zaterdag 20 januari 2018
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
nEo - Seks
Gepubliceerd op: 06-08-2004 Aantal woorden: 717
Laatste wijziging: - Aantal views: 2127
Easy-print versie Aantal reacties: 3 reacties

Seks

nEo


“Ik wil neuken.”
Ik loop met mijn goede vriendin Birgit door de Amsterdamse Spuistraat als ik bedenk dat ik nog nooit een hoer heb bezocht. Birgit is blond zoals blond bedoeld is, lekker en intelligent. “Dan ga jij neuken.”
Vanuit schimmige kamertjes met rood licht en roder pluche lonken mooie en minder mooie hoeren. Birgit ziet mijn idee wel zitten. Zij is een vrouw zoals elke man zich dat wenst. Slet en dame tegelijk. Onschuldig en ervaren. Een vriend heeft ze niet. Vijf minuten later zit ik bij een hoer die even daarvoor lief naar me lachte. Een negerin. Voor het eerst maak ik gebruik van de diensten van een raamprostituee, voor het eerst ga ik een negerin neuken. Birgit besluit even verderop in Dante te wachten, een snobistisch café direct onder het atelier van wijlen Brood.

“Hoi, ik wil neuken,” zeg ik ter begroeting als ik een klein kamertje betreed, omdat ik niet weet wat ik anders moet zeggen.
“Vijftig euro, met condoom, zonder zoenen,” luidt het weinig romantische antwoord, “je hebt een half uur.”
Klinkt niet alsof je welkom bent. Meteen besef ik dat dit niet mijn idee is van lekkere seks. Mevrouw is de baas. Dit is een zakelijke transactie met weinig service. Vooruit betalen, condoom om, insteken, doorhalen, uithalen, condoom weg, zonder krediet, laat staan wensen. Ik bevind me in de Hema onder de hoeren en niet in de Bijenkorf. Dit is neuken en oppleuren, wegwerpseks.

Ze heeft mijn broek snel uit, terwijl ik aan haar pompeuze tieten zit. Haar witte BH steekt goedkoop af bij haar zwarte huid. Omdat ik nooit een horloge draag vliegt het halve uur voorbij. Natuurlijk houdt zij de tijd bij. Minuten blijken seconden, een kwartier vijf minuten. Omzetsnelheid is belangrijker dan waar bieden met je lijf. Als ik mijn halfslappe lul in haar wurm en ze met een chagrijnige blik onder me ligt begint ze vervaarlijk te kreunen. Alsof we nu al de wip van de zojuist begonnen eeuw maken. Het staat in schril contrast met haar gelaatsuitdrukking.
“Doe me een lol, als je er zo’n bek bij trekt,” zeg ik, “kreun dan niet alsof je de beurt van je leven krijgt.”
De gekleurde vrouw van lichte zeden houdt onmiddellijk op met pathetisch steunen. Haar lange gezicht gooit ze met veel misbaar de andere kant uit en laat mij al het werk doen. Van een opblaasbare vrouw van heb je meer plezier, die koop je op de Albert Cuyp voor nog geen dertig euro en is na grondig reinigen snel opnieuw te gebruiken. Na het klaarkomen, waarover ik me eerst verbaas dat het lukt, weet ik niet hoe snel ik mijn broek moet ophijsen. Kleren aan en naar buiten. Eens maar nooit weer.

Plotseling krijg ik medelijden met kerels die dit regelmatig doen. In de kroeg maken ze met grote verhalen ophef over hun seksuele prestaties. De waarheid is anders. Ze hebben hun lul gestoken in een vrouw die niet eens doet alsof ze het lekker vindt. Als ze dat al deed, is de man in kwestie danig in de maling genomen, beneveld als hij is door haar gekreun. In Dante zit Birgit met een grachtengordelsnob aan de champagne. De kansarme lul probeert haar te versieren, maar beseft niet wie hij tegenover zich heeft. Tot grote teleurstelling van de man die iets in het onroerend goed doet vliegt ze mij meteen om mijn nek.
“Vertel! Als ik een kerel was dan zou ik dat ook doen. Lijkt me geil.”
Het schiet door mijn hoofd dat een vrouw als Birgit snel rijk zou zijn in de roze wereld. De politie zou haar werkvergunning meteen intrekken als bleek dat er dagelijks opstoppingen voor haar raam staan.
“Meid, neem van mij aan, dit was niet geil. Een film huren en jezelf afrukken is een erotischer ervaring dan dit. Dan kijk je tenminste niet tegen dat smoelwerk van zo’n wijf aan.”
Met half gesloten ogen kijkt ze me aan. De snob is inmiddels vertrokken. Misschien wel naar de hoeren. Kan hij morgen opscheppen in de kroeg.
“Toch is het een stoere actie.”
Ik glimlach.
“Dat bedoel ik maar, mijn kind. Jij nog champagne?”
Als ze me zachtjes op mijn mond zoent weet ik dat het een mooie avond wordt.


Burbick @ 09-04-2006 19:12:49
Ik kan me herinneren dat deze tekst op een schrijverssite stond en dat er toen veel ophef over gemaakt werd. Ik vind het goed en helder geschreven met een 'aparte' boodschap. Hoop meer van je te lezen.


Christo @ 12-10-2004 12:14:39
Ik vond je verhaal heel vlot geschreven, in sneltreinvaart raas je als lezer naar het einde toe, waar er met een fijne noot afscheid wordt genomen van de gebeurtenissen. Om jaloers op te zijn...
Warme groet,
Christo


Danty @ 19-08-2004 20:25:47
Hahahahahah Supertekst..Errug klepzeiker zeg ik.Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


Copyright © 2002-2018 Geoffrey Reemer en René Claessens