maandag 18 februari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Christo - Het seks-met-humor meisje.
Gepubliceerd op: 08-10-2004 Aantal woorden: 2526
Laatste wijziging: 06-03-2007 Aantal views: 3178
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Het seks-met-humor meisje.

Christo


Ik stond aan de bar van een Leuvens caf, waar altijd een heleboel singles komen en bestelde een Pepsi met veel ijs. Het was al enkele weken uit met mijn vriendin en ik voelde me een beetje eenzaam.
De uren daarvoor had ik met enkele vrienden in mijn stamkroeg op de Oude Markt doorgebracht, maar het was donderdagavond en zij waren naar huis gegaan. Ik werkte nooit op vrijdag en in mijn stamkroeg kwamen er nog niet zoveel meisjes zoals nu het geval is. Ik was dan maar alleen op pad gegaan en daarom stond ik moederziel alleen een Pepsi met veel ijs te drinken. Ik had al aardig wat biertjes gedronken eerder op de avond en het ijskoude en mierzoete drankje smaakte lekker af.
Ik keek rustig rond op zoek naar iemand die eruit sprong en merkte het grote meisje niet op dat naast me was komen staan.
Drink jij tegenwoordig Cola, Christo ? vroeg ze lichtjes verbaasd. In die tijd werkte ik nog in de horeca en lustte ik er wel pap van.
Ik herkende echter de stem niet en draaide me om. Nu herkende ik haar, ze heette Aagje en ik herinnerde me dat ze bij me op de hogeschool had gezeten. Ze was een paar jaar jonger dan ik, maar we hadden elkaar een paar keer ontmoet, omdat ik in die dagen verkering had met een vriendin uit haar kliek, een meisje dat Marjan heette. Ze droeg een strakke rok tot onder haar knien en over haar shirtje zon lange openhangende pull die tot over haar heupen kwam. Haar donkerblonde haar viel losjes over haar schouders, maar het waren haar borsten die de meest verpletterende indruk op me maakten. De manier, waarop die de stof van haar shirtje op de proef stelden, strookte geenszins met wat ik op school geleerd had over de wetten van Newton. Niet dat ik een borstenman ben of was, verre van, maar elke vrouw heeft wel iets, wat haar dat beetje extra aantrekkelijk maakt voor het andere geslacht. Bij Aagje waren dat zonder twijfel haar weelderige rondingen. Ach, ieder van ons heeft zoiets, maar andersom hebben we ook allemaal wel iets waar we ontevreden over zijn.
Bij mij bijvoorbeeld is dat mijn totale gebrek aan modegevoel, de helft van de tijd loop ik erbij als een bohmien. Bij Aagje waren dat haar lichtjes vooruitstekende tanden. Ik herinnerde me dat men haar daar op school wel eens voor uitlachte, maar men lachte haar nog meer uit voor die vriend van haar, Johan, die een regelrechte lul was.
Terwijl dit allemaal door mijn hoofd flitste, deed ik mijn uiterste best om niet naar haar borsten te staren en keek glimlachend in haar lichtblauwe ogen.
Hoi Aagje, zei ik zo ontspannen mogelijk. Hoe is het met jou ?
Ik verwachtte een beleefd gesprekje en meer niet, want ze zou wel van Marjan gehoord hebben, dat ik een zuipschuit was die meer gaf om zijn vrienden dan om zijn lief.
Maar ze bleef me aankijken en nam een slokje van haar Breezer met limoen.
Niet zo best, zei ze laconiek. Johan heeft het vorige maand uitgemaakt, na negen jaar verkering en ik verdrink mijn verdriet.
Dat spijt me voor jou, loog ik.
Ze haalde haar schouders op.
Hoe is het met jou en dieehKrist?
Christiane, bedoel je, zei ik, dat is al een tijdje voorbij. Vandaar dat ik hier in deze singles bar rondhang.
Is dat hier dan een singles bar ? vroeg Aagje onnozel. Ze wist dat donders goed, want ik zag de pretlichtjes in haar ogen.
Yep en vermits wij allebei singles zijn, ga ik ons iets te drinken halen, nog een Breezertje ?
Nee, doe mij ook maar zon Pepsi met veel ijs. Als het voor jou werkt zal het dat voor mij ook wel doen.
Het klikte tussen ons en Aagje begon me steeds meer aan te raken terwijl we met elkaar in gesprek waren. Tijdens al dat gebabbel kropen we steeds dichter tegen elkaar aan en op een gegeven moment vonden onze lippen elkaar als vanzelf. Er hing seks in de lucht en we voelden het allebei. De uren verstreken en ik besloot het moment niet langer uit te stellen, want de Pepsi begon nu stilaan mijn oren uit te komen.
Ik ga naar huis, heb je zin om met me mee te gaan ? vroeg ik verwachtingsvol.
Heel even dacht ik dat ze nee zou zeggen, maar ze knikte van ja.
Hand in hand verlieten we de bar en slenterden over de Oude Markt. We liepen rond de Sint Pieterskerk en passeerden het Postgebouw. Ik maakte me een beetje zorgen, want ik schaamde me voor de gelijkvloers studentenkamer waar ik haar mee naartoe nam. Het was een schandalig krot, ik had er niet eens een douche en de gemeenschappelijke WC was op de derde verdieping, maar de huur was laag en het was mijn eigen stekje. Ik kon voor het eerst in mijn leven de korstjes van mijn brood snijden of een wildvreemd meisje ontvangen zonder dat iemand daar opmerkingen over zou maken.
Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik de grote sleutel in het slot stak en haar binnenliet.
Aagje liet zich op mijn bed vallen, een smal eenpersoonsbed dat nog uit mijn jongenskamer stamde. De metalen frame piepte alsof er een kolonie muizen onder zat. Misschien was dat ook wel zo. Ik was dolblij dat ik die woensdag naar de wasserette was geweest en alles er fris uitzag, de kussens (ik slaap altijd met twee kussens), het onderlaken en het blauwe hoeslaken.
Heb je condooms ? vroeg ze vrolijk.
God, wat hou ik van die vraag. Als ik alleen nog maar aan het woord condoom denk, dan vlindert het al in mijn buik. Het doet me denken aan mijn opgerichte pik en hoe fijn het aanvoelt als hij in het middelpunt van de belangstelling staat.
Ik weet wel dat we allebei lichtjes aangeschoten waren, maar ik blijf geloven dat we nuchter ook in mijn kamertje zouden terechtgekomen zijn. Ik zocht in de bovenste schuif van mijn bureau en vond een Durexje. Featherlight stond erop en dat was precies hoe ik me voelde.
Gevonden, zei ik triomfantelijk terwijl ik nog snel twee kaarsen aanstak.
Kom hier gekkie, zei Aagje en ze spreidde haar armen naar me uit.
Ik stortte me grijnzend in haar armen en begon haar te met kussen te overdekken. We friemelden aan elkanders kleren en toen ik haar beha loshaakte bleef mijn blik rusten op haar volle borsten. Ik nam ze zachtjes in mijn handen, kuste ze en streelde de tepel van haar linkerborst met het puntje van mijn tong.
Ik wil jou niet verwaarlozen, lief klein framboosje, zei ik onnozel en begon zachtjes op haar rechtertepel te zuigen.
Aagje giechelde en frunnikte aan mijn slip. Er kwam al een stukje piepen en ze wreef er met haar natgemaakte vinger cirkeltjes rond. Ik dacht dat ik zou ontploffen.
Laat ik jou maar eens bevrijden, lachte ze terwijl ze mijn slip uittrok.
Zij droeg zon strak elastisch boxershortje, hemelsblauw. Toen ze het broekje naar beneden trok, zag ik dat haar venusheuvel met rossige haartjes bedekt was. Ik had nog nooit een roodharig meisje naakt gezien en ik vond het prachtig ! Ze kwam schrijlings op mijn onderbenen zitten en nam me in haar mond. Het voelde heerlijk, te heerlijk voor woorden. Na een minuut of wat moest ik echt ingrijpen.
Nu moet je echt even stoppen, Aag, hijgde ik, anders hebben we geen condoom meer nodig
Ze keek me met haar onschuldige ogen plagerig aan, mijn stijve nog in haar mond. Toen liet ze los, schoof het condoom over mijn pik en kwam boven op me zitten. Ze wierp haar hoofd naar achteren en liet zich helemaal gaan.
Ik ben altijd al een gevoelige jongen geweest en op dat moment wist ik gewoon, dat Aagje haar frustraties en haar pijn probeerde te vergeten. Niet dat ze me gebruikte of zo, maar haar ex had haar heel erg gekwetst en ik vermoedde, dat ze zich graag nog eens helemaal vrouw wilde voelen. Vanaf het ogenblik dat we die singles bar verlieten, had zij het initiatief overgenomen. Ik voelde heel sterk aan dat dit belangrijk voor haar was en die eerste keer gaf ik mij schaamteloos aan haar over.
Urenlang lagen we in elkanders armen, zo dicht dat onze neuzen elkaar bijna raakten.
Je voelt heerlijk, Aag, je bent een ongelofelijke sexy vrouw, weet je dat ? fluisterde ik terwijl ik haar borsten tegen mijn ribben voelde drukken.
Ja dat zal wel, zei ze ondeugend. Dit heb ik nog nooit gedaan, zomaar met iemand naar bed gaan.
Ik ben niet zomaar iemand, zei ik lachend. Ik ben de grote Sultan van Ramtamadarin !
Wat ben je, zeg je ? lachte Aagje vragend.
Ik ben de Sultan en jij bent mijn slavinnetje, vooruit spreid je benen, beval ik stoutmoedig.
Het was een nacht zoals geen andere, soms geloof ik nog niet dat ze het spelletje meespeelde, maar toch was het zo. Ik likte haar zoals een poesje een kommetje melk likt en ze kwam kreunend klaar. Nu was het mijn beurt en ik gleed voorzichtig bij haar naar binnen.
We praatten nog lange tijd, we maakten grapjes en we lachten wat af, die nacht. Met Aagje smolten seks en humor samen tot n volmaakt harmonisch geheel.

Toen die prachtige vrouw me de volgende ochtend moest verlaten, voelde ik een steek van pijn door me heengaan. Ik besloot maar meteen met de deur in huis te vallen.
Zie ik je vanavond ? vroeg ik.
Wil je dat ?
Ben je gek, natuurlijk wil ik dat !
Vind je het erg om naar Antwerpen te gaan ? vroeg ze.
Al moet ik naar Zimbabwe, zei ik moedig.
Aagje lachte en zei dat ze met wat vrienden uit Antwerpen had afgesproken die avond. Ze zouden daar iets drinken en wat praten.
Ok, maar mag ik met jou meerijden ?
Ze knikte en zei dat ze me zou oppikken om acht uur. Ik keek haar na tot ze aan het einde van de straat was gekomen, toen draaide ze zich nog eenmaal om en stak haar hand op.
Vreemd genoeg herinner ik me weinig van wat ik die dag dacht. Ik weet dat ik naar mijn beste vriend Alex ging, maar hij was niet thuis. Ik had een afdruk van zijn huissleutel, omdat ik vaak bij hem kwam om een douche te nemen. Zoals ik al zei, in mijn krot was er geen douche. Ik waste me en ging een terrasje doen op de Oude Markt, vrijdag was mijn vrije dag en ik nam het ervan. Daarna ging ik bloemen halen voor Aagje en liep naar huis. Ik ruimde nog wat op en at een grote portie frieten.
Om zes uur ging de deurbel. Ik keek even door het raam en zag dat het Aagje was. Ik hield de bos bloemen achter mijn rug verborgen en opende de deur voor haar en kuste haar onstuimig op haar lippen.
Tadaaaa ! riep ik en hield de bloemen voor haar verbaasde gezicht.
Wat lief, Christo, riep ze uit. Vind je het niet erg dat ik twee uur te vroeg ben ?
Waarom zou ik dat in hemelsnaam erg vinden ? zei ik dolgelukkig. Je bent hier en dat is wat telt.
Ze legde de bloemen op mijn oude keukentafel en drukte me stevig tegen zich aan. Van het een kwam het ander en voor we het wisten stonden we daar allebei in ons ondergoed elkaar te bepotelen. Ze droeg een diep uitgesneden satijnen body en plots wist ik waarom ze twee uur te vroeg was komen aanbellen. Hoe lang ik ook leef, nooit zal ik het beeld van Aagje in die satijnen body vergeten, noch hoe het aanvoelde haar lichaam door die zachte stof heen te strelen.
Ze trok mijn slip uit en vroeg me, om op een keukenstoel te gaan zitten. Gehoorzaam zette ik me neer, ik was zo opgewonden dat ik amper adem kreeg. Ze kleedde zich helemaal uit en haar roomwitte lichaam glansde in het licht van de zonnestralen die door mijn oude gordijnen heendrongen. Aagje en ik bedreven de liefde voor de voorlaatste keer.
De avond in Antwerpen werd namelijk een groot fiasco. Die vrienden van haar mochten me niet, het waren ook vrienden van haar ex, Johan. Ik haatte die zeikerds en liet dat ook merken. Ik kan behoorlijk venijnig uit de hoek komen en heb een scherpe tong. Op de terugweg maakten we er natuurlijk ruzie over en die nacht kwam ze niet bij me slapen.
Zaterdagochtend belde ik haar op en ik verontschuldigde me. We reden naar de Zoete Waters in Oud Heverlee om een wandeling te maken en de plooien glad te strijken, maar het drong tot me door dat ik wel eens de rebound guy zou kunnen zijn. Je weet wel, de jongen die een meisje over haar mislukte relatie heen helpt. Even kreeg ik de hoop dat dit niet het geval was, op een vermolmd bankje in het bos, maar de volgende dag kwam ze me het slechte nieuws vertellen. Zij en Johan gingen hun relatie nog een kans geven. Ze beweerde dat het niet aan mij lag, dat het aan haar lag en dat ze me een lieve schat vond. Hoe erg ze het vond dat ze me gekwetst had.
Ik trok een pantser op en vertelde haar, dat ik het helemaal niet erg vond. Dat die zogenaamde vrienden van haar klojos waren en dat het toch niets zou geworden zijn tussen ons. Ik loog en vertelde Aagje, dat ik erover gedacht had het met haar uit te maken voor we elkaar teveel pijn zouden gaan doen. Ik denk dat ze me nog geloofde ook.
Wat viel er nog te zeggen ? Ik had het van het begin tot het eind zo goed mogelijk gedaan, ik was oprecht geweest en mijn liefde was eerlijk in al haar onnozelheid

Nawoord :
Dit verhaal is opgedragen aan jou N., je weet dat we elkaar nog af en toe tegen het lijf lopen en de laatste keer droeg je zowaar een klein mensje op je arm. Daarom hoop ik dat je alsnog het geluk hebt gevonden, precies zoals deze jongen dat heeft gedaan. Het ga je goed en tot een volgende keer.
Maar dit verhaal is ook opgedragen aan al diegenen, die het slachtoffer werden van mijn wraakzucht. God weet hoe vreselijk ik tekeer ben gegaan en er komt een dag dat ik me ook daarvoor zal moeten verantwoorden.
Christo.

Courting is a pleasure
she is my hearts delight
and I will stay
till the broad daylight

Nic Jones (from the album Penguinn Eggs) .

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens