vrijdag 21 september 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
marjolijn - relatie(f) [proloog]
Gepubliceerd op: 19-05-2005 Aantal woorden: 287
Laatste wijziging: - Aantal views: 1725
Easy-print versie Aantal reacties: 3 reacties

relatie(f) [proloog]

marjolijn


proloog:
We hebben zo’n mooie relatie. Op het eerste oog dan… maar als je verder kijkt zijn er dingen waarvan je zou willen dat je ze niet weet. Dingen die je zo ver mogelijk weg wilt duwen, weg wilt denken. Hij komt de kamer binnen, ik ontwijk de vaas die met grote snelheid mijn hoofd nadert… Ik hoor zijn geschreeuw wel maar het dringt niet meer tot me door. Dat doet het allang niet meer. Ik kijk naar zijn knappe gezicht dat vertrokken is van woede. Als hij merkt dat ik niet luister stopt hij. Het geluid valt weg. Hij kijkt naar me, zijn gezicht is kalm maar zijn ogen spreken boekdelen. Ik staar naar mijn voeten. Als ik mijn hoofd ophef kijkt hij nog steeds. Het maakt niet uit of ik stil probeer te staan, zijn ogen volgen elke kleine beweging, iedere ademhaling. Zijn blik is ondoorgrondelijk. Een ongemakkelijk gevoel… Ik weet niet meer wat ik moet doen. Dan glimlacht hij. Waarom? Ik snap het niet.Terwijl hij naar me toeloopt, blijft hij me aankijken. Zijn hand streelt mijn wang. Net stonden we nog te schreeuwen en nu is hij opeens zo lief. Ik kan wel janken… van verdriet, van blijdschap, van woede… Alles loopt door elkaar heen. Dan voel ik zijn warme lippen op de mijne. Hoe kan ik nou boos blijven? Het kan niet. De drang om hem dichtbij me te houden is groter. Hij slaat zijn armen om me heen. Terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten begin ik zachtjes te snikken…
Eerst de proloog maar eens, k heb al wel meer. Maar van die lange lappen tekst in 1x schrikt nog al af. ;)


Adriaan @ 20-05-2005 13:45:24
Goed en duidelijk geschreven maar let op komma's en punten.


marjolijn @ 19-05-2005 21:46:07
ik heb hoofdstuk 1 er nu ook op gezet


sprakeloos @ 19-05-2005 21:41:22
Maar dit is wel heel kort mede gezien de inhoud wil ik persoonlijk meer weten voor ik echt een oordeel kan geven. Een goed geschreven tekst van 1500 woorden is geen probleem wat mij betreft, een slechte van 500 is niet door heen te komen. Maar dit is slechts een kwestie van persoonlijke smaak.

Bovenstaande woorden waren gemakkelijk te lezen, dus tel uit je winst.Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens