dinsdag 19 februari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
adam - in het water
Gepubliceerd op: 13-06-2002 Aantal woorden: 1539
Laatste wijziging: - Aantal views: 3510
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

in het water

adam


IN HET WATER

Het was drukkend warm op het kantoor waar ik werkte en mijn productiviteit was zo bedroevend laag dat ik om tien uur s ochtends besloot de rest van de dag vrijaf te nemen.
Met dat prachtige weer leek het me de moeite waard een dagje aan de kust door te brengen in plaats van de plakkerige sfeer in een slecht geventileerd gebouw te moeten ondergaan.
Gelukkig was mijn chef een beetje soepel en kon ik meteen vertrekken.
In verband met de te verwachten drukte op de wegen besloot ik met de trein te gaan.
Op het perron was het dringen geblazen, het leek of iedereen zon beetje hetzelfde idee had gekregen als ik.
In een hoekje van de rokerscoupe vond ik nog een plaatsje naast een dikke vrouw die kennelijk naar de markt was geweest want een grote rieten tas, afgeladen met groenten en fruit, hield ze stevig tussen haar benen geklemd. Ze leek achter in de vijftig, had een rimpelige huid en droeg een ouderwetse bloemetjesjurk. Een wee ruikende zweetlicht bleek haar parfum voor deze dag te zijn. Maar goed, elk genoegen heeft zn prijs dus wrong ik me naast haar.
Na een half uurtje afzien leek dan eindelijk aan de beproeving een einde te komen want de electrische deuren weken uiteen en de weg naar het strand lag breed en zonnig op mijn voetstappen te wachten.
Vanaf de duintop kon ik de kustlijn goed overzien. Overal lagen de mensen in het zand, de een had een vrolijk scherm opgezet en de ander lag temidden van allerlei kledingstukken en strandspulletjes te zonnen.
Ik besloot de ergste drukte te vermijden en een stukje door het water van de kustlijn te lopen.
Toen na een paar honderd meter de grootste mensenmassas verdwenen waren, zag ik in de verte een vrouw uit de zee komen en tot mijn verbazing leek het alsof ze niets aan had. Nieuwsgierig wandelde ik verder en jawel hoor, ongemerkt was ik het naturistenstrand genaderd. Zou ik ook eens een poging doen om mijn preutsheid te overwinnen?
Onwennig liep ik tussen alle bloteriken door en vond in de buurt van een ouder echtpaar een plekje waar ik mijn strandlaken wel neer durfde te leggen. Ik besloot mijzelf niet langer te plagen en stapte zo snel mogelijk uit de kleren. Hier kreeg ik geen spijt van: de heerlijk warme zon en de koele zeewind speelden vrolijk met mijn huid en ik besloot alle frustraties in ieder geval vandaag overboord te gooien. Ik gang languit liggen, probeerde een poosje mijn ogen te sluiten maar mijn nieuwsgierigheid was blijkbaar groter dan mijn behoefte aan rust en ik begon de andere naturisten te bestuderen. De vrouw van het oudere echtpaar was klein van stuk, had een bolle buik en grote, hangende borsten. Ik vermoedde dat ze thuis ook nog onder de zonnebank gingen want het stel was onnatuurlijk bruin. De man lag meest op zn buik en had een wit petje op om zn kale hoofd tegen de brandende zon te beschermen. Tussen de oudere echtparen door lag hier en daar een man alleen, kennelijk stuk voor stuk verdiept in leesvoer of dromerijen maar uit hun reacties viel af te leiden dat elke mutatie in de omgeving door hen werd opgemerkt.
Ik sloot mijn ogen maar weer eens en probeerde de gedachten aan mn werk kwijt te raken. Maar nee, in plaats daarvan begon ik erover te fantaseren hoe ik mij zou voelen als ik mn chef hier tegen zou komen. Nee, sommige ontmoetingen kunnen beter plaatsgebonden blijven!
Ik besloot maar op te staan en naar het water te lopen; misschien gaf dat de nodige afleiding. Een aparte belevenis, helemaal zonder kleren tussen allerhande mensen door te lopen, gelukkig voerde een gevoel van vrijheid de boventoon. Een beetje opwindend was het ook wel; als ik nu maar geen erectie kreeg, dat leek me behoorlijk genant. Het viel gelukkig mee, ik bereikte zonder kleerscheurenhet water. Een hoogzwangere vrouw stond met haar kleine dochtertje in een plas met water te spelen; het meisje plensde op handjes en voetjes vrolijk brabbelend in het rond. Een lange, magere vrouw probeerde zich aan het spel van de golven over te geven maar schrok telkens terug voor de frisse kou van het schuimende nat.
Steeds minder werd ik mij bewust van mijn bloot-zijn; ik werd gaandeweg meer deel van de omgeving. Terwijl ik de weerstand van de golven overwon, realiseerde ik me dat ik vroeger minder genoegen beleefde aan mn strandbezoekjes dan ik nu deed. Ik voelde me een met de zon, de wind en de glinsterende golven.
Een jongen gooide plagerig met zn handen water naar zn vriendin, een prachtig meisje van een jaar of zestien. De druppels op haar blanke, strakke huid kaatsten de zon als diamantjes terug. Ik kon mijn ogen maar moeilijk van haar afhouden en was eigenlijk blij dat ze verder in het water gleed en van mij wegzwom. Schoonheid kan soms overweldigend zijn.
Gaandeweg was ik een aardig eindje de zee ingegaan, ik had al een poosje geen grond meer onder mn voeten gevoeld. Ik besloot maar weer mijn plekje op te gaan zoeken en had moeite tegen de krachtige stroom op te komen. Gelukkig voelde ik na een paar minuten weer vaste grond en wandelde langzaam richting strand. Voordat ik met mn middel boven water kwam, gaf ik eraan toe mn plas niet langer op te houden en liet die ongegeneerd het zeewater inlopen; een lekker gevoel en het kon niet anders of iedereen deed het; een toilet was immers in geen velden of wegen te bekennen. Ik prees de zelfreinigende werking van de natuur.
Toen ik bij mn plekje terugkwam, kon ik mn ogen bijna niet geloven. Een tiental meters naast mijn strandlaken lag de jonge fysiotherapeute die mij nog geen half jaar geleden zo effectief van mn rugklachten had afgeholpen. Tijdens haar behandelingen was ik vaak onder de indruk geweest van haar lenige figuur en de souplesse van haar bewegingen.
En nu lag ze hier op haar rug, haar hoofd op een kussentje dat ze gevouwen had van een linnen tasje met daarin haar kleding. Ze droeg een grote donkere zonnebril zodat ik niet kon zien of ze haar ogen open had. Haar spitse jonge borsten waren stevig en glad en ook haar strakke buik was egaal gebruind. Ik durfde niet naar haar toe te lopen; ik was immers maar een van haar vele patienten en behoorde helaas niet tot haar vriendenkring.
Langzaam liet ik me op de grond zakken en haalde een meegenomen tijdschrift uit mn tasje. Ik probeerde me te verdiepen in een artikel over de teruglopende bijenstand in de Achterhoek, maar dit kon mn aandacht onvoldoende gevangen houden!
Ik draaide me in een houding waarin ik haar goed kon zien. Wat was ze mooi! Je zag de prachtige vormen van haar bekken als lichte heuveltjes bij haar heupen en onderaan haar buik een strak geknipt, glooiend bosje gitzwart haar dat glinsterde in de zon. Ze hield haar benen strak bij elkaar zodat ik mijn verlangen naar verdere onthullingen nog even in mn fantasie moest bevredigen.
Ik werd afgeleid door een stel meeuwen die zich krijsend stortten op een door het oude echtpaar weggegooide boterham. De man met het witte petje stond het tafereeltje met veel genoegen gade te slaan; de vrouw haalde met tegenzin een enorme BH uit de sporttas en begon de haakjes vast te maken. Ik begreep dat voor hen het punt van vertrekken was aangebroken. Zwijgend begon de man het strandschermpje te demonteren.
Ik zag in mn ooghoeken dat de fysiotherapeute was opgestaan en dat ze bezig was iets uit haar bagage op te zoeken. Voorzichtig draaide ik me weer een beetje in haar richting. Ze stond met haar rug naar me toe, haar welgevormde ronde billen rustten op lange, slanke benen. Toen ze plotseling bukte om een flesje zonnebrandolie op te rapen, weken haar billen een beetje uit elkaar en had ik een prachtig uitzicht op haar vrouwelijke delen die als een sappige perzik glansden in de zon. Ik ging een tijdje zo in haar vormen en bewegingen op dat ik ongemerkt een reactie in mijn onderlichaam voelde opkomen.
Dat was niet de bedoeling! Ik wilde niet in het openbaar met een erectie rondlopen dus nam ik mij voor niet langer naar haar te kijken. Echter, het kwaad was al geschied. Ik had me zo ingeleefd in haar sensuele lichaam dat een zeer hardnekkige stijfheid zich meester van me had gemaakt. Als een bliksemschicht schoot ik in mn zwembroek en mikte de rest van mn kleding in het tasje. Met snelle pas liep ik het water in, het tasje achter latend op het strand.
Weldadig deed het koude water zn heilzame werk. Na een paar minuten was mn orgaan tot kleinere proporties gereduceerd en trok ik mn zwembroek weer uit. Ik had geen zin weer naar mn oude plekje terug te keren. Verslagen bleef ik zitten aan de waterkant, mn zwembroek doelloos door mn handen spelend. Het water kabbelde rond mn gerimpelde geslachtsdeel.
Meeuwen draaiden rondjes boven het leger wordende strand. Ik kreeg honger en deed mn horloge weer om. Als ik snel doorliep kon ik de trein van half zes nog halen . . .

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens