rust tegen zijn lichaam en ik voel zijn hartslag. Mijn ogen sluiten zich. Ik voel zijn lippen op mijn haar. Het komt goed. Ik kruip nog dichter tegen hem aan. Wat wil ik dat graag geloven Ik wilde het zo graag, dat ik het ook deed. Ondanks alle valse beloften, trap ik er met plezier in. Zolang ik me maar niet hoef te realiseren dat er iets niets klopt. Het komt goed. Mijn wangen drogen langzaam op, met mij komt het goed.


@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens