zondag 24 maart 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
caroline - T'is weer geen weer
Gepubliceerd op: 13-09-2004 Aantal woorden: 1065
Laatste wijziging: 03-10-2004 Aantal views: 2348
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

T'is weer geen weer

caroline


Lisa liep over straat. Ze was op weg naar het station. Ze werkt als stadsgids in gent. Het was vandaag haar laatste werkdag geweest voor een weekje vakantie. Hoewel het bijna de hele dag geregend had, waren er toch toeristen geweest die graag een stadswandeling hadden willen maken. Deze ochtend had ze een groep Japanners gegidst en die waren tot vervelends toe voor elk gebouw blijven staan om fotos te trekken. Eerst was het nog droog geweest en had het haar niet zoveel kunnen schelen, ze was dat immers al gewoon van Japanners.
Ze kon zich nog goed herinneren hoe haar eerste dag was verlopen. Ze was heel zenuwachtig geweest en was bang dat ze dingen zou vergeten zeggen. Ze wilde heel graag wat sneller doorstappen, maar toen had ze de hele tijd moeten wachten omdat ze fotos wilden trekken. Nu was ze dat wel gewoon. Vandaag vond ze het echter niet zo tof met al die regen. Tijdens de rondleiding was het beginnen regen en Lisa had tevergeefs in haar tas gezocht achter haar parapluutje, maar had zich dan herinnerd dat die nog thuis hing te drogen. Haar volgelingen leken echter geen last te hebben van de regen en hadden allemaal hun kapjes opgezet en waren blijven fotos trekken. Lisa had geen kap aan haar vest gehad en binnen de kortste keren was haar haar dan ook druipnat. En dat was het de hele dag gebleven. Na de middag had ze nog twee rondleidingen moeten doen en de regen was niet geminderd.
De stad bood vandaag een troosteloze aanblik. De lucht zag grijs, overal liepen mensen met paraplus voor zover er veel mensen op straat liepen; de meesten bleven binnen. In de zon was de stad zoveel mooier. De gras-en korenlei, het Gravensteen, het Belfort, alles leek somber vandaag.
Lisa keek op haar uurwerk. Ze had niet veel tijd meer. Nog tien minuten en haar trein zou vertrekken. Ze zou bij haar zus in Brugge gaan logeren. Gisteravond had ze het hoogstnodige ingepakt en dat had ze vandaag meegenomen naar haar werk, waar het de hele dag droog naast haar bureau had gestaan. Maar haar bagage was inmiddels ook al doorweekt.
Lisa stak een tandje bij. Ze wilde die trein absoluut halen. Daar kwam het station al in zicht. Nog even en ze zou wat kunnen opdrogen.
In het station aangekomen, kocht ze eerst een kaartje en ging dan nog snel even naar het toilet, daar had ze nog wel de tijd voor.
Ze waste haar handen en bekeek zichzelf even in de spiegel. Haar haar hing plat langs haar gezicht. Haar mascara was uitgelopen. En haar kleren plakten dan ook nog tegen haar lichaam. Ach, als ze bij haar zus was aangekomen, kon ze een bad nemen en droge kleren aantrekken; nog even volhouden.
De trein stond al klaar. Ze stapte op. Nergens plaats! Dat kon toch niet. Ze doorliep met haar tas over haar schouders alle wagons. Nergens plaats. Nog n wagon te gaan. Laat er plaats zijn, smeekte ze in stilte! Ze deed de schuifdeur open. Meteen keken de mensen een beetje gergerd om. Het was daar warm en de open deur liet koude wind binnenkomen. De deur ging dicht. Langzaam liep ze de wagon door. Ha! Daar was een plaats. Naast een man van een jaar of veertig was nog een laats. Ze haalde opgelucht adem. Ze tilde haar tas op en legde ze in het bagagerek. De man keek haar aan. Zijn ogen namen haar op van kop tot teen en bleven rusten op haar borsten. Snel deed ze haar vestje wat meer dicht en ging zitten. Stom natuurlijk om haar vest open te laten hangen. Haar bloes was nogal doorzichtig doordat ze nat was en hij had een goed zicht gehad op haar beha. Ach, niet meer aan denken, ze zat nu naast hem en dus kon hij haar moeilijk nog de hele tijd aanstaren.
De trein zette zich in beweging.
Even later ging de deur open en kwam er een koude tocht de wagon binnen. Het was de conducteur. Lisa stelde zich weer echt en zocht haar kaartje. De man zocht het zijne ook en tot har ergernis zag ze dat hij wat was opgeschoven op de bank zodat ze zowat op zijn schoot zou moeten zitten. Ze zetten zich terug neer en maakte zich zo smal mogelijk. Toch voelde ze zijn warme dijbeen tegen haar natte dijbeen. Zijn arm raakte de hare en ze rook zijn geur. Het was een lichte zweetgeur vermengd met een zwaar mannenparfum. Haar kleren plakten nog steeds tegen haar lichaam en nu plakte die man ook nog aan haar. Ze probeerde er niet op te letten maar dat was erg moeilijk. In plaats daarvan dacht ze aan haar zus en haar nichtjes. Haar zus had twee schattige kinderen van 5 en 7 jaar. Steeds opnieuw vroeg haar zus haar wanneer zij aan kinderen zou beginnen. Dan moest ze eerst een man vinden, en niet zomaar een man maar haar eigen prins op het witte paard.
De trein reed een station binnen. De man naast haar stelde zich recht en wilde passeren. Omdat er weinig plaats was stelde zij zich ook recht en de man passeerde haar zo dicht dat ze zijn adem op haar wang kon voelen. Hij keek haar spottend in de ogen en bleef even vlak voor haar staan terwijl hij zijn ogen nogmaals naar haar borsten liet zakken. Toen liep hij de wagon uit.
Eindelijk had Lisa nu plaats om op haar gemak te zitten. Ze zag de man over het perron lopen en een jonge vrouw stond hem blijkbaar op te wachten want hij liep op haar toe en ze omhelsden elkaar. Die vrouw dacht haar prins al gevonden te hebben!
De trein zette zich weer in beweging. Het volgende station was het hare. Nog even en ze zou haar zus terugzien. De rest van de rit keek ze wat naar buiten en zag ze de natte akkers en velden voorbijglijden.
We komen nu aan in het station Brugge!. De stem klonk even nasaal als altijd op een trein door de luidspreker.
Toen de trein stilstond, stapte ze snel uit en daar stond haar zus. Ze omhelsde Tina en de kleine meisjes en als vanouds vroeg haar zus: Hoe gaat het en wanneer ga jij aan kinderen beginnen?


@ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


@ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


@ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


@ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


@ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


@ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


@ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens