dinsdag 19 februari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Lady Beth - Wat een kutdagen!
Gepubliceerd op: 25-09-2004 Aantal woorden: 1019
Laatste wijziging: - Aantal views: 1781
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Wat een kutdagen!

Lady Beth


Ik heb een hekel aan zondagen, ook aan maandagen trouwens, wat een kutdagen zijn dat. Neem nu de zondag, het einde van de wereld lijkt het wel; alle winkels dicht en geen hond op straat. Iedereen ligt op bed te meuren of hangt met een ongewassen smoel voor de tv, allemaal chagrijnig natuurlijk, want de nacht ervoor hebben ze zich helemaal lam gezopen en stinken ze om die reden ook nog eens behoorlijk uit hun muil.
Rust wil ik, alleen maar rust. En stilte. Maar dat kan niet op zondag, nooit op zondag, op zondag is het nooit eens rustig en stil.
Het begint altijd met die ettertjes van de buren, die hebben al heel vroeg in de ochtend vrij spel. ADHD patintjes lijken het, zo erg gaan ze tekeer, stampen op de vloer, gooien met deuren, gillen en schreeuwen, ruzie maken om een zielig stuk speelgoed, een flinke dreun voor hun kop moesten ze hebben, allemaal.
Als de buurman klaar is op de wc ik hoor het aan die walgelijke geluiden, aan het geborrel en geplop - moet ie de boor pakken: het keukenkastje van Ma wordt eindelijk eens gemaakt. Dat kan alleen maar met lawaai, met hl veel lawaai, en met vloeken en tieren, want Pa heeft vannacht geen seks gehad en veel te veel gezopen. Bovendien heeft hij enorme koppijn en dat is te horen ook. Is hij gewoonlijk al zo onhandig als de pest, is dat op zondag nog veel erger. Wel honderd keer zet ie die boor erop en even zoveel keer schiet ie uit met dat klereding: het is de schuld van Ma, zoals altijd, met alles. Ze wordt grof afgeblaft en die vreselijke etters krijgen eindelijk die verdiende dreun, veel te hard natuurlijk.

Even, hl even maar, is het stil en dan begint het, het geblr, dat gejank, die vreselijke hoge geluiden, ik houd het niet meer uit in bed.
De buurvrouw begint ook te huilen, een echte jankerd is dat, ze kan nooit eens normaal praten en zeurt altijd, ook tegen mij. Of mijn muziek niet wat zachter kan, zij krijgt hoofdpijn van Moby en of ik die stront in haar moestuin wil opruimen, dat heeft mijn kat namelijk gedaan, ja, natuurlijk, mijn kat heeft het ltijd gedaan.
Nou, cht niet dus, kom maar eens met keiharde bewijzen, trut! Die vuile rothond van haar heeft mijn dure coniferen kapot gezeken en haar klierige zoontje een diepe kras op mijn auto gemaakt met die kutstep van hem, dus eerst maar eens zelf over de brug komen en anders oprotten bij mijn voordeur.

Op maandag ben ik niet uitgerust, nooit. Op maandag sta ik ltijd in een file, n om de wijk uit te komen en n als ik er na een dag keihard werken weer in wil. En altijd sta ik daar naast zon goorlap, waarnaar ik niet zou moeten kijken - wil ik niet ng een kras en ooit nog een fatsoenlijke prijs voor mijn Fiat krijgen - maar toch doe, achterlijke trut die ik ook ben.
Oh, wat een goorlap precies is? Een goorlap lijkt een keurige zakenman, zon type dat er om door een ringetje te halen zo netjes uitziet, maar in feite een vuile, smerige goorlap is, zo n die zijn vinger ongelooflijk ver in zijn neus stopt, hem daar flink laat rondraaien, er een behoorlijke pulk uithaalt, die uitvoerig bekijkt, tot een balletje rolt, net zo lang tot die keihard wordt, en daarna wegschiet, zo ver mogelijk en meestal tegen mijn auto aan. En durf niet te beweren dat ik overdrijf, want ik hoor de tik, altijd, ik hoor altijd lles.
Als ik een man was, een hl sterke man, dan sleepte ik zon goorlap uit zijn dure kar en stopte ik zijn vingers in een gloeiendhete uitlaat, n voor n en heel diep, en dan zou ik ze allemaal laten ronddraaien tot ze rond en heel hard worden nou ja, in ieder geval zou ik ervoor zorgen dat hij nooit meer zo onbehoorlijk in zijn neus graait.

Op mijn werk is het op maandag ook nooit leuk. Mijn baas loopt, zodra hij verschijnt, zo rond een uur of tien, meteen te stressen en zich af te reageren. Hij heeft dan meteen al een flinke baal kauwgum in zijn bek, dit om zijn kegel te maskeren. In feite is het ook een goorlap, hij kauwt met open mond, doet ie altijd trouwens. Die smakgeluiden zijn nog wel te verdragen, maar ik hoef echt niet te weten wat voor ontbijt hij heeft gehad.
Een moraalridder, een fatsoensrakker is het, altijd kankeren en klagen, totaal onverdraagzaam wat anderen betreft, maar zelf gluurt ie ook de hele dag naar porno op zijn computer. Je durft nog amper in zijn kantoor te zijn, als vrouw alleen dan.
En heeft ie weer zon leuke site gevonden, zijn zn smerige opmerkingen niet van de lucht. Walgelijke is het, ik erger mij kapot aan die vent, maar net als de anderen durf ik er niets van te zeggen, schijterd als ik ook ben. Ik heb mijn baan hard nodig, als ik tenminste ooit nog een fatsoenlijke Fiat wil kopen.
Maar de anderen schijnen het cht leuk te vinden en doen allemaal vrolijk mee, hoe schunniger en gewaagder de opmerking, des te harder wordt er om hem gelachen. En er zijn wat seksueel getinte opmerkingen betreft toch helemaal geen taboes meer.
Ik maak het dagelijks mee, dan sturen ze mij een of ander kutmailtje en vragen ze of ik daar geil van wordt. Of ze bellen mij op en informeren langs neus en lippen weg of ik anale seks heb gehad. Nee dus, en al was het zo en vond ik het lekker, dan ng houd ik het priv, goorlappen dat het zijn, allemaal, stuk voor stuk.

Ziezo, het schiet al op. Dinsdag wordt weer een fijne dag, een hrlijke dag, dat weet ik zeker, want dan heb ik niet meer zon last van mijn kater en komt mijn vriend weer thuis. Eindelijk, want het valt niet mee, hoor, twee dagen zonder seks...

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens